Sizin de eşleriniz sinirli mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

benım gelecektekı halım.bızdede boyle oluyo beklemedığım anda oyle tepkıler verıyo kı donup kalıyodum:1shok: uzuluyordum.sımdı sadece gozunun ıcıne bakıp cekılyorum bı koseye bi sure sonra kendı gelıo:1hug:

Çok sakindir eşim.

Kaprisi ben yaparım genelde...kaydirigubbakcemile2

Eşim aslında çok sinirli değildir, sadece kendisi bana birşey söyleyipte ben onu yapmadım mı ve sonunda da Allah muhafaza kendisi haklı çıktı mı o zaman yandım işte, o ağzı bir açılıyor daha da kapanmak bilmiyor bende bakıyorum susacak gibi değil yanına gelip öpüyorum ve aşkım seni seviyorum diyorum :jeyyartabi tartışmamız çok ağır değilse) bir anda yelkenler suya iniyor, baktım ki tek susturma yolu bu kendi haline bıraktım mı sabaha kadar susmaz:jeyyar::jeyyar:

erkek arkadaşım karadenizli..cok sinirlii..başta nezamn sesini yükseltse ağlıyordum hemn anında utanıyordu..saman alevi gibi parlamayla sönmesi bir oluyor..uzun uzun beni üzdüğünü anlattım.elimde değil diyor..tek kusuru bu..ama sakinkende melek gibi :) glb annemle kaderim bir babmda sevgilim gibi cok benztyrum zaten babama :çok üzgünüm:

aynen öyle valla

benım sevgılım eskıden cok cok bagrırdı aynı sızınkı gıbıydı delırırdı tabırı cazısze,
sımdı o kadar bagarmıyor ama bu kadar bagaran delıren ben oluyorum
kendısı artık gene sınırlı öfkelı ama bu kadar yıkıcı degıl.
ama genel bı havası var sinirli
gunaydın desem hıımmm !! sana da !! der kızgın kızgın, kötü yanii :))

arkadaşlar yazamadan duramayacağım...bende de aynı dert var.ilk zamanlar susardım,korkardım ama kendimi hasta ettim..şimdi ise o bağırıyorsa bende bağırıyorum.alıştı herhalde bağırmalarıma..şimdi şimdi bira gözü korkuyo gibi geliyor bana.intikam kaçınılmazdır çünkü.yine yapıyor yapmıyor değil ama giderek seyreliyor.
bence asla susmayın.kimsenin bunu bi bayana yapmaya hakkı yok.

offfffffffff
offfffffff
offffffffffffffffffffffffffffff
dangalak bunlar
en olmadık yerde saçmasapan birşeyden dem vurup kızarlar
sonra
kedi gibi pısarlar

Allah sabır versin sinirli biriyle yaşamak çok zor.
her an neye sinirlenecek diye korkar insan.
hiç katlanamadığım bir insan tipidir.

yapısı sakindir benim eşimin...
tepkisel değil, etkiseldir...
bağırıp çağırmaz...

benim eşimde sinirli ama farklı türünden.genelde beni çıldırtan o oluyor.çıldırtır.ben başlayınca o da başlar.o konuşur ben konuşurum.ikimizde susmayız.ya hatayı yapan sensin sus diyorum yokk o benden daha çok konuşuyo.ben bu sefer dahada çıldırıyorum.alıyo başını başka odaya geçiyo.ya tv izliyo ya oyun oynuyo yada bilgisyar.özür falanda dilemez.ertesi gün hiçbişi olmamış gibi yaşamaya devam eder.benle gene güzel güzel konuşmaya çalışır,laf atar,şirinlik yapar.ama ben özür duyana kadar tam bir protesto.yemekte yapmam,kahvaltıda hazırlamam,uyuklamışsa koltukta kaldırmam bile ölece uyur.bende çok fenayım ama bu adam beni çıl-dır-tı-yoooo...bu kadar gevşek olması normal mi ya.

benim eşimin siniri saman alevi gibidir çabuk parlar çabuk söner.ama bağırıp çağırmaz hakaret etmez

10 Yıllık evliliğim boyunca haliyle bayağı bir tecrübem oldu bu tartışma konularında. Başlarda ben daha çok bağırırdım O tepki vermez kafasına yorganı çeker uyurdu.Bense daha beter sinir olurdum.Sonra ikimizde tartışırken bağırmaya başladık,daha sonra O bağırdı ben sustum bir müddet.Şimdi öyle bir hale geldik ki,birbirimizi dengeliyoruz farkında olmadan.Olay büyümeden,çok şiddetli tartışmaya dönüşmeden,'tabi bunda artık hayatımızda kızımızında olmasının büyük payı var.'birşekilde ya O, ya ben olayı sonlandırıyoruz.Artık düşüncelerimizi daha net ortaya döküp,biribirimizi dinlemeyi öğrendik.Bu arada erkekler sinirlendiklerinde kendilerine karşılık veren eşten hoşlanmadıkları kadar,karşılarında sus pus olan eşi de suistimal ediyorlar bence.Belki tartışma anında değil ama,tartışmadan bir süre sonra bir güzel bize saygı duymak zorunda olduklarını,laflarını dikkatli seçmeleri gerektiğini,açıkcası biraz ayaklarını denk almaları gerektiğini üslubunca hatırlatmak lazım bu erkek milletine..:mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…