Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm degerin normal gibi ama doktora gitmek icin biraz bekle istersen keseyi goremezler diye tahmin ediyorum cunku hesaplamalara gore 4. Hafta icerisindesin kan degerinle uyumlu insallah guzel sonuxlar alirsinmerhaba hanimlar bugun sabah idrar testinde ikinci cizgiyi net gordum. Ardindan hemen doktora gittik degerim 60.79 cikti son adet tarihim 15 ocak bu ay ki adetime de 3 gun var sizce deger normal mi ? Ne zaman kontrole gitmeliyim ? Yardimci olursaniz cok sevirim
Değerin azlığı çokluğu önemli değildgeç döllenme olabilir. Önemli olan değerin düzenli 2 kat artış göstermesi kalbini ferah tut. Rabbim ol derse olur. O canı verdiyse olur. Hayırlısı de canımDoktora gittim 2 gün geçmişti adetinden ozaman 17.6 cıktı doktor hamilelik var diyemedi zaten iki gün sonra bi daha gek dedi yarın teste gitmem gerekiyo değer çok az diye kafam katisti
Canim icimi rahatlattin yarin yine gidicem tahlil icin sonucu sizinle paylasirim cok merak ediyorum insallah artmistir degerim. Umarim isteyen herkes bu duyguyu yasarCnm degerin normal gibi ama doktora gitmek icin biraz bekle istersen keseyi goremezler diye tahmin ediyorum cunku hesaplamalara gore 4. Hafta icerisindesin kan degerinle uyumlu insallah guzel sonuxlar alirsin
Cnm bak ben bugun cocugumun hareketlerini gordum ama inan bu dusunceler hic yok olmuyo sen biraz erken ogrenmissin ondan bence hersey normal senin icin butun degerleri hesaplamistim uyumluydu haber ver bize mutlakaCanim icimi rahatlattin yarin yine gidicem tahlil icin sonucu sizinle paylasirim cok merak ediyorum insallah artmistir degerim. Umarim isteyen herkes bu duyguyu yasar
Amin cnm amin senin su an kac haftalik gorunuyoMutlaka yazicam size de erken ogrendigim icin sanirim zaman gecmiyo. Aslinda belkide hersey normal ama beklemek gerekiyor birseyleri daha net anlayabilmem icin. Insallah bende senin gibi gorebilirim onu ilerleyen zamanlarda. Allah yavrunu saglikla kucagina vermeyi nasip etsin senin adina cok mutlu oldum
Bilmiyorumki ultrasonda gorunmemisti cts gunu gelecek cts doktor cagirdi ultrasonda bakmak icin. Bende bu arada saglik ocagina gideyim dedim kan tahlili icin iki gunde bir gidip bakicam yukselme varmi diye sonuclarida dr a gostericem. Suan bildigim tek sey bta hcg min 60,79 olduguAmin cnm amin senin su an kac haftalik gorunuyo
En son adet tarihine gore kac haftalik o onemli zatenBilmiyorumki ultrasonda gorunmemisti cts gunu gelecek cts doktor cagirdi ultrasonda bakmak icin. Bende bu arada saglik ocagina gideyim dedim kan tahlili icin iki gunde bir gidip bakicam yukselme varmi diye sonuclarida dr a gostericem. Suan bildigim tek sey bta hcg min 60,79 oldugu
a. Canim merhaba. Oncelikle baska bir doktora gitmeni oneririm bekle dusecek demesi garip. Ama strese girme evham yapma. Cunki bu gibi durumlar gebeligin olusmasi kadar olusmamasi da dogal. Sen yine de bir baska doktora gorun. Kizinida allah bagislasin bitanemBununla ilgili bişey biliyomusunuz ilk defa başıma geldi doktor ilaç vermedi bekle dedi ama bilmiyorum bitane kizim var bole bişey ilk defa başıma geldibilgisi olan yazarsa sevinirim