Evlenmeden once bardagi yanlis koysam annem esime suc verirdi hahahahahah....Aynen cok seviyo :) ama ben acayip rahatsiz oluyorum.
Biraz toparlanim ins is bakmaya baslicam. Bu gune kdr olsada olur olmasada olur diye dusunuyodum
Kizlar hic cikmiyo degilim disari :)
ben universiteyede gittim. Bi donem istede calistim. Bi senedir kpss icin dersaneye gidiyodum oda bitti malum. Sevgilim sanaldan bulmadim bildiginiz normal arkadasimdi :)
En az bes mesajda yazdim biraz toparlanip is bakmaya baslicam diye.Onun gibi tv mi izliyim diyosunda onun gibi evde oturmayı biliyosun ?
KPSS hazırlanırken çalışılmıyor mu ?
Hayır ders çalışıyorum desen sürekli tel elinde ne arıyo
Çıkmış sorulara bakmadığın aşikar
Evlenmeden once bardagi yanlis koysam annem esime suc verirdi hahahahahah....
En az bes mesajda yazdim biraz toparlanip is bakmaya baslicam diye.
İkincisi birakinda ben karar vereyim sinava iste calisarak mi veya baska turlu mu hazirlanacagima.
Ayrica sinav biteli bir ayi gecti ve telefonun elimede olmasi yeni yeni gundeme geliyo.
Ebeveynler bir gün aşırı serbest bırakmak ile aşırı sıkmanın aynı şey olduğunu anlayacaklar. İşte biz o gün, mutlu nesiller yetiştireceğiz..
sende kendince haklısın ama annenle konuş bence dertleşebildiğin en iyi arkadaşın annendir..doğruyuda yanlışıda sana söyler belki o an için annenin söyledikleri seni kızdırabilir ama an gelir annen haklısır..hobiler bul kendine kitap film vs..Ya kizlar cok moralim bozuldu.
Ben nerdeyse hep ewdeyim haftada bir belki cikarim o zmnda biraz kendime baksam suslu puslu giyinsem annem hhemen sen bi isler ceviriyosun ya hatirlisi der canimi skar.
Hep evde olunca yapcak bisey olmuyo bende elimde hep telefonla ugrasiyorum. Ya arkadaslarla mesajlasiyorum, ya kk da, ya face de oluyorum. Bi sekilde zaman geciyo o zaman.
Annem bugun bi bagirdi. Neymis telefn hep elimdeymis artik almicakmisim elime gormicekmis vs vs.
Ya ben 21 yasindayim. Benim bi suru arkadasim var illaki konuscam. Napim evde oyle tv mi izleyim onun gibi. Bide diyokmi artik seninle konusmanin zamani geldi. Duymak istemiyorum dedim bende konusma. Sonra bi baktim agliyo. Bunda aglancak ne varr kizlar ya
Hep aglamanin arkasina siginiyo. Ben arkadaslarmila konusmasam evde otur otur kafayi yerim ya
Ki bi sevgilim var. Annemde soruyo ve bende anlatmiyorum. Cunku anlatinca ne olsa ona bagliyo bu durumdan cok skiliyorum.
Napcam ben kizlar. Bunaldim iyicee.
Annem zaten zart zurt yapmaz kelimelerinize dikkat edin.Telefon elinizde yeni yeniken anneniz zart zurt yapmaz çok saçma
Insanlar bıktıkları şeylere söylenirler sabır taşar çünkü
İstediğin gibi hazırlan bana faydası yok sana oluyo olan
Kk iş ilanı yok ararsan diye yazdım :)
Allah yardimcin olsunRuh esimi gordum aynilarini yasiyorum birebir
Annemle normalde aramiz cok iyidir ama bu konulari konusurken sıkıliyorum yani utaniyorum anneme anlatrken. Bide herseyi ona yoruyo olmasi beni anlatmamaya sevk ediyosende kendince haklısın ama annenle konuş bence dertleşebildiğin en iyi arkadaşın annendir..doğruyuda yanlışıda sana söyler belki o an için annenin söyledikleri seni kızdırabilir ama an gelir annen haklısır..hobiler bul kendine kitap film vs..
İse hemen baslama kinusunda tereddutlerim vardi. Biraz daha dinlenmek istiyodum ama bugunku olayla netlesti. İns en kisa zamanda baslamak istiyorum.Kiz annesinin tavrindnan sıkıldığını yazmış yargilar tarzda konusmalar hoş değil telefonla takılma demekten haddimize değil
Evde çok durmamaya çalış sürekli evde olunca anne kız arasında oluyor böyle şeyler ister istemez. Iş olur kurs olur zaman geçireceğin bişeyler yararlı olacaktır
annelerle bizim dönem farklı sen anlamaya çalış onu kızma oda senin için iyiliğin için istiyo tabi..bende yaşadım zamanında böyle şeyler ahh yine dönsemde o günlere annemle tatlı tatlı atışsak..annem bana çok kızardı ders çalış bırak interneti diye bende film izlerken beraber izleyelim anne gel senle bi dışarı çıkalım ..falan filan derken geçti öyle o günler..Annemle normalde aramiz cok iyidir ama bu konulari konusurken sıkıliyorum yani utaniyorum anneme anlatrken. Bide herseyi ona yoruyo olmasi beni anlatmamaya sevk ediyo
İnsallah Cok tesekkur ederim :) dua edersen cok sevinirim.annelerle bizim dönem farklı sen anlamaya çalış onu kızma oda senin için iyiliğin için istiyo tabi..bende yaşadım zamanında böyle şeyler ahh yine dönsemde o günlere annemle tatlı tatlı atışsak..annem bana çok kızardı ders çalış bırak interneti diye bende film izlerken beraber izleyelim anne gel senle bi dışarı çıkalım ..falan filan derken geçti öyle o günler..
işe başlasan senin için çok iyi olur,inş. en yakın zamanda istediğin gibi bi işin olur bak o zman herşey nasıl değişecek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?