• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizin düşünceniz???

Seroli61

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2009
2.989
129
163
kızlar ben bi tanıdık aracılığı ile iş buldum gibi...
gittim bugün görüştüm konuşmanın sonuna geldiğimizde iş yeri sahipleri (iki ortaklar) bana yanlız birşey daha var burda olanlar burda kalacak bazen sana ters gelen görmemen gerekn şeyler olabilir bu yanlız burada kalacak kimseye söylenmeyecek dedi şimdi bu ne demektir yaa anlamadım...
benim ilk aklıma gelen bunlardan birinin metresi var heralde benden 3maymunu ooynamam gerekiyrmuş gibi anladım...
birde ortaklardan biri komşu sayılır aynı mahalledeniz .....
ben işkillendim hiç hoşuma gitmedi bu durum benim....

şimdi ;
1_bu nedemek sizce??
2 _siz olsanız 3 maymunu oynamayı kabul edermiydiniz???

Allah aşkına yardım edin deli olucam ben yaa annem git diyor parana bak sen peki tanıklık ettiğim günah ne olacak eğer düşündüğüm gibi ise???
mafoldumben:gitme:

be calıstıgım yerde patronun boyle icli dıslı olmasını sevmem ciddi duracak bu sekilde bir konusmadan sonra ben istemem sahsen ise girmek orda ne gorucem ne olucak veya bunu bana neden soyluyorlar diye dusunurum..

canim ne oldugunu ögrenene kadar git bence, düsündügün gibi yada daha kötü bir durum olursa cikarsin sonucta bisey kaybetmezsin :sm_confused:

moon aynen canım biraz arada nasıl desem aklıma gelmiyor yaa heh mesafe olmalı bu pat diye diyiverdi bana bunu şaştım kaldım o an da diyemedim bu ne demek diye nasıl sinir oluyorum kendime şimdi salak kafam diye...
annemde bana 3 maymunu oyna diyor görme duyma bilme nasıl ortak olayım ben bu günaha onu hiç düşünmüyor yaa mafoldumben

calıstıgın yerde huzur cok onemlidir cunku gunun buyuk bir bolumunu orda gecireceksin bunu dusun

belkı dolandırıcılık yapıyorlar
ona göz yumarsan onlardan olursun eger öyleyse çalışmazsın, metresı sevgilisi varsa banane günahları boyunlarına der geçersin.
sonuçta kimsenin karısına söyleyecek değilsin. git bir gör.

calıstıgın yerde huzur cok onemlidir cunku gunun buyuk bir bolumunu orda gecireceksin bunu dusun

bu şekilde huzurda bende olmayacak işte...
her an tetikte olacağım deli gibi

belkı dolandırıcılık yapıyorlar
ona göz yumarsan onlardan olursun eger öyleyse çalışmazsın, metresı sevgilisi varsa banane günahları boyunlarına der geçersin.
sonuçta kimsenin karısına söyleyecek değilsin. git bir gör.

karısını tanıyorum adamın az çok nasıl bakarım yüzüne ???
işte onlar günah işliyor bende o günaha ortaklık ediyorum susarak ben o kadar rahat değilim işte...

bence orda ise girme sana öyle diyebiliyolarsa bir gün senden faydalanmayada kalkisabilirler . Ilk günden bu lafi söyleyenlerden hesey beklenir kendine yazik etme etraf sapik dolu

thalix canım bende hiç istemiyorum birazdan babamla konuşacağım umarım o da olaya bizim gözümüzle bakar inan ruhum daralıyor şu an çok fenayım...

bu şekilde huzurda bende olmayacak işte...
her an tetikte olacağım deli gibi

karısını tanıyorum adamın az çok nasıl bakarım yüzüne ???
işte onlar günah işliyor bende o günaha ortaklık ediyorum susarak ben o kadar rahat değilim işte...

Karısını tanıyrsan bosver, hiç girişme ilk günden bunu diyen neler yapar eder de susmaya bir alıstın mı vazgeçemezsin sırlarla dolu olursun.

Karısını tanıyrsan bosver, hiç girişme ilk günden bunu diyen neler yapar eder de susmaya bir alıstın mı vazgeçemezsin sırlarla dolu olursun.

bende öyle olmak istemediğim için istemiyorum zaten benim günahlarım bana yetiyor birde iki çocuklu kadının günahınımı alayım boynuma.
kendimi onların yerine koyuyorumda Aman Rabbim korusun diyorum....
Allah'ım yardım et bana ne olur.....

İlk önce o susmanız gereken şey neymiş, onu söylemelilerdi, birşey bilmeden, kafamda soru işaretleri ile işe başlamazdım.

Eğer o şey, dediğiniz gibiyse ya da bu tarz iğrenç şeylerse, işe başlamazdım, çünkü göz göre göre gözyumamazdım.

ne demekmiş o öyle peşin peşin..
orda birilerini mi taciz ediyolar,kaçakçılık mı yapıyorlar..ucu açık bi laf etmişler..
gidip gitmemek sana kalmış..daha işe başlamadan böyle bir konuya değinmeleri yanlış olmuş..
keşke sorsaydın ne demek istiyorsunuz diye..

ilgilenen arkadaşlar için tşk. ederim öncelikle...
babamla konuştum gitmiyorsun başka iş bak dedi...
sonra kuzenimin eşi (Eniştem) o insanlarla iş yapmıştı o gitme demişti babam bir daha soralım neden diye dedi aradı sordu sekreteri mi dedi sekreterleri ile mi dedi bilmiyorum pis işleri var gitmesin dayı demiş babam hepten olmaz dedi bu sefer....
içim nasıl rahatladı anlatamam kızlar çok şükür Rabbime....
:Saruboceq:

canım bende gitmemeni tavsiye ederdim sonuçta ilk başta bunu sölediklerine herşey beklenir yani
ama neseki sonuca ulaşmış
umarımm huzurlu ve güzel bir iş bulabilirsin tatlım.

ilgilenen arkadaşlar için tşk. ederim öncelikle...
babamla konuştum gitmiyorsun başka iş bak dedi...
sonra kuzenimin eşi (Eniştem) o insanlarla iş yapmıştı o gitme demişti babam bir daha soralım neden diye dedi aradı sordu sekreteri mi dedi sekreterleri ile mi dedi bilmiyorum pis işleri var gitmesin dayı demiş babam hepten olmaz dedi bu sefer....
içim nasıl rahatladı anlatamam kızlar çok şükür Rabbime....

Cok sevindim ins daha iyi bir is bulursun herseyin hayirlisi opuyorumnanaktan

canım bende gitmemeni tavsiye ederdim sonuçta ilk başta bunu sölediklerine herşey beklenir yani
ama neseki sonuca ulaşmış
umarımm huzurlu ve güzel bir iş bulabilirsin tatlım.

burcum aminn canım çok sağol güzel dileğin için...olumunekankayizsmile

Cok sevindim ins daha iyi bir is bulursun herseyin hayirlisi opuyorumnanaktan

canım çok teşekkür ederim...
iş arayan herkes inşallah iyi bir iş bulur...

burcum aminn canım çok sağol güzel dileğin için...olumunekankayizsmile

canım çok teşekkür ederim...
iş arayan herkes inşallah iyi bir iş bulur...

rica ederim balım ne demek opuyorumnanaktan

ya adamın fingir fiş durumu var ya da dolandırıcı.. başka birşey olduğunu sanmıyorum... bana ne diyebileceksen git, ama olmaz yapamam diyorsan başlama...

olay çözülmüş zaten, geç bir yorum olmuş benimki :)

Back
X