Sizin de eşleriniz sinirli mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
benim eşim çok sinirli.ufacık şeylere sinirlenir ve bağırmaya başlar.bütün apartman sesini duyuyordur valla .bağırma diyorum .ben öyle deyince daha çok bağırıyor.
bende bağırmaya başlıyorum artık. bir de sinirlenince eline ne geçerse kırar en son laptopu fırlattı yere.tuvalet masasını örtüsünü çekti.üstündeki her şey yere.
toplamasam en fazla bir gece toplamıyorum.sonra rahatsız oluyorum.sinirim bozuluyor ve topluyorum.
siz olsanız ne yapardınız.aksi benim kocam.
yoksa gezmesi tozması yoktur evcimendir aslında
ama çok sinirli
siz olsanız ne yapardınız ?sizin eşlerinizde böyle şeyler yaparmı ?

psikolojik destek almasını sağlayın..öfkesini kontrol edemiyor sanırım...

İşin zor valla o ne öyle .. bi sıkıntısı varsa destek alsın kendiside rahatlar evde çocuğunuz varsa etkilenir yazık çocuğada

benim sözlümde aşırı sinirliydi...

herşeyi kırıp geeçrdi bağırırdı..

birgün böyle giderse ne saygı ne sevgi kalmayacak seviyorsan böyle davranamazsın diye feryat ettim..

vee 6 aydır hiçbir sorun yok hala ufak tefek sinirlenmeler oluyor ama asla ses yükselmiyor. ve hiç bişit kırılmıyor. bir ara her hafta bir telefon kırardı bardak arabanın camları falan derken herşey düzeldi..

14 şubatta nikah yapıcaz şimdi.. artık romantik bir adam var.

Eşm genelde çok uyumlu sakin bir insan olmasına rağmen en olmadık zamanda, en ölmayacak konuda sinirden kudurur.
Ne olduğunu anlamam bile..
Eskiden ben de çıldırırdım, olay büyürdü. Şimdi kendi haline bırakıyorum. Köpürüyo, kükrüyo..
Odadan çıkıp gidiyorum. Yapacak bir iş arıyorum, olmadı vurup kafayı yatıyorum.
Birkaç saat sonra süt dökmüş kediye dönüyor. Ne yapacaksın geçim ehli olmak diye bişey var..

küsken falan normal davranmaz .iyi damarı çok iyidir ama kötü damarı tutumu yandım.
mesela benim kızacağım seyler yapar. beni sinirlendirmek için.normalde halıya basmasın kızarım inadına yapar. küsken falan kapıları çarpar. bense o yokmuş gibi davranırım

ah canım ya, sinirliyken hiç bişi deme sende, onun olmadığı bi odaya git sesini hiç çıkarma siniri yatışınca konuşun olmas mı

Benim eşimde cok düsüncesiz ve kabadır her dediği olsun ister fakat öyle sinirlenince zarar verme huyu yoktur cok sükür...
Yani asla birsey kırmaz banada el kaldırmaz ancak laf söyler ama onu da öyle aşırı bağırarak yapmaz..
En azından bu huyu iyiymiş a.s

benim eşimin böyle huyu yok ama yerinde olsam eşim sakinken konuşurdum.veriği zararı anlatmaya çalışırdım gerekirse psikolojik destek almasını söylerdim.ikna ederdim.eşim benden daha az sinirlidir.işinden dolayı sinirlidr,streslidir,dalgındır.ama bana yansıtmaz.bana yansıttığı sadece dalgınlığı bu da benim için hiç sorun değil :)

Sevdigim sinirlidir, terstir hafif.
Bir anda köpürür, ben orali olmayinca pusar yarim saat icinde özür diler.

Sinirli olmasina karsilik tepkini belli et birgün.

Ters zamanlarinda yine kalbimi kirmisti, ondan sonra bende actim agzimi yumdum gözümü, kiriyorsun dedim, icimdekileri döktüm. Kurban bayramindaydi üstelik.

