Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Jeeliboncugum oncelikle 2 gundur giremedim oyuzden kusura bakma, seni merak ettim, sinirin biraz gectimi? Simdi durumlar nedir, ayni sekildemi davraniyor sana? yani gitme falan diye? sen yoksa hala inatlasiyormusunopuyorumnanaktan
aSHEMEZ, canim oncelikle bukadar sinirlenmeni anliyorum. Ayni bende senin gibi sinirleniyordum. Bir kac gun gecitigi icin snaa birkac bisey yazicam. Ben oncelikle mutlu olmak icin evlendim, kesinle evleneyim diye evlenmedim, ayrica evlilik aklimin ucundan gecmedi, hani derler ya , iste aradigim kis bu diye.. Ama evlilik bambaska bisey. Esinin bazi hassasiyetleri var, ve bayan olarak o hassasiyetlerine saygili olmamiz gerekiyor, sadece bizim icin degil , karsilikli aslinda. Zamaninda sinirlendim kavga ettim, olmaz dedim, ama baktim hic biri problemi cozmuyor, birazda uysal olmayi ve esim ne diyor acaba niye bunu benden istiyor diye empati kurdum ve onu anlamaya calistim. Yoksa tek cozumude vardi, tartisip, biletimi alip bosanip ulkeme donmek. Bumudur yani, insan bunun icinmi bosanir?? simdi mutluyum, zaten ilk yil boyle oldu, 2ve 3 yillarda nezman istersem ariyorum. Benim jeelibona demek istedigim, evlilik ilk yili, biraz erkek kendi istedigim olsun evin reisimyim gibi egolarini tatmin etmeye calsiyor. Ben jeelibonada dedim biraz zamana birak , ozman bu problemde cozulecek.
Jeeliboncugum , ailenden kesinlikle kopma, mutlaka gorus, ayrica esin, ailenin arkanda oldugunu bilsin,.ama esinlede tartisma bu konuda, sana soylemek istdigim, en guzel yilinizi kavga gurultu olmasin, inan ilerde bunlarin pismanliklarini yasiyacaksin. Ben simdi yeni evlenen ve hic kavga etmeyen ciflere bakiyorum , ve diyorum ki ,keske hic tartismasaydim, birbirimizi kirmasaydik....
sana sonuna kadar katiliyorum arkadasim..Bende ayni sekilde (kisiligimden ve gururumdan ve kadinligimdan taviz vermeyerek) istediklerini yapmaya calisiyorum, zaten istedigi belli basli seyler, benim esim cok bir sey istemez benden. Hic bir zaman diretmeye, bayraklari cekmeye gerek yoktur.
Canim cok haklisinzemuszemus ,bende hemfikirim..Kimse evlenmek icin evlenmez. mutlu olmak icin evlenir. Evlenirkende, ben kole olacagim hizmetci olacagim diyede evlenmez, ama evlilikte , sende bilirsinki, bazi fedakarliklar yapilir, bu karsiliklidir, eger sen hep veren durumdaysan, hic almiyorsan, ozaman bu evlilik hic ama hic cekilmez...
arkadaşlar bana da bi akıl verin nolur.
eşimle çok uzun bi beraberlikten sonra evlendik. hem de çok severek. herşeyimizdik birbirimizin.
çok mücadele ettik ve sonunda evlendik. 6 ay oldu ama şimdi sürekli tartışıyoruz.sürekli beni eleştiriyo.ben onu eleştiriyorum. tamam yeni evlilerde olur böyle şeyler derler ama 6 ay yeterli değilmi.en ufak bişeyden tartışma çıkıyo.uyurken bile sarılmıyo. çok üzgünüm ya.ona sorarsan sorun bende sürekli bişeylerden şikayet ediyomuşum falan filan. çok kabalaştı ayrıca da eski kibarlıklar nerdeee.işten geliyo tv başına hemen.öffffff çok sıkıntılıyım.o bana yakınlık ve şefkat göstermedikçe iyice iğneleyici oluyorum.notlar bırakıyorum seni seviyorum falan.umrunda değil sanki. yaptığı şey bana dda notlar yazıp şaşırtmaktansa tlf açıp teşekkür etmek. sürekli ilgi bekliyo sanki bayan o erkek ben. çok bunaldım.hiç keyfim yok.6 ayda bu kadar değişirmi insan ya o gözümün içine bakan insan yok.çok mu üstüne gidiyorum napıyorum.:Saruboceq: allahım inşallah en kısa zamanda düzelirr.
Cidden prenses, lütfen söylermisin epati yapıp kendni eşinin yerine koyduğunda eşinin neden senden böyle bişey istediğine dair mantıklı ne gibi bir neden bulabildin çok merak ediyorum???
EVET CNIM BELLİ kaydirigubbakcemile3 İKİ GÜNDÜR GİRMEMİŞSİN :lepi: