sizin ailenizde boyle yapiyo mu?

Aynen cok seviyo :) ama ben acayip rahatsiz oluyorum.
Biraz toparlanim ins is bakmaya baslicam. Bu gune kdr olsada olur olmasada olur diye dusunuyodum
Evlenmeden once bardagi yanlis koysam annem esime suc verirdi hahahahahah....

Kizlar hic cikmiyo degilim disari :)
ben universiteyede gittim. Bi donem istede calistim. Bi senedir kpss icin dersaneye gidiyodum oda bitti malum. Sevgilim sanaldan bulmadim bildiginiz normal arkadasimdi :)

Onun gibi tv mi izliyim diyosunda onun gibi evde oturmayı biliyosun ?

KPSS hazırlanırken çalışılmıyor mu ?
Hayır ders çalışıyorum desen sürekli tel elinde ne arıyo
Çıkmış sorulara bakmadığın aşikar

Ebeveynler bir gün aşırı serbest bırakmak ile aşırı sıkmanın aynı şey olduğunu anlayacaklar. İşte biz o gün, mutlu nesiller yetiştireceğiz..

En az bes mesajda yazdim biraz toparlanip is bakmaya baslicam diye.
İkincisi birakinda ben karar vereyim sinava iste calisarak mi veya baska turlu mu hazirlanacagima.
Ayrica sinav biteli bir ayi gecti ve telefonun elimede olmasi yeni yeni gundeme geliyo.

Telefon elinizde yeni yeniken anneniz zart zurt yapmaz çok saçma
Insanlar bıktıkları şeylere söylenirler sabır taşar çünkü

İstediğin gibi hazırlan bana faydası yok sana oluyo olan

Kk iş ilanı yok ararsan diye yazdım :)

sende kendince haklısın ama annenle konuş bence dertleşebildiğin en iyi arkadaşın annendir..doğruyuda yanlışıda sana söyler belki o an için annenin söyledikleri seni kızdırabilir ama an gelir annen haklısır..hobiler bul kendine kitap film vs..

Annem zaten zart zurt yapmaz kelimelerinize dikkat edin.

Annemle normalde aramiz cok iyidir ama bu konulari konusurken sıkıliyorum yani utaniyorum anneme anlatrken. Bide herseyi ona yoruyo olmasi beni anlatmamaya sevk ediyo

Kiz annesinin tavrindnan sıkıldığını yazmış yargilar tarzda konusmalar hoş değil telefonla takılma demekten haddimize değil

Evde çok durmamaya çalış sürekli evde olunca anne kız arasında oluyor böyle şeyler ister istemez. Iş olur kurs olur zaman geçireceğin bişeyler yararlı olacaktır

İse hemen baslama kinusunda tereddutlerim vardi. Biraz daha dinlenmek istiyodum ama bugunku olayla netlesti. İns en kisa zamanda baslamak istiyorum.
Cevap icin tskler :)

Annemle normalde aramiz cok iyidir ama bu konulari konusurken sıkıliyorum yani utaniyorum anneme anlatrken. Bide herseyi ona yoruyo olmasi beni anlatmamaya sevk ediyo
annelerle bizim dönem farklı sen anlamaya çalış onu kızma oda senin için iyiliğin için istiyo tabi..bende yaşadım zamanında böyle şeyler ahh yine dönsemde o günlere annemle tatlı tatlı atışsak..annem bana çok kızardı ders çalış bırak interneti diye bende film izlerken beraber izleyelim anne gel senle bi dışarı çıkalım ..falan filan derken geçti öyle o günler..
işe başlasan senin için çok iyi olur,inş. en yakın zamanda istediğin gibi bi işin olur bak o zman herşey nasıl değişecek..

İnsallah Cok tesekkur ederim :) dua edersen cok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…