Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bir ürünün ithal olup olmadıını nasıl anlıcaz sorsak satıcılar ıthal der hep :) var mı kontrol edebılecegımız bır tarafı
Bizde Bosch SGS4002 model bulaşık makinesi var.Alman malı.12 yıldır sorunsuz çalışıyor.Daha servis yüzü görmedi.Üstelik sessiz.:lepi:Eğer BSH'nin bulaşık makinelerinden alacaksanız içi tamamen çelik olan modelleri tercih edin.
çok aydınlatıcı oldu teşekkür ederim. bende bosh düşünüyordum ama bu detayları bilmiyordum.
masallah cnm ya ne cok sey biliyosun,bosch alicak olsam kesinlikle tavsiyelerine dikkat ederdim ama biz arcelik alicaz gibi gorunuyo beyaz esyayi..Arkadaşlar bir düzeltme yapmak istiyorum, boschun yurtdışı sitesindeki en alt model bulaşık makinelerini inceledim onlarda bizdeki gibi polinox tabana geçmişler. Polinox geleceğin malzemesi olmuşta haberimiz yok üzülüyorum valla. Yaklaşık 5-6 sene kadar önce bosch bayisine gittiğimde bulaşık makinelerini sırayla alıcı gözüyle incelerken en son 2 programlıyı inceledikten sonra bir model daha görmüştüm o da 2 programlı yeni bir cihazdı ancak kapağını açmaya yeltendiğimde satıcı "ekşi bir yüz ifadesiyle efendim o modelin içi plastik polinox kaplı ucuz modeldir o diye kendisinin bile beğenmediğini bir şekilde tasvir etmişti ". Özellikle diğer 2 programlı modeli tavsiye etmişti, nerden bilebilirdi ki ilerleyen yıllarda boschun giriş ve orta seviye bulaşık makinelerinde polinox maddesinin yaygınlaşıp çelik tabanın yerini alacağını. 2009 temmuzda evlenen kuzenime beyaz eşyalarını siemensten aldırdım, siemens kombi buzdolabını çok beğendikleri için tercih ettiler,yine 8 kg 1400 devir bir çamaşır makinesi aldılar, ancak her ne yaptıysam gittiler SE25M257TR model polinox taban bulaşık makinesini aldılar. Dedim çamaşır makinesini bari 1200 devir alın aradaki fiyat farkını bulaşık makinesine ekleyin yeni nesil jetmaticlerden alın, satıcının oyununa gelip aldılar makineyi. En son kendisini ziyarete gittiğimde baktım burcucuğuma dedim neden 70 derecede yoğunda yıkıyorsun eko 50 yi tüketim nedeniyle tavsiye ettim, bana makineyi doldurduğunda bulaşıkların koktuğunu, daha sıcak suyla yıkandığında kokunun azaldığını belirtti, bende doğrudur dedim, canım kardeşime üzülmesin diye hiçbir şey deyip bozmadım, ama o kokunun oluşma sebebi makineyi doldururken koyduğu kirli bulaşıklardaki artıkların polinox tabana dökülmesindendi, makineyi alalı nerdeyse bir sene oldu malum o yeni cihaz kokusu çoktan gitti ama bu koku makineyi kirli bulaşıklarla doldurdukça ortaya çıkıyor, gerçi çelik tabanlı modellerde de koku oluyor ama bunda daha fazla. Ben şahsen böyle bir makine tercih etmezdim ya neyse..
masallah cnm ya ne cok sey biliyosun,bosch alicak olsam kesinlikle tavsiyelerine dikkat ederdim ama biz arcelik alicaz gibi gorunuyo beyaz esyayi..
tavsiye etmem cnm,samsung buzdolabı dışında çamaşır makinesi hele ki özellikle bulaşık makinesinde iyi değildir,bulaşık makinelerini kendisi üretmiyor çünkü fason yaptırıp etiket basıp satıyor. tavsiyem bosch veya siemens ithal modeller olacaktır, ama bu markalardan istemiyorsanız ,electrolux ve LG iyidir, yerli üretim düşünürseniz arçelik tavsiye ederim.bütçeniz ne kadarsa ona göre tavsiyede bulunabilirim.
Slm Cecilliona;
mesajını şimdi gördüm ve diğer yazdığın cevaplarıda okudum.Samsungun bulaşık makinesi tamamen çelik senin belirttiğin polinox değil.Samsungun buzdolabını kullandığım için takım olsun istiyorum.özellikleride çok hoşuma gitti.
ama sen böyle diyince de muallakta kaldım benneyaptımki
elektrolux iyi demişssin.
teknosa da indirimde 5 programlı makinesi vardı hemde 800 tl ya ama şikayet sitelerinde servis konusunda yazılar okuyunca ondan da çekindim.
çok kararsız kaldım.samsung marka yada elektrolux marka bulaşık makinesi kullanan yok mu ya???????:sm_confused:
hoover ariston/indesit gibi italyan malıdır ve kalite olarak onlardan daha iyidir, hayırlı olsun iyi günlerde kullanmanız dileğiyle