sizin ailenizde boyle yapiyo mu?

kızım büyüsün de bana yoldaş olsun, arkadaş olsun diye hayal kurarken sürekli evde ve elinde telefonla gezen bi trolle yaşamak onun için de zor olsa gerek. onu da bi akıllı telefon ve kk ile tanıştırın bence. bakalım o ne yazacak bdv'ye

Ugrasla ne alakasi var bu durumun. Biraz kendimi toparlayip tekrar calismaya baslicam. Ayrica aofden devam ediyo okulum.
Çalışıyordun, işten mi çıktın??
Haftada 1 evden çıkmak bu yaş için çok garip de ondan dolayı dedim.
Kim kızarsa kızsın bana ama AÖF bana tamamen zaman kaybı geliyor.

Kim kızarsa kızsın bana ama AÖF bana b
tamamen zaman kaybı geliyor.
Orgun ogretime de gittim. Kpss ye hazirlanmak icin isten ayrildim. Bana birseyler katiyosa asla zaman kaybi degildir

Anneler zaten cok sever , sevgilin oldumh herseyi ona baglamayi laf sokmayi...:)

Sende kendine hemen bir is felan bul , hem evde oturmamis olursun.
Hemde annenle bukadar papaz olmasiniz...
Aynen cok seviyo :) ama ben acayip rahatsiz oluyorum.
Biraz toparlanim ins is bakmaya baslicam. Bu gune kdr olsada olur olmasada olur diye dusunuyodum

Annenede günde biraz aman ayır. Aranızın düzeleneceğine eminim... Her şey gidiyor da ailen kalıyor inan... Tabi ki arkadaşlarınla görüşmem demiyorum , en doğal hakkın. Ama ailenen de yeterince zaman ayır. Annenle çık çarşıya mesela... onuda önemsediğini hissederse sana bu kadar yüklenmez bence.
AÖF'nin zaman kaybı olduğunu hiç düşünmüyorum bende. Neden bu kadar peşin hükümlü olunur ki anlamam. Bende okuyorum her şeyime zaman ayırabiliyorum. Ailem , sevgilim , okulum , kpss ve arkadaşlarım. Bunların hepsini bir arada kolayca götürdüm şükür ALLAH'a... Zaman kaybı değil + bir zaman bence...

Ben de kardeşimle ne zaman konuşmaya kalksam eline telefonu alır ve ne anlatacağım kalır ne de onunla oturasım kalır. Ki ben de telefonla uğraşan birisiyim ama yanımda birileri varsa asla almam elime. Ama ben varken telefonuyla ilgilenen birini görürsem gıccık olurum beni adam yerine koymadığını düşünürüm anneniz o konuda haklı bence.
Annenizle çıkın dışarı gezmeye gidin çarşıya pazara onunla gidin. Her şeyi arkadaşınızla halletmeyin mesela. Ben artık annem nere gitse peşinden gidiyorum önceden sevmezdim annemle gitmeyi ama şuan o kadar alıştım ki. Size de şart olan bu bence, 21 yaşında ona arkadaş olarak yaklaşırsanız böyle konuşmayacaktır..

Annen şu anda biraz despot görünebilir ama serde duygusallık da var.
Hemen ağlıyor diyorsun ama seninle zaman geçirmek istiyor da olabilir.

Onunla dışarı çık. Sen daha ılımlı yaklaş mutlaka karşılığını göreceksin.

Evden neden çıkamıyorsun? Çıkamıyorsan nasıl sevgilin oldu? Ayrıca neden okul veya iş yok hayatında?

Daha once anlattim. Ne olursa ona bagladi annem. Gulsem ondan aglasam ondan vs. Buda beni raharsiz ediyo
olsun anneler öyledir canım merak ederler.sende anlat dertleş annenle.herşeyi ona bağladığı zamanlar onlan alakası yok de izah et.annenle arkadaş gibi ol.annen sormadan sen anlat herşeyi.

Yazdiginiz cvp icin tsk ederim mutlaka soylediklerinizi dikkate alcam
:)
Bende kesinlikle zaman kaybu oldugunu dusunmuyorum

anneme hic zaman ayirmiyo degilim ki kardesinizin yaptigini hic yapmam mesela :) bisey anlatiyosa koyarim telefonu kenara. Ama bitince geri alirim hemen.
daja dikkat edivem ins

aslında bana da öyle gelirdi ama yerine göre.. mesela ben kpss ye önlisanstan girebilmek için aöfe yazıldım ve öyle girdim.yani aöf , lise kpss yerine önlisanstan atanacak olmama yaradı diyebilirim. tabi sistemin azizliği çok başka 4yıl okuyanlar daha zor bir sınavla ortalama bi puanla atanamıyorlar vs..

neden zaman kaybı olsun ki.illa dışarda mı okunacak.aöf mezunuyum 86 aldım ve haziranda yüzde 90 atanacağım.kız belki okuyacak vebal alıyorsunuz

Yazdiginiz cvp icin tsk ederim mutlaka soylediklerinizi dikkate alcam
:)
Bende kesinlikle zaman kaybu oldugunu dusunmuyorum
aynen.kesinlikle zaman kaybı değil aöf.çok saçma bi açıklama olmuş.herkesin ailesi göndermeyebiliyor dışarı.ya da başka sorunlardan açıköğretim okumak isteyebiliyor.aöf okuyup atanan bisürü arkdaşaım var.

Annen sıkıntıdan sana sarıyor. Arada süslen püslen al anneni de bir kahve ısmarla dışarıda, sinemaya tiyatroya götür. Hem kendi vakit geçirsin hem dışarda neler yaptığını görsün. Bir de facebook hesabı açıp akrabalarını, komşularını vs. ekle, hobilerine göre çeşitli gruplara üye yap nasıl kullanıldığını gösterip, o yaş grubu fena sardı buaralar facebook'a. Hem sıkıntısı geçer hem bilgisayar başında zamanın nasıl geçtiğini anlar.

hahahah ben aynen bunları yapıyorum bir yengem var araları kötü onuda arkadaş ekledim akşama kadar birbirine
gönderme yapıyorlar pamuk koşşş bak ne paylaşmış bende bunu paylaştım inadına oh olsun
ALLAh tan çalışıyorum yoksa deli olurum

Aynen bende sevmiyorum sürekli elde telefon niye kendini geliştirmiyorsun ve çalışmıyorsun birde ssk nı baban ödüyor biliyorsun ,değil mi? Okumayan kızın ssk da var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…