• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizin BLENDER setiniz hangisi??

kalbindESakli

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2012
234
0
0
Diğer
Kizlaaar mrb ben ceyizime blender seti almak istiyorum internette iki gundur bakiyorum bakiyorum bazilarinin modelini begeniyorum rengini begenmiyorum, bazilari pahali geliyor vs vs vs :))))
Sizin ceyizinize aldiginiz blender setiniz hangisi ve kaca aldiniz?

king P-995 Supreme Mutfak Robotu altıncı caddeden 50 lira indirimle mayıs ayında almıştım çokta memnunum 70 tlye geldi bana neden king aldın diye sorarsan bütün aparatları üzerine monte edilebiliyo yani dağınık durmuyo bu benim için çok önemli çünkü yayıntıdan ve parçaların kaybolmasından nefret ederim:47: arnica hariç diğer markalarda bu özellik yok diye biliyorum.

Eklentiler

• $900177059_1.webp
    $900177059_1.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 499
arzum aldım ben canım..anneme de hediye almıştım 400 watt olanından.memnun annem..
ben de 700 watt lısından aldım rendeli falan tam takım..bakalım denemedm deneyince goreceğiz:)

philips HR1372 aldım çeyizime 149 tlye sadece bir kere deneme amaçlı kullandım gayet güzel tavsiye ederim bu arada kolay gelsin çeyiz düzmek ne kadar zevkli bir iş olsada bir o kadar da zordur

Ben de Philips HR1372 aldım 150 liraya altıncıcadden avealılara özel 55 tl indirimden yararlanarak. 700 watt olması beni cezbetti fakat ayrıca mikser alacağım için çırpıcı ucunu kullanmayacağım büyük ihtimalle, bu sebepten HR1371 almak daha mantıklı olurmuş sanki...:34:

bende ayrıca mikser alacağım ama çırpıcısını kullandım ben oda gayet güzeldi krema şanti yapmak için yumurta çırpmak için falan ideal bence

Blander da Braundan şaşmayacaksın şu an evimizde kullanıyoruz çok memnunum çeyizime de Braun almayı düşünüyorum. Çoğu marka Çin de üretim yapıyor mesela Braun blanderleri Çek Cumhuriyeti'nde ya da Polonya'da ürettiyor.

Ben çok araştırdım bu blender konusunu.

Daha önce yazmış olduğum yorumu olduğu gibi aktarıyorum:
Arkadaşlar konuyu etraflıca araştırdım, gittim yerinde gördüm :)))
Size bilgilerimi aktarmak istiyorum.
Öncelikle Blender konusunda yazmak isterim, bu hafta Electroworld'de indirimi vardı blender'ın ve benim arkadaşım bu Blender'ı indirimden almıştı.
Fakat diğer tefal vs. ürünlerden etrafımdaki insanların tecrübe edindikleri bir konu vardı.
Üstte motorun bulunduğu aparatın, diğer aparatlara bağlantı noktasında demir bir çubuk (çark görevini gören bağlantı) var.. Hemen hemen bütün ürünlerde bu böyle, fakat bağlayacağın aparatın iç kısmındaki oturması gereken yuvada ise plastik bir çıkrık mevcut.
Herkesin de tahmin edebileceği gibi, metal plastiği zamanla aşındırıyor ve sonucunda alet kullanılmaz hale geliyor malesef... Garanti için götürdüğünüzde (homeend'inkini bilmiyorum bu böylemi) "garanti kapsamına girmiyor, kullanıcı hatası" diyorlar.
Sen durumu anlattığın zamanda "aleti gereğinden fazla yoğun çalıştırmışsınız, yani öğütülmemesi gereken birşey öğütmüşsünüz" diyorlar. Böyle enteresan bir durum yani.

Sonuçta alınacak ürün, çeyizlik bir ürün olduğundan dolayı, kimse bir mutfak malzemesini - hele ki bu bir elektronik ise - tekrar tekrar yenilemek istemez.
Hem maliyet meselesi, hem can sıkıcı bir durum.

