Sizin bosanma hikayeniz nedir?

Munevvergul

Guru
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2012
944
275
323
Merhaba arkadaslar benim evliligim esimin ailesi ve esimin tavırları yuzunden bitti. Sizinki? Merak ediyorum en yaygın bosanma sebeplerini :(

eşimden boşanmadan 2 kere döndüm ikisinde de eşimin annesi ve eltilerim yüzünden oldu ama artık onları takmıyorum eşimde onlarla görüşmemi istemiyor nezaman bir araya gelsek benim huzurum bozuluyor

psikolojik şiddet, tehdit, aşağılama, hakaret, küfür, sorumsuzluk, ailesinin müdahaleciliği....
hikayesi film gibidir... anlatsam forum çöker :)

Sizler bu süreci nasil atlattiniz? Ben hala bir gun iyiysem bir gun kotuyum :( niye boyle oldu? Niye ona guvendim sorularının cevabını bulamıyorum :( agliyorum umitsizim. Hayattan bir beklentim yok. Nasil atlaticam bunlari hic bilmiyorum :((

benim degıl hamdolsun evlılıgım devam edıyor ama kızkardesımın bosanma hıkayesını anlatayım esı uzman cavusdu ve aralarında 10 yas fark vardı ama damat bey ısrar kıyamet agladı zırladı ne yaptı ettı ıkna ettı bızı bu arada bızım anne babamız ayrı kardesımı ve benı babaannem buyuttu neyse ıste oldu dugun dernek ama malum anne baba olmayınca da karısan cok oluyor ben evlılıgımın basından berı esımın aılesıne her daım ınanılmaz yakın olmayı sectım hamdolsun onlarda anlayıslı cıktılar neyse kendımınkılerle kıyaslarsam konu uzayacak velhasıl bunlar evlendı yalnız kardesım calısmıyor ev hanımı dugun arefesınde bızım aıle cok masraf yaptırdı bu bır gercek damat da bu masraflara yetısebılmek ıcın kredı cekmıs bunlar evlendıgınde ellerıne o kadar komık bır para kalıyordu kı anlatamam ne gerek vardı degıl mı bence yanlıstı ama malum aıle buyuklerı varken bana laf dusmedı bu konuda neyse ben kardesımı daıma esının aılesıne yakın olması vs konularında hep uyardım ama maalesef buyukler hıc benım gıbı dusunmedı ve davranmadı dahada kotusu kardesım de onların sozuyle hareket ettı ve aralarında surtusme cıktı esının aılesıyle. kardesımın dogumuna yakın bır gorumcesı geldı bu arada aıleler cok uzak 8 saat yol var arada ıste bu gorumce 3 cocuguyla geldı kı en kucugu 4 aylıktı kardesımın evını temızledı vs falan ama kardesım hep dert yanma modunda neymıs su cok gıdıyormus deterjan dayanmıyor makına cok calısıyor vs dıye ben tabıı anlam veremıyorum sonucta kocası bunları sorun yapmıyordu kı damat ınanılmaz tıtız bırıydı velhasılı kelam bu gorumce 1 hafta zor kalabıldı ve gıttı bu arada ben sonradan ogrendım kı kardesım kırılır dıye kanepesınde bıle yatırmamıs kadını mevsım yazdı yere bır yorganı ıkı kat yapıp ustunde yatmıs gorumce buna gercekten uzulmustum neyse bu gorumceden sonra ortalık katrıstı dogal olarak e bızım aılede az degıl verdıler korugu sonucta bosanıldı kardesım yuklu mıktarda tazmınat ve nafaka aldı bır kızı var fakat bosandıgına cok ama cok pısman gercekten bosanmasını gerektırecek bırsey yoktu tek yapması gereken bırazcık esının aılesını onemsemek ve deger vermekdı cahıldı yası 22 kucukdu ama benı hıc dınlemedı zaten genel olarak benım esımın aılesıyle olan ılıskım kendı aılemın gozunde yalakalık dı daıma oysakı ben onlara onlar bana ıyı olduk her daım hamdolsun ve halen oyledır ıste boyle bır bosanma hıkayesıydı uzucu taraf olan yegenıme oldu kardesımın bır donem psıkolojısı cok bozuktu yenı yenı duzelıyor atlatacak ınsallah daha yası kucuk ama olaylara bakıs acımız cok farklı ne yazık kı hıcbır zaman hıcbır dogruyu benden almadı bende artık karısmamaya karar verdım ne yapabılırım kı

