İğrenç bir adam tez zamanda kurtulursunuz umarım
Merhaba kızlar sabah gitmem gereken bir iş var ama benim canım yanıyor ve artık düşünemez oldum 24 yaşındayım evliyim aylar önce bir bebek aldırdık eşimle sonrasında üzüldük tabi zamanıda geri saramadık haliyle eşimin işi sorunlu bir iş belkide ona göre olmayan bir iş artık sürekli öfkeli herşeye inançsız güvensiz bir kaç kez başka bayanlarla olan konuşmalarına şahit oldum ama yinede onu anlamak istedim şu an yeni bir hamileliğim var ama ona söyleyemedim bile çünkü hergün beni azarlayıp kızıyor ne yapsam yaranamıyorum ii yüzünden yapısı yüzüden diyorum ama sürekli hayatından kovuyor ben ona bebek gibi bakmak isterken sürekli aşağılama ve öfke çıkarma derdinde sanırım bebeği ondanuzaklaşarak dünyaya getirmek zorundayım böyle şeyler eski türk filimlerinde olur sanırdım ama gerçektede oluyormuş haberi olsa bile istemez yine aldırmak ister ama ben bu sefer bebeğimi kaybetmek istemiyorum belkide bebeğimle ikimizin olacağı bir hayat daha iyidir siz ne dersiniz
teşekkür ederim akıl tutulması yaşıyorum artıkİğrenç bir adam tez zamanda kurtulursunuz umarım
aslında kendimi kandırıyorum sanırım galiba artık gücüm kalmadığı için sadece kendi kendimi işi yüzündendir deyip oyalıyorum sanırımŞimdi adam size öfkeli, sürekli kızıp azarlıyor, ve birkaç kez başka kadınlarla konuşmuş...Ve siz tüm bunların iş stresi olduğunu düşünüyorsunuz. Doğru anlamış mıyım?
kendimi kandırışlarımın sonuna geldim bu yüzden sadece doğacak bebeğim ile yeni güzel bir hayat daha iyi olucak bizim içinYapmayın etmeyin bu adamdan baba olmaz, bu adamdan ne köy olur ne kasaba, üstelik aldatma girişimi mevcut, size nasıl davrandığı da ortada…
aslında kendimi kandırıyorum sanırım galiba artık gücüm kalmadığı için sadece kendi kendimi işi yüzündendir deyip oyalıyorum sanırım
artık kendimi kandırmak istemiyorum sizle konuşunca mantıklı olan şeyler zaten yerlerini aldı kendime daha fazla haksızlık edemmÜzgünüm ama bence de kendinizi kandırıyorsunuz. Aslında bu son derece doğal bir durum. Hatta bir savunma mekanizması. Ama çok uzun devam ettirilmemesi gereken bir savunma mekanizması. Başka kadınlarla konuşmuş olması zaten tek başına evliliği bitirmek için yeterli. Ama tabii ki önemli olan sizin ne düşündüğünüz.
sorunlu iliskiye oncesinde bir de kurtaj varken neden ikinci hamilelik diye sormak istiyorum?Merhaba kızlar sabah gitmem gereken bir iş var ama benim canım yanıyor ve artık düşünemez oldum 24 yaşındayım evliyim aylar önce bir bebek aldırdık eşimle sonrasında üzüldük tabi zamanıda geri saramadık haliyle eşimin işi sorunlu bir iş belkide ona göre olmayan bir iş artık sürekli öfkeli herşeye inançsız güvensiz bir kaç kez başka bayanlarla olan konuşmalarına şahit oldum ama yinede onu anlamak istedim şu an yeni bir hamileliğim var ama ona söyleyemedim bile çünkü hergün beni azarlayıp kızıyor ne yapsam yaranamıyorum ii yüzünden yapısı yüzüden diyorum ama sürekli hayatından kovuyor ben ona bebek gibi bakmak isterken sürekli aşağılama ve öfke çıkarma derdinde sanırım bebeği ondanuzaklaşarak dünyaya getirmek zorundayım böyle şeyler eski türk filimlerinde olur sanırdım ama gerçektede oluyormuş haberi olsa bile istemez yine aldırmak ister ama ben bu sefer bebeğimi kaybetmek istemiyorum belkide bebeğimle ikimizin olacağı bir hayat daha iyidir siz ne dersiniz
Doğurmaya kararlısınız anladığım kadarıyla, hayırlı olsun size ve hayatınıza şans getirsin fındığınız şimdiden. Sonuçta bebek o adamdan ve ömür boyu ister istemez o adamla muhatap olmak zorunda kalacaksınız. Ben istemezdim böyle bir adamdan çocuğum olsun, evet sizin yarınız ama diğer yarısı da ondan. İyi düşünmelisiniz. Ben yapamazdım, size saygı duyarım.kendimi kandırışlarımın sonuna geldim bu yüzden sadece doğacak bebeğim ile yeni güzel bir hayat daha iyi olucak bizim için
son zamanlarda haddinden fazla değişim gösterdi bu bebek ise ummadığım bir şeydi eşim yüzünden bebeğe kıyabilirmiyim bilmiyorum sadece bir baba olduğunu hiç bilmesin istiyorumsorunlu iliskiye oncesinde bir de kurtaj varken neden ikinci hamilelik diye sormak istiyorum?
Bir digeri de sizi azarlayan bu bireyden siz gidebilirsiniz ama bebek aranizda gelecege uzanan koca bir bag olarak kalacak, ben olsam bu adamdan olacak bir cocugu istemezdim.
aslında öyle ama iyi bir işim var ona ve kendime bakabileceğim bir erkeğe ihtiyaç duymadan ama eşim bilmesin istiyorum aramızda bebek gibi bir bağ olduğunuCocuk bakmak baba destegi olmadan cok zor bir is. Daha cok gencsiniz. Bosanip baska bir adamla yeni bir hayat kurup (isterseniz) cocuk yapabilirsiniz.
Bu bir suç yalnız…aslında öyle ama iyi bir işim var ona ve kendime bakabileceğim bir erkeğe ihtiyaç duymadan ama eşim bilmesin istiyorum aramızda bebek gibi bir bağ olduğunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?