Sizin düşüncelerinizi merak ediyorum

Sezengibi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2017
8
2
1
29
Merhabalar. Uzun suredir takip ediyordum kk yi fakat bugun uye olmak nasip oldu. Aslında benim oyle cok büyük bi derdim yok ama kafama cok taktigim icin icim icimi yiyor. 20 yaşındayım 5 senelik bir iliskim var çocukluk aşkıyız ikimizinde. Inisli cikisli ayrilmali barismali 5 sene gecirdik. Genelde ayrılma nedenimiz erkek arkadasimin herseyden bunalmasi bi sure bana soguk davranmasi ve benimde fevri davranip direk iliskiyi bitirmem. Ama sonra erkek arkadasim duzelip cok daha iyi bi sekilde geliyodu.ki son 1 senedirde hic bir sekilde ayrilmadik ve oyle buyuk kavga denilcek sekilde tartismadik hic. Ayni okuldayiz. Ayni sehirde yasiyoruz. Okullar tatile girdiginde erkek arkadadim babasiyla babasinin isi nedeniyla baska bi sehre 1 haftaligina gittiler. Gayet iyi samimiydik ozlemistik birbirmizi. Fakat gelmeden 2 gun once aniden bi sogukluk girdi aramiza. Ben mi bisey yaptim bilmiyorum soruyorum yok biseyim diyo. Genelde bana bozuldugunda hemen soylemez cunku. Bende cok ustunde durmadim alttan aldim guzel konustum surekli 2 gun boyunca. Neyse sevgilim geldi yasadigimiz şehre geldigi gun yorgunum dedi buluşmadık. Bende ozaman yarın mi buluşalım dedim araya baska bi konu girdi kapandı. Bugun oldu hala bi bulusalim vs yok. Isi yok bos biliyorum. Sizce bulusmak icin ben bidaha soruyum mu? Duzelene kadar alttan alip düzeldikten sonra mi bunun nedenini sorayim? Yoksa hic bisey yapmadan bekleyeyim mi? Ama ben de triplere girersem isler daha karmasik olucak gibi hissediyorum.

Yorgundur işi vardır her anı sen olamazsın ki. Biraz da sen kendini ağırdan sat. Suratını astı yazmadı aramadı diye üstüne çullanma. Bırak kendine.

Zart zurt bişey yokken triplere giriyosa seni çok yıpratmaz mı? Hadi sen alttan alıcan üstüne düşücen şimdi de hep böyle mi bu adam

Zart zurt bişey yokken triplere giriyosa seni çok yıpratmaz mı? Hadi sen alttan alıcan üstüne düşücen şimdi de hep böyle mi bu adam
Evet. Bende oyle düşünüyorum. Normalde cok iyi ilgili beni mutlu etmek icin ugrasir. Ama 3 4 ayda bir boyle bunalim tarzi seylere giriyo. Bende ilişkinin geneline bakarak alttan almayi seciyordum

Daha sorunun ne oldugunu bilmeden alttan aliyorsun ve daha da alacaksin.

Sebebini söylemiyor konusmuyorsa keyfin bilir diyeceksin. Konusarak iletisime gecin sevgiline ogret bunu. Tripcanin alasi belli sende sirf 5 yillik iliskim bozulmasin doye alttan alan sevgili.

Ezdirme kendini o kadar.

Ilerde ciddi dusunuyormusunuz bilemem ama aile olduktan sonrada bir sorun oldunda boyle sesiz kosedemi kalacak veya cikip gidecek..bide 5 sene ilskiniz var diyorsun, iyi sabr etmisiniz.. Bebeklere yuzunu kapatip ceeee der gibi.. Kotu olunca uzaklaş , iyi olunca ben burdayim..

Mesaj at güzelce, özledim ne zaman müsait olursun görüşelim diye. Yan yana geldiğinizde de açıkça bir sorun olup olmadığını sor.

Soğukluğu bilmem ama 3-4 ayda bir pms gibi bunalıma girmesi bana çok saçma geldi.
Psikolojik sorunu mu var ne, ömür boyu çekilir mi durduk yere tribe girip soğuk davranan erkek?

Bence o onun karakterıdır ama duzelır mı duzelır ancak sen kararlı olmalısın aynı hatayı ben yaptım sen yapma usteleme bırak o senı dusunsun kırıldı mı dıye ilk sen kendını onemlı oldugunu kendıne hıssettır kendı yaptıgım hataların baskasının yapmasını hıc ıstemıyorum birine karsı sınırlarını cızıp ona gore davranmasını beklemek en dogrusu o sınırdan bır parça bıle dısarı cıktıgımızda hep uzulen kırılan bız oluyoruz o senın bu durumu taktıgını anlayana dek kendi kabuguna çekil .

Teşekkür ederim:)

Alttan alma, konuşarak çözmeyi öğret ona. Genelde kadın yapar böyle şeyleri. Erkekte hiç çekilmiyor naz, trip.

Tripcan erkek de hiç çekilmez.Yaptığı hareketlerin ilişkinize zarar verdiğini bir şekilde anlat.Umarım işe yarar.

Siz böyle alttan almaya devam ettikçe sevgiliniz bu tripleri daha da sıklaştırıcak.
Karakteri bu belli ki
Eğer uzun vadeli birliktelik düşünüyorsanız şimdiden açık açık konuşun.
Evlendikten sonra çekmesi daha zor olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…