Valla canım kusura bakma da bu ne kadar hatalı bir politika böyle. Ayrıca bu zamana kadar bu dediğini yapmışsın eşinin senin ailene karşı tavırlarında veya onlara gtitme konusunda bir düzelme gördün mü yoksa kötüye mi gitti? Bana kötüye gitmiş gibi gözüküyor. Yaşın biraz küçük galiba eşine net tavır koyamıyorsun. Aman o ne der kaynana üzülür falan diyorsun. Peki jelibon üzülünce kaynana senin için napıyor aman oğlum izin ver beraber gidin veya o yalnız gitsin diyor mu? Tepene çıkarmışsın sen bu insanları.Benim eşim birincisi benim ailemin evine gelmezse ben de onun ailesinin evine gitmem. Bu onun ailesiyle aramı bozmak istediğim veya kötü insanlar oldukları anlamına gelmez. Sadece karşılıklılık ilkesidir. Başka türlü davranırsam eşim tepeme çıkar çünkü. Bakalım bu gerçekleri ne zaman anlıycaksın?Eşinin ailesi sorarsa niye gelmiyorsun diye söyle anne size karşı birşeuy değil kendi aileme göndermiyor o yüzden size gelmiyorum de bu kadar basit. Hem belki o zaman oğullarının kulağını çekerler oğlum neden böyle davranıyorsun karına diye. Veya yapıcı insanlar değillerdir ve sana küserler. Küssünler napalım duyarsız insanlarsa küs olmaları daha da iyi. Eşin de mesajı almış olur. Sonuç olarak habire haftada 2-3 gün onlara gitmen inanılmaz yanlış bir politika.Ayrıca eşinin yaptığı da çocukluk değil çocukluk çok masumane kalır bu bilinçli bir baskı altına almaya çalışma durumu.Sen de onun senin ailene göstermediği ilgiyi onun ailesine göstererek onun ekmeğine yağ sürüyorsun. Biraz kişilikli ol. Hayatta sınırlarını çizmezsen tepene çıkan çok olur.