Sizin de eviniz böyle mi ?Yoksa sadece benim evim mi böyle?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
Ben başka şehirde okuyorum her eve geldiğimde boşluğa düşüyorum sanki annemler akşam erkenden yatıyorlar ben 12 ye kadar oturuyorum ailemle hiç beraber oturamıyoruz hıc beraber tv ızleyemıyoruz hepimizin tv anlayışı farklı ızlediği programlar ve diziler ayrı belki evde her odada tv olmasından kaynaklanıyor bu durum ama benım canımı cok sıkıyor evde ablam ve babam calşıyor annem emeklı sabah erken kalkıyorlar ama bu 9 da yatmalarını gerektirmezki hiç sosyal bir yaşantımız yok ya çok sıkılıyorum boğuluyorum ben adeta bu evde hep odamda oturuyorum herkesın mı evı boyle yoksa sadece bizim ev mi böyle off ne yapsam ki anlamıyorum ya senağlamasenağlama

Canım genelde okurken dönüşlerde ev cok sıkıcı gelir insana..alışmışsın onlarsız ortama ve hareketli arkadaslar gençler..insan alıştıgını arıyor..tatil bitene kadar idare edeceksin..iş hayatı böyledir inan ben d eeve geliyorum biraz buraya takılıp yatıyorrum genelde sosyalliğe zaman az..öğrenciyken böyle miydik ..

birde ankarada yapacak birşey bualamıyorum ben ya:S

sorunum farklılaşmam benım değişmem değil ki ailemle beraber vakit geçiremem
erkkenden uyumaları beraber oturamamız bu benı uzen

canım ankarada yapacak brşey bulamaman çok normal çünkü yapacak çok az şey var. ya alışveriş merkezlerine tıkılacaksın, ya kızılaya yada bahçeliye. ki hepsini hayatımın bir döneminde yaptım artık tahammül edemiyorum oralarda gezmeye. arkadaşların varsa onlara git oturmaya çok sıkılınca. giyin biraz yürüyüş yap. ama yok ailemi özledim yanlarında olucam dersen de onlarn izlediği televizyon programlarına takılıcaksın mecburen:)

evet haklısın ankarada hiç birşey yok evlenince ankarada yaşamıcam izmirde yasıcam ben kararımı verdım
ailemle bir arada oturabılsek ah cnm ona bıle razıyım
ama olmuyorrr maleseff hft içi böyle monoton hft sonu biraz daha iyi geçiyor
eskden olsa öss telaşı okul telaşı falan derken eğlenceli geçiyordu ama şimdi ankara bana cok boş geliyor

biz ise babamı sadece yemeklerde görürüz sonra alır yemişini meyvasını geçer diğer tv'li odaya açar haber kanallarını orada oturur, ne bir sohbet ne bir muhabbet geçmez aramızda belkide ablam annem ve ben konuşacak özel konularımız var diye gidiyor bizi yanlız bırakıyor ya da izlediğimiz diziler ona sıkıcı saçma geliyor anlayamadım... Allah başımızdan eksik etmesinde varsın içerde otursun napalım :)

amin cnm eksik etmesin tabii onları başımınzdan allah
bizde de oyle cnm babam gidince biz biraz otururu dağılırz
sizde evde 4 kişisiniz sanırım ama sankı bana
başka ınsanların evı daha eğlenceli daha bir hoş sohbet geçiyormuş gibi geliyor ....

birde ankarada yapacak birşey bualamıyorum ben ya:S

kimyon ne demek ankarada yapacak bişey bulamıyorum...:mymeka:
ankaraya haksızlık etme canım..
bence okul hayatı seni değiştirmiş....
farklı ortamlar farklı arkadaşların olduğu için hayat görüşünde değişmiş....

dur kızma mesela bana birşeyler söyle yapılacak

kimyon demek istediğini çok iyi anlıyorum, biras sohbet biraz muhabbet ilgi alaka istiyorsun aile içindeki bireylerden lakin hayat şartları çalışmalar koşturmalar bunlara engel olabiliyor, eve gelince herkes bir köşesine çekiliyor . . . Ve tv insanları gerçek anlamda esir alıyor, birde bu var

televizyonu bazen aptal kutusu olarak görüyorum

dur kızma mesela bana birşeyler söyle yapılacak

ailen ankara da,yahu senin orda hiçmi arkadaşın yok nan...
ordaki arkadaşlarınla gez toz vakit geçir....
ankara da gezilecek eğlenilewcek çok yerler var bebişim....
öyle bi söyledin ki sanki küçük bi ilçede yaşıyorsun gibi...
ne dersin bebişim....a.s.

bende şu sıralar aynı ruh hali içindeim canım .annemler sabah işe gdio ben evdeim akşam gelip yemek yiyip tv izleyip uyuyolar ben bilgisayarda oyalanıorum gece yarılarına kadar.boşlukta hissettiğim çok oluo kendimi

işte aynen cnm aynen valla
erkek ark bekliyorum çarşamba günü geliccek inş
biraz olsun düzelir belki şu ruh halim

haklısında cnm benım ıstedıgım ailemle vakit geçirmek
yanı evde belıkı bır tv olsaydı
her gun hep beraber tv ızleyıp oturabilirdik akşamları çay içebilirdik
bilmem anlatabildim mi cnm

işte bu konuda haklısın...her odada bi tv olması hiç iyi değil...
annemlerin evindede öyle herkes kendi odasına geçip tv izliyo..herkes ayrı bi telden çalıyor...
bende eski günleri özlüyorum...seni bu konuda anlıyorum bebişim...
akşam mesela çayı sen demle herkesi bi odaya topla hep beraber sohbet edelim de...
olmazmı bebişim...

ben çay yapayım mı desem babam ben içmicem şimdi içeri gidicem der
annem bende içmicem
der ablam belki bir bardak içerim der ............ ve 30 dk snr herkes dağılır.........

Canım ilk adımı sen at o zaman. Kim odasında ne izliyosa git sende yanlarında otur, mesela annen ne izliyorsa sende onu izle. Madem tek tv olsaydı diyosun sende o ne izliyorsa onu izle. Aynı şeyi izleyince bişekilde paylaşım olur, bir iki eleştiri yada yorum yaparsınız ve belki böylece 9'da yatan kişilerde yavaş yavaş daha geç yatarlar. Benim aklıma bu geliyo bilemiyorum. Haricinde arkadaşlarınla görüş, ben istanbul'dayım ama zırt pırt gezmem mesela yani Ankara ile ilgili bişey değil bence senin sıkıntın. Buradada alışveriş merkezine yada işte sinemaya cafeye yada olmadı bir restoran a gidip vakit geçiriyoruz arkadaşlarla eğleniyoruz. Bunların hepsi Ankara içinde geçerlidir sanıyorum. Buradada herkes heran sıkıldığında bir boğaz turu yapmıyor.
Demek istediğimi anladınmı acaba yoksa çokmu karışık oldu, olduysa kusura bakma.
Sıkma canını a.s.

cnm tşk edeim yorumun için anladım seni çok iyi haklısın yarın dedıklerınızı denıecegım bakalım nasıl bır tepki ile karşılaşacagım
neler olucak bu arada ankarada aynı cafeler kızılay bahçeli v.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…