Sizin De Kapınızı Çalan Oldu Mu?

Belgisizamir

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2017
618
2.231
113
Bugün sağlık bakanlığından olduklarını iddia eden iki sağlık personeli geldi. Sağlık Bakanlığınin yaptığı bir araştırma için belirlenmiş her evden bir kişiye corona virus testi uygulamak uzere geldiklerini ifade ettiler.
Yaka kartunan uniformali iki kadin personeldi.
Ellerinde bir koli test numunesi almak uzere malzeme vardı bir de mahallemizin adinin bulunduğu liste hanelere gore isimler var ve karsilarina reddedildi notu düşürülmüş yani neredeyse kimse kabul etmemisti test uygulamasini.
Ben boyle bir calismadan haberdar degilim dedim bekletip internetten baktim cesitli gazetelerde habere ulaşıncaaptirayim dedim.
Imza ve kimlik istenmedi. Tc numaramdan kayit yapildi saglik Bakanlığının mesaj kanalindan onay kodu ve formu geldi. Form gov uzantili saglik bakanligi sitesinden gonderildi mesaj kodu saglik bakanligi başlıklı daha once gittigim saglik kuruluslarindan gecmis bilgilerinin bulundugu kanaldan geldi. Guvenilir buldum kan ornegi ve agizdan burundan sürüntü alinmasina izin verdim. Sonucun e nabizdan verilecegi açıklandı.
Sonra esimle telefonla konusurken bu yaptigimdan bahsettim esim bu kisilerin dolandirici oldugunu söyledi sonra bilgi almak icin 112yi aramis. 112 boyle bir calisma olmadigini soyleyip 155e yonlendirmis ve sikayet kaydi oluşturulmuş.
Simdi ben saglik arastirmasina yardim etmek isterken uzerime paravan sirket kurulur da icralik olur muyum:silah:
Nasil kabul ettim bilmiyorum hep supheciyimdir aslinda icime kurt düştü.

Son düzenleme:
20200711_215142.webp

Bizim binaya da geldiler ama covid19 için değil, antikor testi içindi sanırım. Biz de yaptırmadık, binadan yaptıranlar oldu.
Evet antikor testi ulke genelinde bağışıklık tespiti icin bir harita olusturulacakmis vs. keske ben de reddetseydim her şeye hayir diyen ben kapima gelip kan isteyene evet dedim akil tutulması sanırım

Benim arkadaşıma da yapıldı. arkadaşım yaptırdı. akşamına sonuç enabızdan açıklandı. bazı iller böyle bir uygulama yapıyor.
Benim arkadaşıma da yapıldı. arkadaşım yaptırdı. akşamına sonuç enabızdan açıklandı. bazı iller böyle bir uygulama yapıyor.
Teskkurler her sey yolunda öyleyse En Büyük KK

Evet, Toplum bagisikligini olcmek icin 1 sure once baslamisti numune alma durumu, hatta Bakan, gecenlerde cok red aldiklari icin sure uzamisti, yeniden haneler belirlenmis vs.
Hic haber izlemiyor musunuz veya gundemi takip etmiyor musunuz?
İzlemiyorum tvle aram yok izlemem haberleri okuyorum gözüme çarpmadı.
Test icin geldiklerinde internetten ilgili konu üzerine haberler bakip kabul ettim.
Eşim suphelenip sorusturunca 155e sikayet kaydi olusturdu. 155te bu konuda cok fazla sikayet kaydi oldugu bilgisi verilmis ve boyle bir calisma olmadigi söylenmiş bundan dolayi gelen personel ve uygulama bana guvenilir gelse de bir endise duydum

Evet antikor testi ulke genelinde bağışıklık tespiti icin bir harita olusturulacakmis vs. keske ben de reddetseydim her şeye hayir diyen ben kapima gelip kan isteyene evet dedim akil tutulması sanırım

Ben evde olsaydım belki ben de yaptırırdım çok merak ediyorum çünkü sonucu ama eşim takıntılı, ya virüs taşıyorlarsa diye kapıyı bile açmamış 😂

Back
X