Ugrasla ne alakasi var bu durumun. Biraz kendimi toparlayip tekrar calismaya baslicam. Ayrica aofden devam ediyo okulum.ya sen 21 yaşındaysan ve bir uğraşın yoksa ben bunu düşün. bu daha önemli bir sorun.
Çalışıyordun, işten mi çıktın??Ugrasla ne alakasi var bu durumun. Biraz kendimi toparlayip tekrar calismaya baslicam. Ayrica aofden devam ediyo okulum.
Orgun ogretime de gittim. Kpss ye hazirlanmak icin isten ayrildim. Bana birseyler katiyosa asla zaman kaybi degildirÇalışıyordun, işten mi çıktın??
Haftada 1 evden çıkmak bu yaş için çok garip de ondan dolayı dedim.
Kim kızarsa kızsın bana ama AÖF bana b
tamamen zaman kaybı geliyor.
Aynen cok seviyo :) ama ben acayip rahatsiz oluyorum.Anneler zaten cok sever , sevgilin oldumh herseyi ona baglamayi laf sokmayi...:)
Sende kendine hemen bir is felan bul , hem evde oturmamis olursun.
Hemde annenle bukadar papaz olmasiniz...
Daha once anlattim. Ne olursa ona bagladi annem. Gulsem ondan aglasam ondan vs. Buda beni raharsiz ediyoneden sevgilini anlatmıyorsun annene.
olsun anneler öyledir canım merak ederler.sende anlat dertleş annenle.herşeyi ona bağladığı zamanlar onlan alakası yok de izah et.annenle arkadaş gibi ol.annen sormadan sen anlat herşeyi.Daha once anlattim. Ne olursa ona bagladi annem. Gulsem ondan aglasam ondan vs. Buda beni raharsiz ediyo
Yazdiginiz cvp icin tsk ederim mutlaka soylediklerinizi dikkate alcamAnnenede günde biraz aman ayır. Aranızın düzeleneceğine eminim... Her şey gidiyor da ailen kalıyor inan... Tabi ki arkadaşlarınla görüşmem demiyorum , en doğal hakkın. Ama ailenen de yeterince zaman ayır. Annenle çık çarşıya mesela... onuda önemsediğini hissederse sana bu kadar yüklenmez bence.
AÖF'nin zaman kaybı olduğunu hiç düşünmüyorum bende. Neden bu kadar peşin hükümlü olunur ki anlamam. Bende okuyorum her şeyime zaman ayırabiliyorum. Ailem , sevgilim , okulum , kpss ve arkadaşlarım. Bunların hepsini bir arada kolayca götürdüm şükür ALLAH'a... Zaman kaybı değil + bir zaman bence...
Ben de kardeşimle ne zaman konuşmaya kalksam eline telefonu alır ve ne anlatacağım kalır ne de onunla oturasım kalır. Ki ben de telefonla uğraşan birisiyim ama yanımda birileri varsa asla almam elime. Ama ben varken telefonuyla ilgilenen birini görürsem gıccık olurumbeni adam yerine koymadığını düşünürüm anneniz o konuda haklı bence.
Annenizle çıkın dışarı gezmeye gidin çarşıya pazara onunla gidin. Her şeyi arkadaşınızla halletmeyin mesela. Ben artık annem nere gitse peşinden gidiyorum önceden sevmezdim annemle gitmeyi ama şuan o kadar alıştım ki. Size de şart olan bu bence, 21 yaşında ona arkadaş olarak yaklaşırsanız böyle konuşmayacaktır..
anneme hic zaman ayirmiyo degilim kiAnnen şu anda biraz despot görünebilir ama serde duygusallık da var.
Hemen ağlıyor diyorsun ama seninle zaman geçirmek istiyor da olabilir.
Onunla dışarı çık. Sen daha ılımlı yaklaş mutlaka karşılığını göreceksin.
Evden neden çıkamıyorsun? Çıkamıyorsan nasıl sevgilin oldu? Ayrıca neden okul veya iş yok hayatında?
Çalışıyordun, işten mi çıktın??
Kim kızarsa kızsın bana ama AÖF bana tamamen zaman kaybı geliyor.
Rica ederim canım...Yazdiginiz cvp icin tsk ederim mutlaka soylediklerinizi dikkate alcam
:)
Bende kesinlikle zaman kaybu oldugunu dusunmuyorum
neden zaman kaybı olsun ki.illa dışarda mı okunacak.aöf mezunuyum 86 aldım ve haziranda yüzde 90 atanacağım.kız belki okuyacak vebal alıyorsunuzÇalışıyordun, işten mi çıktın??
Kim kızarsa kızsın bana ama AÖF bana tamamen zaman kaybı geliyor.
aynen.kesinlikle zaman kaybı değil aöf.çok saçma bi açıklama olmuş.herkesin ailesi göndermeyebiliyor dışarı.ya da başka sorunlardan açıköğretim okumak isteyebiliyor.aöf okuyup atanan bisürü arkdaşaım var.Yazdiginiz cvp icin tsk ederim mutlaka soylediklerinizi dikkate alcam
:)
Bende kesinlikle zaman kaybu oldugunu dusunmuyorum
hahahah ben aynen bunları yapıyorum bir yengem var araları kötü onuda arkadaş ekledim akşama kadar birbirineAnnen sıkıntıdan sana sarıyor. Arada süslen püslen al anneni de bir kahve ısmarla dışarıda, sinemaya tiyatroya götür. Hem kendi vakit geçirsin hem dışarda neler yaptığını görsün. Bir de facebook hesabı açıp akrabalarını, komşularını vs. ekle, hobilerine göre çeşitli gruplara üye yap nasıl kullanıldığını gösterip, o yaş grubu fena sardı buaralar facebook'a. Hem sıkıntısı geçer hem bilgisayar başında zamanın nasıl geçtiğini anlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?