Simdi o günden beri bir sinirlenmesini görmedim, insallah böyle devam eder.

SInirli insanlari, hep benim dedigim olsun insanlari idare etmek gercekten cok zor, ama unutmaki onlarida bizim gibi sogukkanli ve sakin bayanlardan baskasi idare edemez, bununda bal gibi farkindalar)

bu sinir erkeklerin genelinde var gibi...
benim babamda sinirlendimi sesini yükseltir
tabi annem o durumda umursamaz susar
ama daha sonra sakin bir anında konuyu açar ve söyleceğini söyleyip
intikamını alır :jeyyar::jeyyar::jeyyar:

off yaa benım sozlumde çok sınırlı sınırlendıgınde ondan çok korkuyorum ters bısey yapacak dıeklava: ama erkeklerın genlerınde var sınırlılık sınırlenınce bagırıp çagırınca adam olduk sanıyolar ...sozlumde normalde kuzu gıbıdır sevgı doludur. yanı mutlu olmak ıstıyosam onun damarına basmıcam :teselli:........

kıslar size tavsiyem yani ne evliyim ne sevgilim var ama kuzenim ve yengem ikisi de çok sinirlidir... çok uzun evlilikleri var ve şöyle ki evli kalıyorlar.. yengem sinirlenip bağırdığında kuzenim susuyor... kuzenim sinirlenip bağırdığında yengem susuyor.. : ))) bunu bir anlaşma haline bile getirebilirsiniz onlar öyle yaptılar.. ama sinirlendiklerinde cevap verirlerse kavga çıkıyor zaten sinir geçince neden kavga ettiklerini bile hatırlamıyorlar.. bu kadar gereksiz yanii

sefamolsun a katılıyorum...
gerçekten işin zor...
eşiniz destek alsa iyi olur...
sinirlerini kontrol edemiyor...
eğer çocukta varsa daha da zordur işin...
madem hertarafı dağıtıyor,bağırıp çağırıyor yaptığında sesinizi çıkarmayın başka bi odaya geçin sizde oda duvara söyler söyler sonrada susar...:mymeka:
allah sabır dayanma gücü versin size...:teselli:

yorum yazan arkadaşlra teşekkür ederim.
sustuğum zamanlarda oldu.ama sinirlenince gözü görmüyor.
yanından başka odaya gitsem.sırf söylenmek için yanıma geliyor.
kriz olmasa hiç huyu olmadığı halde gezmek için dışarı çıkar.
ama malum kriz tıpış tıpış eve geliyor.küsken kızdığım ne varsa yapar yani.......

He he hee aynen benim herif. Şimdi 19 yıllık sinirli manyak bir kocaya sahip tecrübeli bir kadın olarak size tek tavsiyem o bağırınca siz onu hiç kaale almayın başka şeylerle uğraşın. Bir müddet sonraa dikkate alınmadıklarını anlayınca seslerini kesiveriyorlar. Ben böyle yapıyorum, eşim bağırınca hiç tınmıyorum bile, başka şeylerle uğraşıyorum. Başlarda iyice sinir oluyordu daha çok bağırıyordu ben gene tınmıyordum. Şimdi benim inadım onu yendi, bağırmalar iyice azaldı çok ender yapıyor ama bağırınca ben gene iplemiyorum kendisine bunun üzerine yarım bırakıp poposunun üstüne oturuyor.

İçerik nedeniyle”Ah erkekler “bölümüne taşınmıştır
Editör arkadaşımın da bilgisine

erkek arkadaşım çok kolay sinirlenir sinirlendimi de ne cam kalır ne çerçeve bende ona yılbaşı hediyesi spor salonu üyeliği yaptırdım. şimdi ağırlık çalışmaktan koşmaktan öyle yorgun ve sinirini atmış halde geliyor ki ne olursa olsun kızmaya hali olmuyor. spor gerçekten faydalı bir uğraş insanın zihninide kontrol altına alıyor öneririm

sinirlidir ama yemişim ben onun sinirini :jeyyar:

:jeyyar::jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…