Sizin esiniz size böyle birsey söylese ne yapardiniz

canım benim kim bilir ne kadar yıkılmışsındır seni anlıyorum hiçkimsenin böyle bir şey demeye hakkı yoktur senin yaptığın geri kafalılık değil asıl onunki geri kafalılık 7 yıllık eşine gel bunları söyle sonra tepki verince sen gerikafalısın de olacak şey değil... çok şımarmış eşin bütün herşeyi anlat ne kadar üzüldüğünü herşeyi bak bakalım ciddiye mi alacak seni yoksa tiye mi alcak

misilleme yapması ters tepki yapabilir gibi geliyor. Böylesi kendi eder de kadın iki kelime edecek olsa sülalesini başına toplar, başka bişey düşünmesi gerek bence...

merhaba benim esim bana bunu ikinci söyleyisi ve bana öyle dokunduki anlatamam esim 17 yasindayken ayni okuldan birini sevmis ve okul dört katliymis dördüncü kata kizi cikarip seni seviyorum demis ve daha sonrasinda kiz buna yüz vermemis hatta ilk annesine bile ben o kizla evlenmek istiyorum demis kayinvalidemde ilk defa oglumdan evlenme istegini o yasta duydum der ama kiz buna hic yüz vermemis hala esim anlatirken bile gözleri doluyor karnimda kelebekler ucustu cok sevdim dedi ve o bana ders oldu hayatimda bir daha kimseyi sevmeyecegim ve asla baglanmayacagim diye kendine söz vermis bana anlatirkende bana dokunan kismida en son kismi olmustu oda hayatimda 36 yasindayim bir kere sevdim bir kere baglandim bir kere tattim o duyguyu dedi ve ben yedi senelik evliyim iki cocugum var bana yedi senelik evliligimde hic böyle ictenlikte birkez olsun bile seni seviyorum demedi ama aradan bayagi bir zaman gecmesine ragmen hala gözlerinin dolarak anlatmasi cok canimi acitti ve bu kirilganligimi kendisine söyledigimde ban cevabi evet ben seni sevmedim beraber yasiyorsak sevmek zorundamiyim ben seni emanet diye yanimda durduruyorum dedi ben severek evlenmedim görücü usulü evlendim ama ben yedi senelik evliligimde onu sevdim ona baglandim simdi buna karsilik ne yapmaliyim kafam cok karisik siz kendinizi benim yerime koyarsaniz bir kadinin tepkisi ne olur yada sizin tepkiniz ne olur birde ben tepki gösterdim diye geri kafali oldum sizce öylemiyim

sen bunun üzerine olay çıkarmamışsın kavga etmemişsin üstüne birde kırgınlıgımı söyledim diyorsun söyleyince inkar etmemiş tatlıya baglamak yerine eski bir mevzu için seni kırmaktanda üzmektende çekinmemiş!!!açık açık canını yakmaya devam etmiş seni sevmediginide söylemiş!!! ona sorsan bu yaptıgını dürüstlük olarak nitelendirir!!!düpedüz dangalaklık bu kusura bakma cnm!!! 7 sene sonra mı aşka gelmiş!!!sen bunu sorun ettin diye niye alıngan geri kafalı oluyorsun şimdi hiçte bile değil...:20::20::20:

Ne Yapayım Derken, Ayrılmayı Falan Düşünmüyorsunuz Umarım...
Güzel Giden Bir Evliliğiniz Varsa; İyi Davranın Eşinize ve Eskisi Kadar Seni Seviyorum Tarzında Kullandığınız Cümleleri Bir Süre Ortadan Yok Edin..

Burnu Biraz Sürtsün, Sevilmemek İlgisizlik Nasıl Bir Duyguymuş Tatsın..
Eminim O Zaman Size Karşı Tutumu Değişecektir..

Ama Moralinizi Bozup, Triplere Girerseniz Başarılı Olamazsınız..

