Sizin de abiniz sizi günde 5 kere arıyor mu?

babanız olmadığı için senin mutsuz olmandan korkuyor olabilir. ben evlendiğimde bazı yaşadıklaırmızı mesela aç kaldığımız günelri babama dahi söyleyemezdim. abinde öyle düşünüyor olabilir. ben 4 senedir evliyima bim bir kere olsun arayıp sormadı nasılsın bir ihityacın var demedi. hatta ailem herşeyi ona yapmasına rağmen bizim kendi çabalarımızla aldığımız arabayı evi kıskandı. sen şükret bence. yalnız diyebilirsin abicim bir korkunmu va günde defalarca arıyorsun felan. bir kere arasan yeter zaten bişey olsa ben seni hemen ararım fazla merak etme de içini rahatlat bence. keşke benim abimde hiç yoktan özel günelrde arasa. el girdi koptu abim bizden. en ağrıma gidende herşeyi yapan ben oldum gelinin abilerini arar beni aramaz. onun için okuluma bile ara verdim ama kıymet bilmedi işte.

Bence aramasından daha doğal ne olabilir ki...

Bu kadar dert etmenizi buraya gelip konu açmanızı gerektirecek bir mesele beğil -tabi bu benim düşünceme göre-

Ben de sıkça görüşürüm ailemle günde 2 yada 3 kere.

Abiniz sizi 5 kere arıyormuş,hata mı yapıyormuş.

Ne güzel işte araması,sorması,ilgilenmesi.Belki o da sizin gibi yoğun çalışan bir insandır ofisinize gelemiyordur.

Bence asıl aramazsa sorun yapın.

tabikii beni dusunmesi cok guzel,sizlere katiliyorum.Ancak 5 kere derken gercekten mubalaga etmedim.Bende annem,ablamla hergun konusurum.Abimlede keza oyle.Ancak annem bile aksamlari -haftasonu beni cok onemli birsey olmazsa aramaz.Esin vardir der.Ben onu ararim.Ama abim galiba esime gicik oluyor:)ve sirf onu rahatsiz etmek icin ariyor gibi geliyor.Oyle ki pazar gunu havuzdaydik;evden aramis;sonra esimi aramis biz duymadik.Eve gelince zorla arattim esimi-yoo oylesine aradim diyor.Biraz tuhaf degil mi?

Hadi ben aliskinim da esimin tuhafina gidiyor.O yurtdisinda dogmus-buyumus biraz mesafeli olmak istiyor anladigim kadariyla ki o abisiyle haftada 1 konusur.

Kimse bana abin aradiginda ne konusuyorsunuz diye sormadi dikkat ettim de :)

vallahi benimkide ara cepten sürekli msnden yakalar cepten aramazsa çok sevinirim benle ilgilenmesine mesela 3gün önce kaza geçirdi trafik kazası ben şimdi günde 5-6kez onu aramazsam rahat edemiyorummmm

Soyleyeyim:
nasilsin kardesim?iyiyim sen?bende iyiyim,cok sicak! evet abi cok sicak-hdi sen yogunsun sonra konusuruz.
aloo kardesim?evet abii?napiyosun?calisiyorum sen?cok sicak!evet abi cok sicak;kolay gelsin bye
aloo cok sicak yaa!evet abi cok sicak,sizde klima var-varda evde yok zor oluyor geceleri -nitye o evi tuttunuz ki -sicak!
aloo bak nedicem ;bu tarafa tasinsaniza.pufur pufur esiyor aksamlari-abii ben burda iyiyim evimi seviyorum.ama cok sicak!
napiyosun?yemek abi sen?yeni geldim cok sicak!
aloo kardesim esin geldi mi yok abi yemek haizrliyorum-sende her aradigimda yemek yapiyorsun ee abi 7de de geliyorum!zaten sicak!evet cok sicak!

Soyleyeyim:
nasilsin kardesim?iyiyim sen?bende iyiyim,cok sicak! evet abi cok sicak-hdi sen yogunsun sonra konusuruz.
aloo kardesim?evet abii?napiyosun?calisiyorum sen?cok sicak!evet abi cok sicak;kolay gelsin bye
aloo cok sicak yaa!evet abi cok sicak,sizde klima var-varda evde yok zor oluyor geceleri -nitye o evi tuttunuz ki -sicak!
aloo bak nedicem ;bu tarafa tasinsaniza.pufur pufur esiyor aksamlari-abii ben burda iyiyim evimi seviyorum.ama cok sicak!
aloo kardesim esin geldi mi yok abi yemek haizrliyorum-sende her aradigimda yemek yapiyorsun ee abi 7de de geliyorum!zaten sicak!evet cok sicak!

:roflol: Ay Allah senin iyiliğini versin ilahi, hiç güleceğim yoktu... baya içerikliymiş konuşmalarınız kaydirigubbakcemile3

Bak sana ne diycem... bi tane abim var başka şehirde yaşıyor, ben burda tek başıma, yıl 2010, aylardan Ağustos sonu artık, daha benim bu sene numaramı bi kere çevirmedi... bak bi kere bile diyorum dikkat et... geçen sene de sanırsam 2 defa aramıştı sadece.... ya... :delphin: şimdi gülme sırası sende... :1:

Son düzenleme:
abiniz demekki size çok düşkün :nazar:değmesin.bizde 4 kardeşiz,bizde çok ararız birbirimizi,hergün mutlaka bikaç defa görüşürüz.

ne güzel işte siz onun canından bir parçasınız sizi düşünüyor.ne de olsa eşiniz elin oğlu acaba kardeşime nasıl davranıyor diye düşünürdür.bence yengenize bir şey söylemeyin ondan sonra abiniz aramayı keser ayda yılda bir arayınca siz bu sefer abim arardı şunu söylerdi.şu derdimi anlatırdım vs.o yüzden bırakın arasın bence

Soyleyeyim:

bunu kaçırmışım.evet ya erkek kardeşlerle konuşacak bişey bulunmuyor,bu konuda haklısınız,kızkardeş isterse 10 defa arasın yinede konuşacak konular oluyor.

Vallah arkadaslar bugun kiyamet kopucak.Galiba abimle artik birakin 5 kere 1 kere dahi telefonda konusamaycagiz.Sbahtan beri acaip moralim bozuk!
Konu su-bekarken kredisini ben odeyerek pesinatini o odeyerek bir araba aldik-araba abimde-ben direksiyona 1 kere oturmadim.Bu akilida arabanin vergi vs borclarini odememis.Bir dolu borc-esimde tutturdu arabayi devir ediceksin diye.Bende aradim abimi ''yarin devir icin notere gidelim'' dedim.Borclarini ode dedim.Ortalik gerildi.Vallahi bu yuklerden cok sikildim.Kambur oldu artik omuzlarimda.Yarin atarim insallah.Ah para ah!

ya abıler melek mı..
bırakın arası abı destegı olmadan cok zor hayat..sızı hep dusunen karsılıksız sevgı bekleyen dır benım gozumde

Arkadaslar;
15 aylik evliyim.Abim gunde 5 kere beni ariyor.Sabah is yerinden ariyor''nasilsin iyi misin?''aksam evden ariyor''nasilsin iyi misin?''yaa ben gercekten yoruldum-''iyiyim calisiyorum abi''''iyiyim yemek yapiyorum abi''
Cumartesi gunu cep telefonumda 2 cevapsiz-yetmemis esimi aramis-eve dodum 3 cevapsiz vardi-bende anneme soyledim.Ya tamam guzel birseyde bu kadar aranir mi?Annemde tabii abime kizmis.Bugun aramaz dedim''napiyorsun kardesim''ya bayilicam.Nedir sorunu arkadaslar,beni mutsuz mu zannediyor acaba?Bu arada biz 3 kardesiz ve babamizi 20 sene once kaybettik.Acaba gercekten ozluyor mu beni?Cok duskundur bana.
Diyeceksiniz ki ona sor-sorulucak dertlesilecek biri degildir sagolsun.Hemen olayi acinakli bir hale getirir-duygusallik yapar bende o gece uyku uyamam.benide iyi taniir.

Ama duskun olan ozleyen gelir ofisime degil mi?Nedir bu telefon trafigi ya:)Ne yapsam yengeme mi soylesem ki?

eşine güvenmiodur. onun sana kötülük yaptığını düşünüyodur. seni istemeyerek mi verdiler

Back
X