• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizin de boyle miydi?

Amin senin de inşallah canım . Stres yapma iyi düşün iyi olsun 🙏🏾
Canım ilk olarak lekelenmeyi doktorlar normal karsiliyo ve benimde kese geriden gelio demişti çok olumsuz konuşmuştu 0.48 cmdi hemde minnacık 1 hafta sonra tekrar gel şuan net bisey diyemem dedi bugün kontrolum vardi gittim kesem acaip büyümüş üstüne de bebis büyümüş 0.34 cm bebiş vardı kalbinide dinledim kese gelişmiş hatta 6 haftalik olmuş cok iyi dedi icime su serpildi eminim sizinde öyledir benim gibi telaş yapmayın derim ben folik asit ve armut yedim günde bir tane armutun çok faydalı oldugunu soylemislerdi folik asit görevi görüyormuş :KK200: :KK200: :KK33:

Canım ilk olarak lekelenmeyi doktorlar normal karsiliyo ve benimde kese geriden gelio demişti çok olumsuz konuşmuştu 0.48 cmdi hemde minnacık 1 hafta sonra tekrar gel şuan net bisey diyemem dedi bugün kontrolum vardi gittim kesem acaip büyümüş üstüne de bebis büyümüş 0.34 cm bebiş vardı kalbinide dinledim kese gelişmiş hatta 6 haftalik olmuş cok iyi dedi icime su serpildi eminim sizinde öyledir benim gibi telaş yapmayın derim ben folik asit ve armut yedim günde bir tane armutun çok faydalı oldugunu soylemislerdi folik asit görevi görüyormuş :KK200: :KK200: :KK33:
Cok sagol kuzum ay yemedigim kalmadi vallaa. Normalde de saglikli beslenirim ama hayatim boyunca hic bu kadar guzel beslenmemistim

Sağol canım teşekkürler güzel dileklerin için alıntıyı bana yaptıysan ben 26.haftadayım eğer bana değil konu sahibine yaptıysan cevabı o verir :)

Bulantim yok bas donmem yok gogus hassasiyetim yok. Bulanti cok saglikli bir seymis progestan yuksekliginden olurmus. Olmamasi bunlarin korkutuyo
Bende de hiç biri yoktu..
tosun gibi 42 hafta karnımda taşıdım..
ne göğüs ağrım ne bulantım ne kusmam ne baş dönmem.
Ben de ilk haftalar aynı sizin gibi korkmuştum, bu nası gebelik diye. Hiç bi his yoktu, en az 8 hafta da hiç hissetmedim

Bende de hiç biri yoktu..
tosun gibi 42 hafta karnımda taşıdım..
ne göğüs ağrım ne bulantım ne kusmam ne baş dönmem.
Ben de ilk haftalar aynı sizin gibi korkmuştum, bu nası gebelik diye. Hiç bi his yoktu, en az 8 hafta da hiç hissetmedim
Yaaa ayy ne bilim yok bulantisi olan hamilelikler daha saglikli dusuk riski olmuyo yok cocuklari daha zeki oluyo diye seyler okuya okuya sinir oldum

Yaaa ayy ne bilim yok bulantisi olan hamilelikler daha saglikli dusuk riski olmuyo yok cocuklari daha zeki oluyo diye seyler okuya okuya sinir oldum
Sayayım mı şuan 😂
Bende hiçbişi olmadı. Doğuma kadar da çok hafiftim. 7 kilo aldım sdce
3.5 kilo doğdu
Boynu havada doğdu, daha doğduğunda bildiğin komando gibi gidiyordu yüzükoyun koyunca.
4 aylık olmadan dönmeye
5 aylık emeklemeye
6 aylık sıralamaya
9 aylık yürümeyebaşladı
Yaşına girmeden en az 15-20 kelimeyle konuşuyordu
1.5 yaşında cümle kuruyordu, ki biz çift dilli bi aileyiz,
2 yaşında her tür cümle kalıbına hakimdi
2.5 yaşına girmeden alfabeden 20 harf fln öğrendi
Ayrıca hep kendi yedi, küçüklen servisle yiyordu şu ara el servis hersekil takılıyor.

Diyeceğim o ki
Annem de 3 gebeliğini de böyle benim gibi geçirmiş
Üçümüz de en az bi üniverste mezunuyız, iki abim mühendis ben mimar.
Çok da şaapma

Sayayım mı şuan 😂
Bende hiçbişi olmadı. Doğuma kadar da çok hafiftim. 7 kilo aldım sdce
3.5 kilo doğdu
Boynu havada doğdu, daha doğduğunda bildiğin komando gibi gidiyordu yüzükoyun koyunca.
4 aylık olmadan dönmeye
5 aylık emeklemeye
6 aylık sıralamaya
9 aylık yürümeyebaşladı
Yaşına girmeden en az 15-20 kelimeyle konuşuyordu
1.5 yaşında cümle kuruyordu, ki biz çift dilli bi aileyiz,
2 yaşında her tür cümle kalıbına hakimdi
2.5 yaşına girmeden alfabeden 20 harf fln öğrendi
Ayrıca hep kendi yedi, küçüklen servisle yiyordu şu ara el servis hersekil takılıyor.