Hoşçakalın..:38:

önce normalmis gibi söyledi ve sonra ben direk birsey demedim susarak dinledim bakti ben susuyorum sonra ban diyorki yanlis anlama bu sende eksiklik yaratsin diye anlatmadim seninle 50-60 yasina kadarda yasasam bunu baska kime anlatacagim sen karim oldugun icin anlatiyorum diyor bende icimde tuttum tuttum ama üzüntüden titreme girdi tir tir titriyorum ne olursa olsun bende cevabini verecegim dedim kendime tabiki eksiklik yaratir sen yedi senelik esine bir kere olsun icten seni seviyorum demedin dedim bu bir kadinda ne kadar zor bir durum biliyormusun dedim ve aradan kac sene gecmis hala gözlerin dola dola anlatiyorsun üstüne birde simdiye kadar bir kisiyi sevdim bir kere sevdim bir kere baglandim diyorsun dedim kirildigimi belli ettim ve bana seni sevmek zorunda degilimki diye yanit veriyor sinir üstüne sinir yikim üstüne yikim yedi senedir evliyim esimi seviyordum ve cok bagliydim ama bu sözlerden sonra öyle kirildim öyle sogudumki anlatamam birde tabiki hayal kirikligi esimin beni sevdigini saniyordum ama tam bir hüsran ve hayal kirikligina ugradim essekten düsmüse benzedim

Ne şımarık,ne zalim bir adam bu :47::47::47:

Bence bundan sonra onu sevdiğinizi,beğendiğinizi falan hiç bir şekilde belli etmeyin,fazla da ilgilenmeyin.Bir daha da bu konuyu açarsa ben de sana aynı karşı aynı durumdayım,evliyiz diye seni sevmek zorundamıyım gibi cümleler söyleyin ..

Hoş bu tip odun aslan parçaları empati yapamaz ama az da olsa canını acıtın..

Fazla da takmayın yapabilirseniz,Allaha havale edin yeter.

daha öncedende söylediklerine katlandım falan demişsin yani bu ilk değil :50: onu ilginden,şefkatinden mahrum bırak bence ... sevgisizlik,ilgisizlik en büyük ceza oluyor böyle bozuşmalarda...

Cok buyuk patavatsizlik. Askerlik arkadasina anlatir gibi bunlar ese nasil anlatilir? Benim anladigim o seni esi olacak bir kadin degil, cok samimi oldugu, hayatini paylastigi, dert ortagi gibi goruyor. Yoksa insan dusunmez mi kime ne anlattigini yahu? cok sasirdim. Sorsaydin onaa bunlari neden sana anlattigini, ayrilmak mi istedigini. Ben boyle bir durumda ne yapardim bilemiyorum.:47:

Bosver canim ya, inan üzülmene degmez, gelmis gecmis bir olayin arkasindan neyin yasini tutacaksin. O simdi senin kocan.
Keske sende ona : aaaaa aynen ben, bende senin gibi cok asik oldugum birisi vardi, deseydin. Ama kader ne yazikki bizi birbirimze layik görmüs, naparsin..desen....Acaba tepkisi ne olurdu?
Biliyorum canim biliyorum bizim toplumda erkek dese o kadar sorun olmaz ama biz kadinlar söylesek hemen olay olur.
Ama inan ben olsam öyle derdim, sonuc ne olursa olsun, oda üzülsün madem.
Neyse, yinede önemli olan saglikli iki tane cocugun olmasi, birde senin saglikli olman, kimseye kendinden ve cocuklarindan daha fazla deger verme.
Sakin kendini üzme, hatta tam aksine alaya alip gül gec...bu kadar sacma bir olay cünkü, nesine üzüleceksinki?
Ama anlamadigim emanet ne demek? Kim kimin emaneti? Sende bir bireysin oda, emanet esyalara demezlermi?

beni yikanlardan biride emanet kelimesi zaten kirildigimi belli ettigimde benim gönlümü almasini bekledim ama onun direk emanet kelimesi kullanmasi yani beni bir esyaymisimda emanet olarak durduruyor gibi görmesi

kusura bakma ama dayanamayıp söyleyeceğim
öküz adam!
15 yaşında yaşadıklarını reddedilmenin koymasıyla aşk sanıyor, sırf elde edemediği için
gerizekalı adam
madem seni sevmek zorunda değilmiş ne diye evlenmiş nasıl senden 2 çocuk yapmış sevmeden, insanın sevmediği biriyle çocuk yapması için midesiz olması gerekiyo demek ki öyle bu adam
ayy kusura bakma ama çok sinirlendim bi de gelmiş söylemiş sana , özrü de kabahatinden beter

beni yikanlardan biride emanet kelimesi zaten kirildigimi belli ettigimde benim gönlümü almasini bekledim ama onun direk emanet kelimesi kullanmasi yani beni bir esyaymisimda emanet olarak durduruyor gibi görmesi

insan emanete gözü gibi bakar ,o emanetini kırmış parçalamış...

