Arkadaşlar konuyu etraflıca araştırdım, gittim yerinde gördüm :)))
Size bilgilerimi aktarmak istiyorum.
Öncelikle Blender konusunda yazmak isterim, bu hafta Electroworld'de indirimi vardı blender'ın ve benim arkadaşım bu Blender'ı indirimden almıştı.
Fakat diğer tefal vs. ürünlerden etrafımdaki insanların tecrübe edindikleri bir konu vardı.
Üstte motorun bulunduğu aparatın, diğer aparatlara bağlantı noktasında demir bir çubuk (çark görevini gören bağlantı) var.. Hemen hemen bütün ürünlerde bu böyle, fakat bağlayacağın aparatın iç kısmındaki oturması gereken yuvada ise plastik bir çıkrık mevcut.
Herkesin de tahmin edebileceği gibi, metal plastiği zamanla aşındırıyor ve sonucunda alet kullanılmaz hale geliyor malesef... Garanti için götürdüğünüzde (homeend'inkini bilmiyorum bu böylemi) "garanti kapsamına girmiyor, kullanıcı hatası" diyorlar.
Sen durumu anlattığın zamanda "aleti gereğinden fazla yoğun çalıştırmışsınız, yani öğütülmemesi gereken birşey öğütmüşsünüz" diyorlar. Böyle enteresan bir durum yani.
Sonuçta alınacak ürün, çeyizlik bir ürün olduğundan dolayı, kimse bir mutfak malzemesini - hele ki bu bir elektronik ise - tekrar tekrar yenilemek istemez.
Hem maliyet meselesi, hem can sıkıcı bir durum.
Araştırmalarımdan vardığım sonuca gelince, kendime Braun Multiquick 5 aldım. Normalde fiyatı 229 TL, Electroworld'de dün 159 TL idi.
Dediklerine göre ürün kampanyası bitiyor, ama almak isteyenler ve düşünenler varsa, vakit kaybetmeden bir baksın derim
Homend'in bahsettiğim modeli: Homend Functional 2802
Eki Görüntüle 370792
Benim aldığım Braun Blender: Braun Mr 540 Multıquıck Profesyonel Blender Seti
Eki Görüntüle 370791