Merhaba sizinle muhtemelen gebelik sürecimiz çok yakın. Lütfen ama lütfen doktorunuz dışındaki yorumlara kulağınızı kapayın. Benim de acayip sancım oluyor kramp şeklinde (özellikle geceleri) gece 3’te ise mide bulantısı ve ağrı ile kalkıyorum ben de çok korkmuştum ama doktorum herkesin gebelik döneminin farklı geçtiğini söyledi. Kimi kokudan iğreniyor, kimi sancı çekiyor, kiminde hepsi oluyor. O yüzden ağrıyı ve bulantıyı dert etmeyin. Benim yengem de ilk 1 ay feci kasık ağrısı çekmişti

ama çok şükür yeğenim çok sağlıklı doğdu hâla öyle. Bahsettiğiniz kanama da muhtemelen yerleşme kanamasıdır pembe ya da kahve olabiliyor. Sakin huzurlu geçirin bu evrenizi ve lütfen doktorunuza güvenin. Size güven vermiyorsa da değiştirin. Bu konularda çok araştırma yapmayın, her denilene inanmayın illa araştırma yapacağım diyorsanız da sadece tek bir kaynak seçim (herhangi bir forum değil, herkesin bir şey yazıp fikrini belirttiği bir yer değil bilgilenme amaçlı bir kitap ya da bir site). İnsallah sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız.