Oyle kızların oldugu bir ortam degildi sanayi kisminima gittiler ve orda kaldilar. Wp instagramdan heryerde fotograflarimiz var. Ben baska birinin oldugunu ve oyle bisey yapicagini düşünmüyorumBencede başkası var aklında.
Evet. Bende oyle düşünüyorum. Normalde cok iyi ilgili beni mutlu etmek icin ugrasir. Ama 3 4 ayda bir boyle bunalim tarzi seylere giriyo. Bende ilişkinin geneline bakarak alttan almayi seciyordumZart zurt bişey yokken triplere giriyosa seni çok yıpratmaz mı? Hadi sen alttan alıcan üstüne düşücen şimdi de hep böyle mi bu adam
Teşekkür ederim:)Bence o onun karakterıdır ama duzelır mı duzelır ancak sen kararlı olmalısın aynı hatayı ben yaptım sen yapma usteleme bırak o senı dusunsun kırıldı mı dıye ilk sen kendını onemlı oldugunu kendıne hıssettır kendı yaptıgım hataların baskasının yapmasını hıc ıstemıyorum birine karsı sınırlarını cızıp ona gore davranmasını beklemek en dogrusu o sınırdan bır parça bıle dısarı cıktıgımızda hep uzulen kırılan bız oluyoruz o senın bu durumu taktıgını anlayana dek kendi kabuguna çekil .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?