- 18 Haziran 2019
- 18
- 4
- 16
- Konu Sahibi Kahve sever123
-
Bunu anlayamadımeşim asla ailemin yardımını istemedi
İlerde altta kalmamak için ailelerden yardım kabul etmemiş adam.Kendi ailesi birşey yapmayacağı için Benim ailemden de istemedi ..Benin ailemde bana kıyamayıp destek olmak istediler ama asla taviz vermedi durum bu olunca da ben bencilleştim sanırım
Bunu abiniz hakkında düşünüp diyecek adama iyi katlanıyorsunuz vallaeşim bir şey demiyor ama yeri gelmediği için ve eminim bir şey olsa diyeceği ilk kelime sen bi abine bak ne yaptı diyecek..
Düğün hediyesi dışında ,düğünde maddi anlamda sizi zora sokacak bir yardım edecekse tabiki tepkinizi gösterin .Sizi ne kadar umursar, nasıl bir tepki verir onuda ancak fikrinizi söyledikten sonra anlayabilirsiniz .Kızlar merhaba bir konuda ki düşüncelerinizi merak ediyorum
Biz eşimle evlenirken ikimizde çalışıyoruz ve ev döşemesinden tutulacak salonlara kadar hep ikimiz yaptık eşim asla ailemin yardımını istemedi bu konuda sorun yok .. şimdiiiii görümcem var ve o da çalışıyor kendi parası var eşim ona düğününde yardım etmek istese ses çıkarmalı mıyım susmalı mıyım siz olsanız ne yapardınız ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?