Bazen yakın olsanda sorun cikiyor. O zaman mesafe koyayım dıyorsun yine sorun cikiyor :( kardesinin de belki kendine göre haklı gerekçeleri vardır. Kardesinin eşi mı bosanma davası açtı kardesin mı merak ettim? Bence boyle durumlarda erkeklere ve erkek ailelerine de cok is düşüyor sonuçta hepimiz yeni evlendiğimizde yeni düzene ve insanlara alışmaya calisiyor. Mesela ben de oyle hemen kaynasamam insanlarla yapım bu napayim bir saygısızlığım olmaz ama ile yağlı ballı laflar da edemem. Benim esimin ailesi de onu doldura doldura bizi bosanmaya sürükledi. Dikkatimi çekti sizin kardesinizin eşiyle yas farkı varmış benim de vardı esimle acaba yas farkı sorunmu? Bu aralar ciddi ciddi bunu düşünmeye basladim :(
benim degıl hamdolsun evlılıgım devam edıyor ama kızkardesımın bosanma hıkayesını anlatayım esı uzman cavusdu ve aralarında 10 yas fark vardı ama damat bey ısrar kıyamet agladı zırladı ne yaptı ettı ıkna ettı bızı bu arada bızım anne babamız ayrı kardesımı ve benı babaannem buyuttu neyse ıste oldu dugun dernek ama malum anne baba olmayınca da karısan cok oluyor ben evlılıgımın basından berı esımın aılesıne her daım ınanılmaz yakın olmayı sectım hamdolsun onlarda anlayıslı cıktılar neyse kendımınkılerle kıyaslarsam konu uzayacak velhasıl bunlar evlendı yalnız kardesım calısmıyor ev hanımı dugun arefesınde bızım aıle cok masraf yaptırdı bu bır gercek damat da bu masraflara yetısebılmek ıcın kredı cekmıs bunlar evlendıgınde ellerıne o kadar komık bır para kalıyordu kı anlatamam ne gerek vardı degıl mı bence yanlıstı ama malum aıle buyuklerı varken bana laf dusmedı bu konuda neyse ben kardesımı daıma esının aılesıne yakın olması vs konularında hep uyardım ama maalesef buyukler hıc benım gıbı dusunmedı ve davranmadı dahada kotusu kardesım de onların sozuyle hareket ettı ve aralarında surtusme cıktı esının aılesıyle. kardesımın dogumuna yakın bır gorumcesı geldı bu arada aıleler cok uzak 8 saat yol var arada ıste bu gorumce 3 cocuguyla geldı kı en kucugu 4 aylıktı kardesımın evını temızledı vs falan ama kardesım hep dert yanma modunda neymıs su cok gıdıyormus deterjan dayanmıyor makına cok calısıyor vs dıye ben tabıı anlam veremıyorum sonucta kocası bunları sorun yapmıyordu kı damat ınanılmaz tıtız bırıydı velhasılı kelam bu gorumce 1 hafta zor kalabıldı ve gıttı bu arada ben sonradan ogrendım kı kardesım kırılır dıye kanepesınde bıle yatırmamıs kadını mevsım yazdı yere bır yorganı ıkı kat yapıp ustunde yatmıs gorumce buna gercekten uzulmustum neyse bu gorumceden sonra ortalık katrıstı dogal olarak e bızım aılede az degıl verdıler korugu sonucta bosanıldı kardesım yuklu mıktarda tazmınat ve nafaka aldı bır kızı var fakat bosandıgına cok ama cok pısman gercekten bosanmasını gerektırecek bırsey yoktu tek yapması gereken bırazcık esının aılesını onemsemek ve deger vermekdı cahıldı yası 22 kucukdu ama benı hıc dınlemedı zaten genel olarak benım esımın aılesıyle olan ılıskım kendı aılemın gozunde yalakalık dı daıma oysakı ben onlara onlar bana ıyı olduk her daım hamdolsun ve halen oyledır ıste boyle bır bosanma hıkayesıydı uzucu taraf olan yegenıme oldu kardesımın bır donem psıkolojısı cok bozuktu yenı yenı duzelıyor atlatacak ınsallah daha yası kucuk ama olaylara bakıs acımız cok farklı ne yazık kı hıcbır zaman hıcbır dogruyu benden almadı bende artık karısmamaya karar verdım ne yapabılırım kı

