• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizin De Kapınızı Çalan Oldu Mu?

Ben evde olsaydım belki ben de yaptırırdım çok merak ediyorum çünkü sonucu ama eşim takıntılı, ya virüs taşıyorlarsa diye kapıyı bile açmamış 😂
Yaptırdığımi duyan eşimin çıkardığı yaygaraya ne demeli
122 ve 155 aranmis
İlçe karakolu aranmis
İl Sağlık müdürlüğüne ulaşılamaya çalışılmış
Eşi dostu Sağlık sektörüyle ilişkili herkes aranmis
Ama hic haberdar olan yok bu uygulamadan
Dolandırılmış aciz borc batağında hissettim

Sağlık bakanlığı temmuz ayında sahada taramaya başlayacağını açıklamıştı covid için, rastgele örnekleme yapılarak kabul edenlerden antikor ve sürüntü örneği bakıyor. Dolandırıcılık mevzusu değil.. Sağlık müdürlüğünün haberinin olmaması ilginç.

Yaptırdığımi duyan eşimin çıkardığı yaygaraya ne demeli
122 ve 155 aranmis
İlçe karakolu aranmis
İl Sağlık müdürlüğüne ulaşılamaya çalışılmış
Eşi dostu Sağlık sektörüyle ilişkili herkes aranmis
Ama hic haberdar olan yok bu uygulamadan
Dolandırılmış aciz borc batağında hissettim

Haberi bile yapıldı yahu, kimsenin kimseden haberi yok ki.

İmza yok tüm kimlik bilgileri de yok bence hemen o kadar telaş etme antikor testi yapılıyor olabilir enabızdan sonuçları kontrol et oraya düşerse doğrudur

Sazan gibi atlama tabiri bu üslubunuza yakistirilabilir çünkü konuyu ya okumamissiniz ya da okuyup anlayamamissiniz. Anlayabilmek icin tvyi kapatıp kitap okumaya yönelmelisiniz.
Test uygulamayi kabul etmeden evvel haberler göz atıp okudum uygulamayi bazı il sağlık müdürlüklerinin de duyurdugunu bir cok gazetenin yer verdiğini gördüm haberlerden haberdar oldum yani -tv izlemeden-sorun eşimin teyit icin aradığı ilgili kurumlarin bu uygulamadan haberdar olmamasi emniyetin dolandiricilik olarak nitelendirmesi

Sizi şüphelendirecek davranışları oldu mu kimlermis doktormu gelenler isimlerini biliyomusunuz cidden merak ettim ben asla izin vermezdim ama insanlık hali boş bi anımıza denk gelebilir bende tv izlemem ama bir kaç defa duydum evlere gidilecek diye bende hatta izin vermem demiştim sonucu mutlaka yazın merak ettim neymişler neciymişler

Saglik bakanlığının covid ile ilgili danisma hatları var diye biliyorum oraya sorsaydiniz keşke.E-nabizda da sonuçları görünce tamamen rahatlarsiniz dolandirilmadiginiz icin.

Yalniz sevgili konu sahibi telefonun otomatik duzeltmesi seçeneğinden olduğunu umarak mesajlarinizdaki 122'lere inanilmaz gözüm takıldığını söylemeye geldim. :confused::confused:

Saglik bakanlığının covid ile ilgili danisma hatları var diye biliyorum oraya sorsaydiniz keşke.E-nabizda da sonuçları görünce tamamen rahatlarsiniz dolandirilmadiginiz icin.

Yalniz sevgili konu sahibi telefonun otomatik duzeltmesi seçeneğinden olduğunu umarak mesajlarinizdaki 122'lere inanilmaz gözüm takıldığını söylemeye geldim. :confused::confused:
Uyarınız icin teşekkürler fark etmemiştim düzenledim.
E nabizdan kontrol edip sonucu bekleyeceğim açıkçası kurumlar arası iletişim eksikliği olarak düşünüyorum. Buradaki cevaplarda da gördüğümüz gibi cevresinde test uygulamasi tecrübesi olanlar var.

Back
X