merhaba benim esim bana bunu ikinci söyleyisi ve bana öyle dokunduki anlatamam esim 17 yasindayken ayni okuldan birini sevmis ve okul dört katliymis dördüncü kata kizi cikarip seni seviyorum demis ve daha sonrasinda kiz buna yüz vermemis hatta ilk annesine bile ben o kizla evlenmek istiyorum demis kayinvalidemde ilk defa oglumdan evlenme istegini o yasta duydum der ama kiz buna hic yüz vermemis hala esim anlatirken bile gözleri doluyor karnimda kelebekler ucustu cok sevdim dedi ve o bana ders oldu hayatimda bir daha kimseyi sevmeyecegim ve asla baglanmayacagim diye kendine söz vermis bana anlatirkende bana dokunan kismida en son kismi olmustu oda hayatimda 36 yasindayim bir kere sevdim bir kere baglandim bir kere tattim o duyguyu dedi ve ben yedi senelik evliyim iki cocugum var bana yedi senelik evliligimde hic böyle ictenlikte birkez olsun bile seni seviyorum demedi ama aradan bayagi bir zaman gecmesine ragmen hala gözlerinin dolarak anlatmasi cok canimi acitti ve bu kirilganligimi kendisine söyledigimde ban cevabi evet ben seni sevmedim beraber yasiyorsak sevmek zorundamiyim ben seni emanet diye yanimda durduruyorum dedi ben severek evlenmedim görücü usulü evlendim ama ben yedi senelik evliligimde onu sevdim ona baglandim simdi buna karsilik ne yapmaliyim kafam cok karisik siz kendinizi benim yerime koyarsaniz bir kadinin tepkisi ne olur yada sizin tepkiniz ne olur birde ben tepki gösterdim diye geri kafali oldum sizce öylemiyim
offf işte görücü usulünden bir kez daha soğudum şimdi((..
eşiniz sizinle silah zoruylamı evlendi..o da bi enteresan konuşmuş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?