- 18 Ağustos 2007
- 5.773
- 4.341
- 698
- Konu Sahibi independante
tek çocuk olduğumdan olsa gerek bana çok tuhaf geldi. sonuçta nebilim farklı cinssiniz, paylaşım bi yere kadar. ama burdaki ablalar normal diyosa normaldir herhalde.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hıc aramasaydı,
sızı hıc merak etmeseydı,
nasıl oldugunuzu annenızden ogrenseydı,
daha mı mutlu olurdunuz?
Benımde bır tane abım var,
cok sık olmasa da zaman zaman arar.
Aradıgı vakıtlerde esım de yanımda oluyorsa daha bır hosuma gıder.
ıcımden soyle derım hep 'bak benım bır aılem var'
ınanın, aranmamaktan daha ıyıdır aranmak.
15 aylık evlıymıssınız ustelık,
babanızda vefat etmıs.
Dolayısı ıle abınız ıcın zor bır surec bu.
Onun gozunde belkıde hala kucuk nazlı kardesısınız.
Zaman ılerledıkce alısacaktır evlılıgınıze.
Ama 'yok ılla ben bu durumdan sıkayetcıyım' dıyorsanız da,
yengenıze kucuk bır cocugu sıkayet eder gıbı sıtemde bulunmayın.
Abınızle konusun daha ıyı.
Ama emın olun bır cok kısı yerınızde olmak ısterdı.
Arkadaslar;
15 aylik evliyim.Abim gunde 5 kere beni ariyor.Sabah is yerinden ariyor''nasilsin iyi misin?''aksam evden ariyor''nasilsin iyi misin?''yaa ben gercekten yoruldum-''iyiyim calisiyorum abi''''iyiyim yemek yapiyorum abi''
Cumartesi gunu cep telefonumda 2 cevapsiz-yetmemis esimi aramis-eve dodum 3 cevapsiz vardi-bende anneme soyledim.Ya tamam guzel birseyde bu kadar aranir mi?Annemde tabii abime kizmis.Bugun aramaz dedim''napiyorsun kardesim''ya bayilicam.Nedir sorunu arkadaslar,beni mutsuz mu zannediyor acaba?Bu arada biz 3 kardesiz ve babamizi 20 sene once kaybettik.Acaba gercekten ozluyor mu beni?Cok duskundur bana.
Diyeceksiniz ki ona sor-sorulucak dertlesilecek biri degildir sagolsun.Hemen olayi acinakli bir hale getirir-duygusallik yapar bende o gece uyku uyamam.benide iyi taniir.
Ama duskun olan ozleyen gelir ofisime degil mi?Nedir bu telefon trafigi ya:)Ne yapsam yengeme mi soylesem ki?
ne mutlu size....
bunu inanın ağlayarak ayzıyorum BENIm BİM BENİ YILDA 5 KERE ARAMAZ...
Persembe gunu annemlerde iftarda ben varım diye gelmedi bile..
boşverin arasın sizde onu sık sık arayın babanızda yokmuş hiç kopmayın birbirinizden
ben de sendenim üzülme...napalım canları sağolsun..benim abim de aramaz ama gördüğümde dikkatimi çekti tlf nu hani belli ücret ödeyince heryere bedava hatlar var ya öle yaptırmış...heryeri arıyo uzun uzun konuşuyor..bir gün olsun ne beni ne annemleri aramaz...ancak işi olunca....takmıyorum..zaten küçükken de soğuktu ha evleneceğim zaman abiliği;kıskançlığı tutmuştu da kına gecesi günü nişamlımla yüzükleri değiştirmeye kuyumcuya yollamamıştı..amannn dedim ya canları sağolsun........abisi arıyormuş maşallah ne güzel benim abi durduk yere;üniversite bitirdin diye; kendini bi halt mı sanıyorsun cümlesini kullanmıştı da çok üzülmüştüm abii ye bak!!!