• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizin einizin yada sevgilinizin yapmasn istemediiniz neler var...??

HeartLess

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2007
12.734
40
208
53
Diğer
eşinizin yapmasını istemediğiniz neler var???
siz istemediğiniz halde yapıyor mu???
buyrun bayanlar...

Kocemin fiziksel görünüşü ile bir derdim yok..
Bu şekilde çirkin ve bakımsız olarak yaşamaya devam edebilir..:CüvCüv:
Ancak sağlığına birazcık önem verse evliliğimizin selameti açısından daha iyi olur diye düşünüyorum..
Ama sanırım kendisi benimle aynı fikirde değil,çünkü söylediklerim onu hiç etkilemiyor maalesef fisfisfis

NOT::CüvCüv: bu smiley de aklıma hep kocem geliyor ya her nedense..:roflol::roflol:

Bunu da açacaktım da bi ara açarım demiştim ablacım benden önce davrandın :1hug:

Ben iş yerindeki kızlarla konuşmasını, ben yanında yokken işe giderken falan fazla süslenmesini ve bensiz uzak yerlere gitmesini istemiyorum benneyaptımki

Ağızını açıpta hayır yapcam etcem demez :smiley-cool:

Ama keşke dese o demeyince ben kabul ediyorum sen de kabul edeceksin diyor :çok üzgünüm:

valla tek begenmedigim huyu 2 gunde bir dus almasi her gun alsin istiyorum ben ama yok kendi bildiginden sasmiyo. napayim sinir oluyorum ama idare ediyorum..:1hug:

Benimki o kadar temiz titiz ki deli ediyo beni her gün banyo yapar ve günde 2-3 kere kıyafete değiştirir evlenince nasıl uğraşcam bilmem benneyaptımki

saçının telinden ayak tırnağına kadar yanlış...
hangi birini düzelteyim ben be...
bu ütülüylen evlenmeden aklım nerdeyse benim.:oklava::oklava::oklava:

kendisinden çok memnunum :1hug:
ama hediye alma konusunda çok zorlanıyorum
giyecek şeyleri çok zor beğeniyor, giyecek birşey almaya korkuyorum
teknolojik şeylerden benden çok daha iyi anladığı için, bana güzel gelen birşeyde 30948489 tane kusur bulabiliyor, beğendiği teknolojik ürünlerin çoğunu almış oluyor kendisi zaten :çok üzgünüm:
ancak ağzından laf almaya çalışıyorum beğendiği birşey var mı öğrenmeye çalışıyorum da öyle hediye alabiliyorum valla :çok üzgünüm:
özel günlerimizden 1 ay öncesinde hediye konusunu düşünmeye başlıyorum :dilcikar:

yok yooookkkk...
ben var ya eve gidince eşimi öpücem,başımın üstüne koyicemmm...
Allahım nazarlardan koru...
ay ben eli maşalı, fena bir hatun da değilim ama sinirlenmeyim diye suyuma gidiyor sanırım...

temizdir titizdir şükürde dağınık ..birde cok aceleci..hemen anında olsun istiyor..birde katiyen hayır demiceksin ..hemen tavır yapıyo...güzelce konuşmama rağmen aynı...bende idare ediyorum ne yapayım

temizdir titizdir şükürde dağınık ..birde cok aceleci..hemen anında olsun istiyor..birde katiyen hayır demiceksin ..hemen tavır yapıyo...güzelce konuşmama rağmen aynı...bende idare ediyorum ne yapayım

Aynı benimki :1shok:

ama ben bunlara alıştığım için saymadım :dilcikar:

en sevmediğim huyu dolabın veya cekmecenin altını üstüne getirmesi ,birde yürürken haliları kaydırması,arkasında gölge lazım sürekli taoplayan:((((((((

şunuda ekleyeyim unutmusumm,herşeyi eline istemesii,elindekinide olduğu yere bırakmasıı..........
sinirrrrrrrrrrrrr oluorum nefret ediorumm bu huylarındannnnnnnnn..

Kirlilerini kirli sepetine atması gerektiğini bir türlü kendisine öğretemedim. Güzelce temizlerin yanına diziyor beyefendi. Bir de plastik ve cam şişeleri geri dönüşüm için ayrı ayrı attığımızı öğrenemedi. Eline geçen herşeyi çöpe tıkıştırıyor, ayıklamak yine bana düşüyor =(

Back
X