Konu icerigi nedeniyle ilgili başlığa tasinmistir.

çok küçük yaşta evlendim şartlar öle gerkmişti yada kader diyelim nese uzatmayayım eşimde benden 1 yaş büyütü evlendiğimzde babası yoktu annesi ile yaşama zorundaydık.Beni sevdiğini düşündüm yıllarca asla toz kondurmazdım ki evendikten sonra serseri tipli anlayışsız kavgacı biri cıktı hamile kalmamak için kendimce önleler almıştım bunada engel oldu hani yaşımız küçük daha diye istememiştim sonra istemedi beyefendi bi oğlumuz oldu annesi çok seviyordu ilgileniyordu sanki ben eşimle değilde kv evli gibiydim askere gitme zamanı geldi gitti ekledik hep beraber ama bu zaana kadar her gün tartışma kavga nerdeyse kabadayı tipli gibi bişey oldu askere gittiği gün dövdü beni oda yanımda biraz fazla kal demem zaten gideceksin demem.Nese askerden gelince calışmaya karar verdim oda isemedi ama ısrarla kabul ett oda girdi bi işe bende aa o birtürlü çalışamadı kimsenin yanında sratsızlığı gecimsizliği tembeliği nedeniye hep cıkardılar bense marka bi mağazada çalışmaya başladım gittikce kendimi yetiştirdim yaşım küçüktüya gözüm acıldı bayan arkadaş cevrem oldu derken iyice yükseldim işimde ama be efendi kıskandı tabii bu arada dövüyo gözü bşı mor gittiğimde oldu iş yerine
önce sakladım ama sonra ii anladılar bende anlattım istemeyerekde olsa bu arada çalıştığım para ile oğlumu kreşe göndedim onun ihtiyaclarını karşıladım tabi kv minde onu cok seviyordum kayın validemi çünkü oğlunun hatasını biliyordu ama ne apsın engel olamadı onada vuruyordu iyice delirince en so aldatıldığımı gördüm mesaj geld elie yakaladım üste cıktı yok arkaaşına ayarlayacakmışda önce kendisine ayarlamış öle dedi aptlım a affettim ama eşimden nefet ettim aklıma kodum ayrılmayı ne yapsam olmuyo ne etsem olmuyo daak yiyen ben oluyorum bi gün yie böle kavgada sora mesaj attım bitti ayrılıyoruz diye bu nasıl yalvarıyo herkesi cağırmış tüm sülaleyi ama dinlemedim ve kayın validemin üzülmelerine rağmen tek celsede boşadım o mahkemeden dönerim sanmış yıllarca affet affet nereye kadar ayrıldım duyduki evlenmiş hemen
bide duydumki o kadınıda dövmüş oda gitmiş boşanmış oh demedim yinede sadece doğru aptığıma bi kez daha karar verdim şimd ise adımı sayıklayıp duruyormuş eee dayak yiyip sonra bişey olmamış gibi kim davranır

Back
X