E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
ben bunda bir anormallik goremedim. bence bozuna uzuyorsun kendini. herkes evden cikip baska sehre okula gittiginde degisir, fogal olan da degismektir zaten. en ufak bir degisiiklik gostermeyen insan bence sorunlundur. ailenden farklilasman kadar normal bir sey olamaz. ayni seylerden hoslanmayi ve paylasmani istemeni anliyorum ama boyle olmuyor diye de uzmemelisin kendini.
a.s.
canım ankarada yapacak brşey bulamaman çok normal çünkü yapacak çok az şey var. ya alışveriş merkezlerine tıkılacaksın, ya kızılaya yada bahçeliye. ki hepsini hayatımın bir döneminde yaptım artık tahammül edemiyorum oralarda gezmeye. arkadaşların varsa onlara git oturmaya çok sıkılınca. giyin biraz yürüyüş yap. ama yok ailemi özledim yanlarında olucam dersen de onlarn izlediği televizyon programlarına takılıcaksın mecburen:)
biz ise babamı sadece yemeklerde görürüz sonra alır yemişini meyvasını geçer diğer tv'li odaya açar haber kanallarını orada oturur, ne bir sohbet ne bir muhabbet geçmez aramızda belkide ablam annem ve ben konuşacak özel konularımız var diye gidiyor bizi yanlız bırakıyor ya da izlediğimiz diziler ona sıkıcı saçma geliyor anlayamadım... Allah başımızdan eksik etmesinde varsın içerde otursun napalım :)
birde ankarada yapacak birşey bualamıyorum ben ya:S
kimyon ne demek ankarada yapacak bişey bulamıyorum...:mymeka:
ankaraya haksızlık etme canım..
bence okul hayatı seni değiştirmiş....
farklı ortamlar farklı arkadaşların olduğu için hayat görüşünde değişmiş....
dur kızma mesela bana birşeyler söyle yapılacak
bende şu sıralar aynı ruh hali içindeim canım .annemler sabah işe gdio ben evdeim akşam gelip yemek yiyip tv izleyip uyuyolar ben bilgisayarda oyalanıorum gece yarılarına kadar.boşlukta hissettiğim çok oluo kendimi
ailen ankara da,yahu senin orda hiçmi arkadaşın yok nan...
ordaki arkadaşlarınla gez toz vakit geçir....
ankara da gezilecek eğlenilewcek çok yerler var bebişim....
öyle bi söyledin ki sanki küçük bi ilçede yaşıyorsun gibi...
ne dersin bebişim....a.s.
haklısında cnm benım ıstedıgım ailemle vakit geçirmek
yanı evde belıkı bır tv olsaydı
her gun hep beraber tv ızleyıp oturabilirdik akşamları çay içebilirdik
bilmem anlatabildim mi cnm
işte bu konuda haklısın...her odada bi tv olması hiç iyi değil...
annemlerin evindede öyle herkes kendi odasına geçip tv izliyo..herkes ayrı bi telden çalıyor...
bende eski günleri özlüyorum...seni bu konuda anlıyorum bebişim...
akşam mesela çayı sen demle herkesi bi odaya topla hep beraber sohbet edelim de...
olmazmı bebişim...
haklısında cnm benım ıstedıgım ailemle vakit geçirmek
yanı evde belıkı bır tv olsaydı
her gun hep beraber tv ızleyıp oturabilirdik akşamları çay içebilirdik
bilmem anlatabildim mi cnm
Canım ilk adımı sen at o zaman. Kim odasında ne izliyosa git sende yanlarında otur, mesela annen ne izliyorsa sende onu izle. Madem tek tv olsaydı diyosun sende o ne izliyorsa onu izle. Aynı şeyi izleyince bişekilde paylaşım olur, bir iki eleştiri yada yorum yaparsınız ve belki böylece 9'da yatan kişilerde yavaş yavaş daha geç yatarlar. Benim aklıma bu geliyo bilemiyorum. Haricinde arkadaşlarınla görüş, ben istanbul'dayım ama zırt pırt gezmem mesela yani Ankara ile ilgili bişey değil bence senin sıkıntın. Buradada alışveriş merkezine yada işte sinemaya cafeye yada olmadı bir restoran a gidip vakit geçiriyoruz arkadaşlarla eğleniyoruz. Bunların hepsi Ankara içinde geçerlidir sanıyorum. Buradada herkes heran sıkıldığında bir boğaz turu yapmıyor.
Demek istediğimi anladınmı acaba yoksa çokmu karışık oldu, olduysa kusura bakma.
Sıkma canını a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?