- 20 Kasım 2015
- 8.535
- 36.366
- 478
- 37
- Konu Sahibi KaPrisLiPazen
-
peki sizin oğlunuzda kolunami siliyo yani ben biraz fazla titizim bebegimin yiyecegi giyecegi herseyi sürekli temizlerim ama hep haber verirken anne anne deyip burnunu gösterirken birden koluna silmesi beni çok üzuyo ve istemiyorum bunu yapmasını hiç hoş olmuyoDaha küçük benim oğlum 3 yasında daha yeni öğrendi kendi siliyor ya da bana haber veriyor
Yok koluna silmiyor ben görüp silerim şimdi kendi siliyor her çocuk farklı TAKMAYIN BUKADAR GEÇER ZAMANLA HUYURpeki sizin oğlunuzda kolunami siliyo yani ben biraz fazla titizim bebegimin yiyecegi giyecegi herseyi sürekli temizlerim ama hep haber verirken anne anne deyip burnunu gösterirken birden koluna silmesi beni çok üzuyo ve istemiyorum bunu yapmasını hiç hoş olmuyo
Benm oğlum biraz titiz mesela yerde bi şey görse bana temizletir ev hiç dağınık olmayacak yere düşse kendisi silkeler üstünü huyu bu sanırım benim için de avantaj tabi seviyorum böyle olmasını ama burnunu koluna silmeyi bi çocukta görup yapmıştı ve kalıcı olursa diye üzulmüstüm ben ama şükür düzeltti yapmio artık ara ara yapsada uyarmiorum eskisi kadarsiz çok takıntılısınız bence rahat bırakın çocuğu koluna silsin üstüne başına silsin bütün derdiniz bu olsun.
o sizin her istediğinizi yapmak zorunda değil.çocuk diye makina gibi davranmayın lütfen u çocuklara benim oğlum da 2 yaşında peçete yakınındaysa siliyor değilse eliyle siliyor ağzını.
Benm oğlum biraz titiz mesela yerde bi şey görse bana temizletir ev hiç dağınık olmayacak yere düşse kendisi silkeler üstünü huyu bu sanırım benim için de avantaj tabi seviyorum böyle olmasını ama burnunu koluna silmeyi bi çocukta görup yapmıştı ve kalıcı olursa diye üzulmüstüm ben ama şükür düzeltti yapmio artık ara ara yapsada uyarmiorum eskisi kadar
Dün patates kızarttm kahvaltiya bi tane ocagn arasına düstü cok onemsemedm kahvaltdan sonra alirim diye oğlum bana kahvalti öncesi ocagi cektirip o patatesi ordsn aldirdiAy cocuk o
o kadar seycigi olsun yani
genele bakildiginda oglusun benden titiz
Dün patates kızarttm kahvaltiya bi tane ocagn arasına düstü cok onemsemedm kahvaltdan sonra alirim diye oğlum bana kahvalti öncesi ocagi cektirip o patatesi ordsn aldirdivallahi hayret ediom bazen benden titiz maşallah
bizde alıyoruz her çıktığımızda birşey alınıyor mutlaka herşeyi istiyor doyumsuz olacak böyle giderse.ben de tecrübesizim benim de ilk çocuğum ben de yalnız annemden uzaktayım.hem de prematüre doğurdum.Benim ilk çocuğum ve tecrubesizim pek çocuk gormedim annem uzakta yardm edemio yalnız büyütuorm bazı şeyleri de hemen anlasin istiyorum bazen ama oğlum da bana anneligi ogretio:))
Benm oğlum da istiyo bi yere gittigimizde hatta çok aglio bazen kiyamayip alioruz ama eve gelince bi daha yüzüne bakmio :) onların canı sagolsun da ben üzulsemde olur zamanla ögreniom bende bunlari
Coook teşekkür ederim inşallah sizinde cocuklariniz temiz,hayırlı evlat olur benimkideinşallah tabii:))
Biraz buyusun evde sizi siraya dizer bide tirnak kontrolu da yapar
masallah ya ...guzel yetistiriyorsunuz
Kıyamam inşallah iyidir bebeğiniz tek başına zor oluyo hiç bişey bilmeden google sağolsun diorm ben artık arada bakiorm ayina göre neleri yapiolar nleri yapmiolarbizde alıyoruz her çıktığımızda birşey alınıyor mutlaka herşeyi istiyor doyumsuz olacak böyle giderse.ben de tecrübesizim benim de ilk çocuğum ben de yalnız annemden uzaktayım.hem de prematüre doğurdum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?