jeelibon canim ben seni cok iyi anliyorum, senin bahsettgin sey, saddece yasadigin onlarca konudan birtanesi. Ilk yil boyle catismalar oluyor esler arasinda, cunki erkekler ben bu evin reisiyim, ben liderim, bana itaat ediceksin gibi baskilar yapiyorlar ve inatlasmayla devam edip kavgayla aglamakla birbirini kirmakla sonuclaniyor. .
bende zamaninda ilk evlendigim zaman cok inatlastim , sadece onun dedigi degil, benim de istedigim olacak diye direndim. ama gelgorki oyle olmuyor, bir sure sonra yipraniyorsun ve gucun kalmiyor, arkana bir bakiyorsun hep uzulen sen oluyorsun, erkeklerin umrunda bile degil, geciyorlar tv basina, bilgisayar basina ,kafalarini biseyle mesgul ediyorlar, biz bayanlar ise birazdaha duygusaliz,esimizle barisasiya kadar hic bir sekilde mutlu olmuyoruz.
sana tavsiyem, esinle inatlasma, emin ol tecrubelrimden soyluyorum senin zararina olur. esin gitmeni istemiyorsa gitme, yapma diyorsa yapma, ne olacak onun dedigi olsun bosver. zaten daha sonra duzelecek, ve kendi diyecek sana, hadi annelere gidelim, yada annenlere gitmeyecekmisin git diyecek?
Ben yurtdisinda yasiyorum, turkieye 2 yilda bir gidiyorum nerdeyse. tatile geldigim zaman , annemlerin oturdugu sehre gidince, esim otelde kalmak istiyor, ve annemlerde degil otelde kaliyoruz, esimin aciklamasi ise, ben rahat edemiyorum, oyle alistim, kimsenin evinde kalamiyorum diyor, onceleri kusuyor ve tavir koyuyordum, ama baktimki, burda bile, bir sehir disina ciksak, en sevdgi arkadasina gitsek bile arkadasinda kalmiyor otelde kaliyoruz, yani esim, benim aileme gitmek istemediginden degil, sadece kendini daha rahat etmek istedigi icin otelde kalmak istiyor.. artik bende inatlasmiyorum, tamam canim otelde kalalim diyorum ve kahvaltiya annemlere gidiyoruz. eger daha cok karsima alsam esimi, busefer turkiyeye gitmek istemeyecek, gitse bile mutlu olmayacak, o mutlu olmayinca , ben zaten mutlu olamam, o suratini asip ailemin yaninda otursa , benim icim yanar,oyuzden cok takmiyorum kafama..
benim durumumda boyle, niye anlattim dersen, inan senin durumun halledilmeyecek bir sorun degil, heleki bosanma sebebi degil. Suanda cok sinirlisin ve kizginsin esine, ama gun gecicek, ve cocukluk yapmisim, keske daha anlayisli olsam diyeceksin. Yasini bilmiyorum ama her insan ne yasta olursa olsun, cocukca yonleri oluyor, sen dua et arkadasim. ben duaya inaniyorum, rabbim kalpleri yumsatsin, esinle arana muhabbet, sevgi saygi koysun. Ben hep oyle dua ediyorum..
Allah yardimcin olsun..