Diyeceğim o ki
Annem de 3 gebeliğini de böyle benim gibi geçirmiş
Üçümüz de en az bi üniverste mezunuyız, iki abim mühendis ben mimar.
Çok da şaapma

Ayy ohh rahatladim 😂😂 pekii 7 kilo da mi genetik yoksaa dikkat ettiginiz seyler mi vardi

Ayy ohh rahatladim 😂😂 pekii 7 kilo da mi genetik yoksaa dikkat ettiginiz seyler mi vardi
Tsh sorunu çıktı, 30 kilo alır 10 kilo çocuk doğurursun dediler. Benim bi de 9.-10. Haftadan sonra mide yanmam oldu, bende yakan şeyleri kelfedip yemedim ve içmedim.
Öylece 7 kiloyla tamamladım.
Ama oğlum doğuştan huysuz, çok yoruyor bizi. Bazen düşünüyorum, çok kilo alanların çocukları şeker gibi oldu hiç böyle aileleri bezdirmiyolar, acaba ben de 10-15 kilo falan alsaydım daha uyumlu bi çocuk olur muydu? Daha fazla uyurmuydu diye...

Hayır canım sadece 8-9. Haftalarda bulantım oldu . Annemin hiç bulantısı olmamış tosun gibi 3 tane doğurdu . Düşük riski zeka falan hiç ilgisi yok yazanlara da öyle diyenlere de inanma

Tsh sorunu çıktı, 30 kilo alır 10 kilo çocuk doğurursun dediler. Benim bi de 9.-10. Haftadan sonra mide yanmam oldu, bende yakan şeyleri kelfedip yemedim ve içmedim.
Ama oğlum doğuştan huysuz, çok yoruyor bizi. Bazen düşünüyorum, çok kilo alanların çocukları şeker gibi oldu hiç böyle aileleri bezdirmiyolar, acaba ben de 10-15 kilo falan alsaydım daha uyumlu bi çocuk olur muydu? Daha fazla uyurmuydu diye...
Sanmiyorum bence o yapısal bir şeydir kilo almanizla neden alakali olsun ki. Ben de çok gerginim bu gidisle benim çocuğum da oyle olacak😂

Sanmiyorum bence o yapısal bir şeydir kilo almanizla neden alakali olsun ki. Ben de çok gerginim bu gidisle benim çocuğum da oyle olacak😂
işte çocugu aç bıtaktın sinirli oldu fln diyolar.
Mutlu olmayı öğretememişim gibi.. yemek mutluluk getiriyo ya..
ben şeker testi de yaptırmadım da..

işte çocugu aç bıtaktın sinirli oldu fln diyolar.
Mutlu olmayı öğretememişim gibi.. yemek mutluluk getiriyo ya..
ben şeker testi de yaptırmadım da..

Hiç alakası yok bence. Benim kuzenim kusmaktan mahvoldu cok az kilo alabildi çocuğu gayet sakin. Ama kendi de sakin birisi babasi da

@suu00
Merhaba kizlar dun kesem gorundu ama surekli yasadigim seyleri arastirinca kafamda deli sorular oluyor
1-sol kasik agrim cok oluyodu 1 haftadir bi iki gundur yok( baktim dis gebelik olabilir mi gibi yazilar. Ve dis gebelik olsaydi kese gorunur muydu)
2-kahverengi leke geldi(dusuk riski gibi yazilar ve dusuk sebebi kromozom anormalliklerinden kaynakli diye bi yazi)
3-adet olmadan once bi his var ya hafif mide bulantisiyla bi his var onu yasiyorum
4- kese gorundu doktor henuz bi hafta veremem daha kucuk kese dedi bu normal mi
Aynı tedirginlikler için de dolanırken konunuzu buldum şuan nasılsınız ben de sizin gibiyim yarın 6
Haftaya giricezçok korkuyorum boş gebelik olmasından

@suu00

Aynı tedirginlikler için de dolanırken konunuzu buldum şuan nasılsınız ben de sizin gibiyim yarın 6
Canim 5 haftalikken gittim kalbi duyulmuyor ama gorundu cok sukur bebegimi de olctu 3mm. 6.haftada kontrole gidicem sen gitmedin mi doktoraa

@suu00

Ayy canim pardon 5hafta 6 gunlukte bebegi ve kalbini gordum 6hafta 6 gunlukte dinlemeye gidicem

Canim 5 haftalikken gittim kalbi duyulmuyor ama gorundu cok sukur bebegimi de olctu 3mm. 6.haftada kontrole gidicem sen gitmedin mi doktoraa
Geçen hafta gittim 5 haftalık dedi keseyi gördük sadece o da vajinal muayene ile 2 hafta sonra gel dedi korkuyorum. En son 7 ağustosta adet oldum 12 sinde bitti normal mi bu şekilde olması.

Geçen hafta gittim 5 haftalık dedi keseyi gördük sadece o da vajinal muayene ile 2 hafta sonra gel dedi korkuyorum. En son 7 ağustosta adet oldum 12 sinde bitti normal mi bu şekilde olması.
Canim bence bi riskin olmadigi surece vajinal muayene yaptirma onermiyolar. Korkma kanaman var mi? Ya da agrin? Benim cok siddetli agrim vardi idrar yolu enfeksiyonundanmis. Benim de son adet tarihim 9 agustos

Back
X