Ne diyecek bişey bulabiliyorum ne konudan çıkabiliyorum, ama siz ne düşünüyorsunuz kırılma hissinden başka? bence biraz içinizi dökerseniz hem yapabilecekleriniz zihninizde belirir, hem de rahatlarsınız gibi geldi :26: Ne zaman oldu mesela bu olay? Şimdi ne yapmayı düşünüyorsun?

veya ailesi, aileniz nasıldır, arkadaş çevreniz vs. ne bileyim..

öyle yikti parcaladi ama kafamda öyle sorular yöneliyorki bilemiyorum kafam karistikca karisiyor acaba cocuklar oldugu icinmi mecburi emanetmiyim bilemiyorum

merhaba benim esim bana bunu ikinci söyleyisi ve bana öyle dokunduki anlatamam esim 17 yasindayken ayni okuldan birini sevmis ve okul dört katliymis dördüncü kata kizi cikarip seni seviyorum demis ve daha sonrasinda kiz buna yüz vermemis hatta ilk annesine bile ben o kizla evlenmek istiyorum demis kayinvalidemde ilk defa oglumdan evlenme istegini o yasta duydum der ama kiz buna hic yüz vermemis hala esim anlatirken bile gözleri doluyor karnimda kelebekler ucustu cok sevdim dedi ve o bana ders oldu hayatimda bir daha kimseyi sevmeyecegim ve asla baglanmayacagim diye kendine söz vermis bana anlatirkende bana dokunan kismida en son kismi olmustu oda hayatimda 36 yasindayim bir kere sevdim bir kere baglandim bir kere tattim o duyguyu dedi ve ben yedi senelik evliyim iki cocugum var bana yedi senelik evliligimde hic böyle ictenlikte birkez olsun bile seni seviyorum demedi ama aradan bayagi bir zaman gecmesine ragmen hala gözlerinin dolarak anlatmasi cok canimi acitti ve bu kirilganligimi kendisine söyledigimde ban cevabi evet ben seni sevmedim beraber yasiyorsak sevmek zorundamiyim ben seni emanet diye yanimda durduruyorum dedi ben severek evlenmedim görücü usulü evlendim ama ben yedi senelik evliligimde onu sevdim ona baglandim simdi buna karsilik ne yapmaliyim kafam cok karisik siz kendinizi benim yerime koyarsaniz bir kadinin tepkisi ne olur yada sizin tepkiniz ne olur birde ben tepki gösterdim diye geri kafali oldum sizce öylemiyim

:53::53::53::53::53::53::53::53::53:esinde cok acik sozluymusss,anlasilan kaybetme korkusu yok:53::53::53::53::53::53::53::53:

soyle biseyde olabilirrsen onun uzerine fazla gittiysen bana bole demedin soyle yapmadin boyle gozlerin doldu anlatirken falan diyip uzerine gittiysen icinden gelerek degilde inat olarakta soylemis olabilir:44::44::44::44:

Mayın tarlasında dolaşıp durmuşum aşk sanıp da
Herkes arkamdan bağırmış kimseyi duymamışım
Savaş filmlerinde olurya yaralı yaralı devam etmişim
Sonuna kadar aşk ya yanımdasın sanmışım

Mayın tarlasında yürüyüp durmuşum aşk sanıp da
Tel örgülerde durmamış bir delikten geçmişim
Herşey bana dur demiş kulağım darbe almış duymamışım
Sonuna kadar aşk ya sadece inanmışım

Koşmuş düşmüşüm kalkmışım
Sevişmek sevmekten gelir inanmışım
Elimden tuttuğunda öyle bir güvenmişim ki
Bize birşey olmaz sanmışım
Hep sanmışım

Mayın tarlasında bir adam sevmişim aşk sanıp da
Soyunup korkusuzca çırılçıplak kalmışım
Aşk filmlerinde olur ya işte öyle sevmişim sonunda
Bedenim sağlam bulunmuş; yüreğim paramparça.... Allah sana sabır versin canım..

Back
X