Sizin eltinizle aranız nasıldır?

En büyüğü bir kere yange bayramın kutlu olsun diye hiç yazdığını hatırlamam
Siz yazdınuz mı? Siz de yazmadıysanız karşılıklı soğuksunuz. Ben gençlerden asla böyle beklentiye girmem. Kendim istiyosam kutlarım beklemem. Çünkü bizler de o yaşlarda olduk, ben de kimsenin bayramını kutlamazdım. Abartmayın derim.
Eltiniz de dini açıdan bilgiliyse bildiğini söylemiş olması abes değil. Ama emzirirken oruç tutup tutmamanıza karışamaz.

Eşim eltimle konuşmuyor. Ben konusurdum. Hatta eşime yapma etme derdim. Sonra bir olay yaşadık artık ben de konuşmuyorum. Canım kocam varmış bildiği diyorum

Benim eltinin tel no bile yok bende

Ben böyle çok dindar etrafı baskılayan insanlardan hoşlanmıyorum bunlarla nadiren karşılaşıyorum inadına daha rahat cümleler kuruyorum. Kimsenin kimseye böyle baskı kurmaya hakkı yok dini kendi kibirlerine alet eden bu tipleri kudurtup geçiyorum.

Din konusuna girmicem kimsenin gunahonı da tövbesini de bilemem . Ama dediğim gibi davet benım evindeyse başkalarının dısardaki küslüğü beni ilgilendirmez ben bana yapılana saygısızlığa bakarım

Elti demeyinnnn tüylerim tiken tiken oluyo
Eltine söyle boş yapmasın her koyun kendi bacağından asılır ne sen onun cehenneminde yanacaksın nede o senin cennetinde herkes işine baksın bi zahmet ahkam kesmesin
Al benden de o kadar, benden uzak rabbime yakın olsun. Melek yüzlü şeytan benim ki maşallah.

3 eltim var biri bende yaşça çok büyük onunla aram iyi bı problemim yok.diger ikisi çok tuhaflar kimseyle konuşmuyorlar benimle de haliyle.bende hiç umursamıyorum eltiler benim icin problem bile olamaz.esimin ailesi tarafından hiç kimseyi takmıyorum ayda yılda bir görüyorum zaten.

Biz 6 eltiyiz çokta iyi anlaşırız
Hepsini seviyor muyum tabiki de hayır ama bayram seyranda karsilasiriz merhaba merhaba yani seviyeli bir ilişki içindeyiz :)
İKisiyle sürekli diyalog halindeyiz haftada 1 görüşürüz mutlaka ama catkapı gidip gelme durumumuz hiç olmadı.

Bende 2 senelik evliyim başlarda iyiydik eltiyle bitane ektim var zaten görümce vs yok kaynanam kayinbederimde yok sizlere ömur sonrasında bana mudaheleye etmeye başladı denize girecek olunca mayo giyme düğünde şunu giy bunu giy filan sonra ben sinir olmaya başladım bu arada ben 25 o 39 filan benim kaynanam olmadığı için ben senin kaynananim bundan sonra dedi. Eşimde 12 yaşında hem yetim hem ôksuz kalmış biri ozamanalr kimse bakıp sahip çıkmamış yurtlarda büyümüş şimdide gelmiş kaynanalik yapmaya çalıştı ben sabrettim çoğu zaman en son eşim patladi ben varım onun başında adam olarak ben karisqbilirim sadece dedi boylelikle bayadir küsler konuşmuyoruz her şeye karisilmasini doğru bulmuyorum destek olmuyorsa kimse köstek de olamayack benim düşüncem.

Yani şimdi diğer konu dışında bir şeye değinicem benim de yengelerim var ben dayımı ya da amca mı bazen uzakta olduklarında görünüyorum arıyorum bayramlarını kutluyorum öyle özellikle yemgelerimi aramam he konuşurken oradalarsa söylerim ama onun dışında aramam aynı ortamdaysak kutlarım onlar da buna hiç takılmaz gayette samşmiyiz bu tarz şeylere takılan insanlar bana çok tuhaf geliyor gerçekten neymiş eltimin kızı kocamın yeğeni beni aramadı Ayh gerçekten

Neden takıyosun aşırı boş muhabbet olmuş. Yaş farkı olsa da olmasa da mesafeni koru hepsi bukadar

Bizim ki henüz nişanlı biraz aileyi parmağında oynatır gibi bilemiyorum yaşayıp göreceğiz hiçç elti derdi çekesim yok umarım sorun olmaz

En güzeli ne biliyor musun, benimle dinle işim yok demek. İşin olsa bile bunu söylemek büyük yükten kurtarıyor. Dinimiz şöyle emrediyor, bunu diyor diye herkes her şeye karışma hakkını kendinde görüyor. Benim dinle işim yok diyip kestirip atıyorum, kimse gık diyemiyor.
Eltinin çocukları küçüktür, ergendir, onlardan yakınlık bekleme. Eltin davet ederse git. Gerçi ben ailemde şöyle gördüm, müsaitseniz size geleceğiz derlerdi. Müsait değilse karşı taraf, müsait oldukları zamanı söylerlerdi. Çokta iyi geçinir giderlerdi böyle. Bizi dd öyle ararlardı, müsaitseniz size gelmek istiyoruz diye. Bu da bir seçenek.

ilkokulda bile orux tutmus insanim cocuklarimi emzirirken dabah 9da basim donmeye basladigini gorunce tutmadim. Kizi o kadar iyiyse cennete gitsin. Konusturmayin herkesi karsinizda boyle cahil cahil. Dinimiz oyleymis. Oyle falan degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…