- 7 Mayıs 2011
- 715
- 88
- 318
- Konu Sahibi Anotherinlife
-
korkuyorum ya benm bılmemi istemıosa yanı ne bılıyım o böle pimpirikliydi herkes ona hamıleliğini sonradan sölemesıne darılırdı ben ona ılk söledıgım ıcın cok mutluydu ya şimdi kendısı nazar değer korkusuyla kımseye sölemıosa bıde sonucta 2,5 aylık olmuş eşi eşime daha yenı sölemiş bu bıraz dusunduruo benı acıkcası bırde eğer hamıle olursam ılk sana sölucem derdı..ama bılmıorum dediğinz doru aslında ama ya gecen seferkı gıbı acmazsa bıde yaptıgı hataları kabul etmeyen bırı eşi eşime aslının bazı hatalarındn dolayı zeynep böle davranıo demiş ama benm ona yaptıgım hıcbışy olmadı evımı açtım yazlıgımı açtım hayatımı actım ona şimdi kırılmak ıstemıorum tekrardn ben haklıyım ıste aslı benı kendı arıo desın ıstemıorumBoşver arkadaşım iyi taraflarını düşün bak gebelik sürecinde o seni aramış onuda öyle kabul ediver, insanlık sende kalsın o şu an kutsal bir duygu yaşıyor sende bilirsin bence ara çok sevindiğini söyle ve tebrik et. Eğer açmazsa mesaj at.
2 numarrası vardı ben dıgerını aradım kardeşi çıktı diğer numarasını aradım sanırım kardeşine vermış numarasını yada benle konuşmk ıstemedı kardeşine söledi sen ac dıe ama sanmıorum kardeşi adımı sordu ama yınede bılmıorum cok saolun yardımlarınız ıcınben sizin yerinizde olsam aramazdım çünkü numarasını değiştirmiş size yeni numarasını vermemiş hamile olduğundan haberiniz yok arayıp mesaj atmışsınız yine cevap yok zaten görüşmek isteseydi telefonlarınıza çıkardı ama son bir kez arayın isterseniz en azından aklınızın bi köşesinde kalmaz
ne dıyım arayıp onu bıle cözemıorum sonucta ben kocamdan duyuyorum ondan duymam gerekmezmıydı yada söleyene kdr aramıyım dıorum ama eşim çocuk doğunca falan ısrar edıcek gıdelım dıe o zaman bıle emrıvakılık oluck bana herzaman yaptıgı gıbı...cunku eşim hep bana sormadan görüşelim aıleck dıo sora zeynepın ya başı ağrıo ya ....bnde sanıorumkı onlar çağırıop ama öle bişy yok ortadaBence de insanlık sizde kalsın ve bir kereliğine arayın yine aynı tavırlar içerisindeyse bir daha aramazsınız. Sonra aramadı sormadı demesin.
Ayrıca eşinize de söyleyin siz istemediğiniz halde ne diye götürüyor ki ?
cnm bence üstüne düşme kendini bişey sanmış belliki sen msj atmış aramışsın zaten üstüne düşeni fazlasıyla yapmışın isterse o sana döner niye kendini bukadar sıkıyorsun...ayrıca kendinde diyorsun hep biz gidiyoruz ben arıyorum diye bence bu kadar üstelemen bitaraflarını kaldırmış.....sana işi düşünce arar çocuğunun hatrına(madem sen hamileyken doğduktan sonra seninle ilgilendi) ilgilenirsin....
ama ne kadar üstelersen o kadar havalara girer uzatma bence o yokmuş gibi de hayatınna devam et...ayrıca eşine de söyle böyle böyle ben ilk ona söylemiştim aradım açmadı falan filan diyede yarın birgün seni zor durumda bırakacak yane kalk gidiyoruz gibi şeylerle gelmesin...de yani ama gördüğündede tavır yapma sakın hamile kadına bence
açıkcasını sölemek gerekırse bende onla görusmek ıstemıorum..eşimin onun yuzunu görmesı ıcın aradım onu oda bıkere...o yaptıgı saçlaıktan sora 1 kere eşim gidioruz dedi öle gittik bıkere çağırdık eşinin kolu kırık oldugundan gelemedıler...bikere eşim yıne ortm yapmaya calıştı bnden habersız ondada başı ağrıomuş...bnde artık gitmem dedım..yanı yanlış anlaşılmasın bnde onla görüşmek ıstemıorumeğer siz onlara gitmek istediğinizde böyle bahaneler öne sürüyorsa görüşmek istemiyordur evet sizin dediiniz gbi anlayabilir bence eşinizle konuşun artık onlara gitmek istemiyorum siz arkadaşınla dışarda görüşün deyin emrivaki yapmasın size demekki kadın görüşmek istemiyor
yok tatlım benm tavır yapmayacagımı anlatmaya çalıştım:))yanlış anlama evet doluyum cunku herzaman suçlu ben oluorum ben suclanıorum ...aramak istemıorum ama bıyanımda bana hamıleyken her gıttıgımde kek yaptıgı aklıma gelıo oğluma baktıgı aklıma gelıocnm ben bişi demedimki zaten eşine söyle dedim yane o da onun eşine der heralde bizim hanım aramış seninkini falan diye olay bu sen son cümlemi alınmışın kıyamam bukadar mı doldun...sanki sana hep suçlu muamelemesi yapılyormuş gibi hemen ama ben bişi yapmadım diyosuncnm ben yaptın demiyorum sadece yardıma ihtiyacı olduğunda git seni ararsa git eşine de söyle ki eşin illaki onun eşine der heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?