sizin eşinizde size küsermi?

küsmez ama ciddi bişise tavır yapar bende o haklıysa bişi diemem,ama nedensiz yere yaparsa yaramazlık ederim bi biskrem versem bi krem versem bari bi kerem D:ölürmüsün almasan

huysuz,kaprisli ve kusen benim..bunlari da durduk yere yapmiyom hakliysam once uyarip sonra baktim anlamiyo sonuna kadar yaparim..kuserimde,suratta asarim,konusmam,yanima gelince git derim,ayri yatarim korkarsam pasa pasa giderim o ayriisempatiksalakcinni
yapmaniz gereken eskisi gibi alttan almamak ve susmak mesela ben onda bunu gorsem cok uzuldugunu dusunup hemen giderdim yanina bende biras tuhaf olabilirim tabiiiaklinialirimsmileyine de dene derim..rolleri degiss

çok şükür ikimizinde küsme huyu yok arada çok sinir olduğumuzda belki kısa bir süre surat yaparız birbirimize ama sonunda ya ben yada o yanaşır ortamı yumuşatırız:1hug:
benim huyum bu aynı çatı altında kimseyle küs kalamam elimde değilkaydirigubbakcemile3
zaten olmaz ki günlerce küsen çiftlere şaşırıyorum ben nasıl dayanabiliyorlar bu duruma bilmiyorumkismile

evet çocuk gibidir herşeye küser ama ben takmam paşa paşa gelir bi kaç gün sona mesela akşamki olayı analatayım eşimin bana bulaşık makinesi sözü vardı profilo kampanya yapmış alıyosunuz 4 ay sonra ödüyosunuz bende bu kampanyayı söledim adam bana küstü ne işime yararmış benim makine oturup yıkıcakmışım neyimeymiş makine allahım deli etti bu sözleri bende bulaşık yıkamaktan nefret ediyorum bi de çocukla bazen yetişemiyorum.ya bide sözü vardı söz vermese demezdim bile şimdi surat beş karış dolaşıyo küs benle ALLAHIM SEN BU ERKEKLERE AKIL VER nolur banada biraz değer verse

benim eşimde çok küsüyo sebepsiz sinirleniyo sonra küsüyo bende yıpratıyorum kendimi ancak sonra binbir nazla barışıyo

Benim eşimin küstüğünü hiç hatırlamam...
Tartışırız, bağırır, ya da ben bağırırım...
Ben küserim çok kinciyimdir kolay kolay barışmam...
Ama aradan 5 dakika geçince eşim konuşur...

önceden çok küserdi.. yemek yiyeceğimiz zaman bile arkasını döner yatardı.. deli olurdum , zorlardım kalkması için.. sonra kalkmayınca oturup bir güzel bitirirdim yemeği, soruncada yook bittii :))) bu dersmi oldu nee, şaka bir yana yıllar geçtikçe bitiyor canım sıkma tatlı canını, allahım sabır versin ne diyeliim :))

benimki en fazla trip atar onda da iki oy oy aşkım tripte atarmış filan derim yavşarım oda gülmeye başlar. zaten çok kızsa bile 5 dak. sonra yumuşar. ki evlenirken birbirimize söz verdik ne olursa olsun akşam yatağa dargın yatmayacağız:P

ah ah bizimki 3 gün önce küstü başka odada yatıyo hiç karşılaşmamaya çalışıyo.. oysa önemsiz birşeye sinirlendi sonra kendisi küsmüştü..başım bir ağrıyo ki..kızım farketmesin diye evde neşeli durmaya çalışıyorum bakalım sonumuz ne olacak
bu duruma taktik geliştirenler lütfenbana bir yol gösterin her küstüğünde bir saat dil döküp barışmaktan bıktım.. 5 yıl böyle ya

Benim esimde kusuyor.Aksam da yataga gidip donup kıcını yatıyor sinir oluyorum.Binbir dil dokerek soytarılık yaparak barısıyorum ama artık bu durumdan cok sıkılmaya basladım.
Ne yapacagımı bilemiyorum.boshayallersmile

asla ne o ne de ben küsmeyiz....

kırgınlığımız olur susarız. ama birbirimizi boykot edercesine hallerimiz olmaz.
banasurat asma sakın der sarılırım. gönlünü almaya çalışırım. bir daha tekrarlarsa da duvarlarla başbaşa kalacağını söylerim.küs barış evlilklerin hali ne olur. mutlaka önüne geçilmeli.
açıkça konuşun. güzellikle olmazsa sert konuşun. seviyorsa devam etmek istiyorsa olmaz.

hiç küsmez benimki bende küsmem konuşa konuşa düzeliriz hep bişey olsa arızayı hep ben çıkarırım zaten Allah var adam çok aklı başındadır bense çocuk gibi oluyorum bazen sinir oluyorum kendime....aşkım şevkatin eksilmiş senin gel bakim gel der.......!
küsen erkek zordur ama benim bir arkadaşın kocası öyle en ufak bişeyden günlerce küser yine arkadaşım barışırdı haklıda olsa içim şişerdi benim bile dayanması zor gerçekten...

benimde eşim küser ama küstüğünü belli etmemeye çalışır daha çok surat asar hatta çok fazla surat asar hattaaa surat asarak yaşıyor diyebilrim tepkilerini düşündüklerini dile getirmez o yüzden asık gezer suratı konuşsa rahatlıyacam. ama taktiği bulduğunu düşünüyorum o öyle yaptıkça ben barışmaya yada konuşmaya çalışıyorum bu sebeple bunu huy edindi sanırım böyle işte..

hemencıkk kusuverır benım bitanemmm çokta ınatcıdır onceden bu kadar inatcı oldugun u bılmıyodum resmen benı sururndururdu artık ayagına gitmiyorum onun benım ayagıma gelmesını beklıyorum..inadı geınce kuslugu bıtınce kendinden sokulur yanıma kedi gibi :)))
yerı gelır bende ona kuserım HIH.. :D

Back
X