• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizin bulaşık makinanız hangisi???memnunmusunuz????

yexsxbxux

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2007
1.274
10
116
43
Hatay
kızlar bulaşık makinası alacağım....hangisinden alayım kararsızım....kullanıp memnun kaldığınız markaları yazarsanız çok sevinirim ...benda ona göre araştırırım...:sm_confused:

kızlar marka yazarken o markanın için hangisi olduğunuda yazarsanız...mnesela simensin hangisi..çeşitli var...benim kafam karışıyor oraya gidince....

ben bosch aldim ama henuz kullanmiyorum 1 ay 2 gun sonra insallah:) boschun hangi cesitii oldugunu bilmiyorum ama parmak izi de kalmiyor ustunde.ben yakin birinden aldim ve bana bunu almami soledi...

beko 9 program aldık henüz kurulmadı:) ama nasıl olucak bilmiyorum.

hotpoint ariston 5 programlı....içi komple çelik.. plastik parcası yok.
çamasır mak ve buzdolabım indesit. cogu kişi bu urunleri kullanmıyor ama ben cok memnunum servis sıkıntısı yok fiyatlar uygun. bulaşık makınam o kadar sessiz ki çalıştıgını anlamak için dibine gitmek lazımalkisalkisalkis. bence bir dusunun derim. her zaman markaya para veriyoruz.

benimde bosch 5 programlı ve memnunum,genelde kısa programını kullanıyorum 1 saatte yıkıyorum bulaşıkları...

benimde VESTEL 7 programlı ekowash sistem.bulaşıkları direk akıtmadan koyma özelliği var.suda ve elektirikte cimri rekramlarda çıkıyor.henüz kullanmadım ama beğenerek aldım.ekim ayını bekliyorum kullanmak için kocacımlazemuszemus

benim bosch 4+1 programlı,kısa program 20 dk (kurutma işlemi dahi),6 yıldır kulanıyorum çooook memnunum,bu +1 program sadece üst sepeti yıkıyor,çok kulanıyorum,:nazar:opuyorumnanaktan

benim ki arçelik 4 program
gri reng .ama ben 5 senedir kullanıyorum memnunum
yeni modelleri daha guzel

Siemens in teknik servisi iğrenç! Söylemedi demeyin. Beni resmen rezil ettiler. Buzdolabımdan aşağı kovalar dolusu kaynar su döktüler. Mutfağımı su bastı. Ve pişkince arayıp : "teknik servis galoş giymedi mi, niye memnun değilsiniz" diye sordular...

Türkiye de zaten teknik servisleri çok az. Ankara da bile 1 tane... Eğer bozulursa, arıza yaparsa, ödül almış (nasıl olduysa) bu teknik servis mutfağınızı halleder. Şikayet için yine onları aramak zorunda kalırsınız, kendi adamlarını korurlar.

Bence teknik servisi daha geniş bir marka alın.

Merak eden arkadaşlara bana Siemens in yaptıklarını anlatabilirm. Gerçi şikayet var diye bir site var, oraya da yazdım. Bence beş para etmezler!

Back
X