Araştırmalarımdan vardığım sonuca gelince, kendime Braun Multiquick 5 aldım. Normalde fiyatı 229 TL, Electroworld'de dün 159 TL idi.
Dediklerine göre ürün kampanyası bitiyor, ama almak isteyenler ve düşünenler varsa, vakit kaybetmeden bir baksın derim ;)

Homend'in bahsettiğim modeli: Homend Functional 2802
Eki Görüntüle 370792

Benim aldığım Braun Blender: Braun Mr 540 Multıquıck Profesyonel Blender Seti
Eki Görüntüle 370791

ben de şu an homend'in mutfak robotu diye geçen -yanlış hatırlamıyorsam- arkadaşın koyduğu resimdeki makine var. yaklaşık 5-6 aydır kullanıyorum, memnunum, çok seviyorum onu :) 130 liraya almıştım darty indiriminden.

Son düzenleme:
Merhabalar,

Şuan itibariyle 2 blenderım olduğundan 2 ay önce aldığım Philips HR 1372 blender setimi uygun bir fiyata vermeyi düşünüyorum. İlgilenenler özel mesaj atabilir (Not: özel mesaj atamıyorum, mesajda email, telefon gibi iletişim bilgisi verirseniz geri dönerim)

Ben çok araştırdım bu blender konusunu.

Daha önce yazmış olduğum yorumu olduğu gibi aktarıyorum:

canım bnmki multiquick 7 oda seninki gibimi bu acıdan hiç bakmamıstım sadce sarjlıların gucu azalıyo vs yorumlar okudum ama hiç kullanan yok hepsi kulaktan dolma emın olamadım değiştirme şansım var hala bi emin olsam değiştircem ama şarjlı olmasıda beni çok cezbetmişti açıkcası kablo olayını pek sevmiyorum :(

Bende Braun Mr 570 Multıquıck Profesyonel Blender Seti veya homend almayı düşünüyorum ama hangisini alsam karar veremedim

Son düzenleme:
canım bnmki multiquick 7 oda seninki gibimi bu acıdan hiç bakmamıstım sadce sarjlıların gucu azalıyo vs yorumlar okudum ama hiç kullanan yok hepsi kulaktan dolma emın olamadım değiştirme şansım var hala bi emin olsam değiştircem ama şarjlı olmasıda beni çok cezbetmişti açıkcası kablo olayını pek sevmiyorum :(

Kablolu benimkisi, multiquick benim de fakat aralarında ki tek fark kablo sanırım.
Eğer değiştirme imkanın varsa, kablolu ile değiştir derim.
Çünkü kablosuzlar konusunda doğru bilgi edinmişsin, şarzları uzun ömürlü olmuyor malesef.
Bir süre sonra seni rahatsız etmeye başlar (uzun süreli kullanımlarda).
:34:

Kızlar ben de bugun fakir marka aldım. Ben de tefal ve braun düşünüypodum ama onların istediğim çırpıcı yoktu hani şu 2 başlıklı varya onlarda istemiştim. Fakir almayı aklımda geçmemişti ama hem alman patentli bir ürürn olduğu için hem de indirimde olduğu için aldım. Bu arada benden size bir tavsiye mutlaka watt gücüne bakın. Marka ne olursa olsun waat önemli. Ben tefal 400 waat almaktan sa fakir 550 waat almayo tercih ettim. Önemli olam motor gücü ve servis ağı sonuçta.

ben de blender durumlarına takmıştım bi ara ama çözüme kavuştum mutluyum.
öncelikle ayrıca bir çırpıcı alıp almayacağınıza göre durum değişiyor. çünkü pek çok setin çırpıcısı(mikseri) çift başlı değil. bu yüzden performansı düşük kalıyor. keki bile çırpamıyor.

dvwsz.jpg

örneğin bu ürünün aynısı bi arkadaşımda var, her şeyinden çok memnun ama çırğıcısı ancak yumurtayı çıracak güçte. ayrıca mikser kullanıyor bu yüzden.

ikinci nokta wat konusu. kesinlikle 600den açağı düşünmeyin derim.

ben alırken ikinci bir çırpıcı almayı düşünmedğimden tefal'in şu moelini aldım:

SMART POWER CAM HAZNELİ BLENDER SET - El Blenderleri - Tefal Türkiye -

330x310.jpg

hem 700 wat, hem çırpıcısı çift başlıklı hem de cam hazneli, benim ihtiyacımı karşılıyor yani.

Back
X