sizin eşinizde size küsermi?

yxixldan74

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2007
248
7
96
Uşak
kızlar anlamış değilim genelde sakin ve anlayışlı bir eşim var ama arada şu küsmeleri olmasa.sizin eşlerinizde küserlermi?ben küslüğü hiç sevmem ve bu yüzden barışan,alttan alan da hep ben oluyorum.kızsın bağırsın ama insan konuşa konuşa anlaşmazmı ama?ne yapmalıyım yorumlarınızı bekliyorum...senağlama

benim eşimde küser bazen,çok basitte olsun yapma dediği şeyi yaptığım zaman.o küstüğü zaman kendimi çok kötü hissediyorum

tartıştığınızda hiç bir şey söylemeden konuşmadan konuyu hemen kapatıyor anladığım kadarıyla ve bunun sonucunda küsme oluyor değilmi

Canim erkegin kusmesi daha beter durum.Sukur bizde oyle birsey yok hep ben kuser ben nazlanirim ve o gonlumu alak icin ugrasiz en uygunuda budur cunku boyle olmasi benim tabiatima yakisir erkege yakismaz.Umarim esin bu huyundan vazgecer ve artik sen nazlanirsin ve o pesinden kosar.Sevgiler..

benim eşim pek küsmez genellikle ben küserim ben küsünce bazen oda benle konuşmuyor çatlıyorum valla ya........................................................................

Vallaha kizlar nedense ben küsmeyi bir erkege yakistiramiyorum!!

Ne biliyim bir kadinin küsmesi nazlanmasi tamam yakisir ama erkekde hic hos gelmiyor bana umarim beni yanlis anlamasiniz ama sanki hani erkeklerde birbirine söyler ya biraz sert bir tabir vardir Ne oldu lan kari gibi küsüyormusun gibi banada öyle geliyor.

Yildancim hep sen altan alan taraf olma sende küs ne kadarda icin rahat etmesze dene bakalim birazda o senin nazini ceksin hep sen olmazki!!

Sevgiyle kizlar a.s.

Insallah kimse beni yanlis anlamamistir öpüyorum siziŞeniz

benim esim hic küsmes küsen taraf hep ben olurum ve oda hep barisma capalamalari icinde olur ama eninde sonunda yine barisirim

sağolun kızlar yorumlarınız için ama inanın artık bu bana çok zor geliyor bana görede kadınların küsmesi gerek ve erkeklerinde gönül alması.hatta bekarken etrafımdakiler evlilikte arasıra küsmek iyidir barışması güzel olur eşin etrafında döner durur gönlünü almak için taklalar atar derlerdi ama benimki tam tersi oldu.umarım böyle bir durumla karşılaşmazsınız sevgiler!

Bizim de eşimle kimi zaman küsmelerimiz olur ama haklı kim olursa olsun birimizden birimiz mutlaka gidip sırnaşır hemen barışırız.. Küslükleri uzatmak iyi değil bence araya soğukuluk girmesine sebep olur zamanla.

bende tam aksine
fazla olmamakla beraber küsen erkekleri daha çekici bulurum
acaba benmiyim ters olan fisfisfis

çok şükür eşime küs olduğumda hep alttan alan kendisi olur..mutlaka barışmak için çabalar..bendede biraz inat var ama eşim ne yapıp edip o inadı kırar:))
bence eşin olayı büyütmemek vaya verecek cevabı olmayınca küsüyor ee seninde dayanamayacağını biliyor yaa ondanda sana naz yapıyor gibi geldi..bence bu durumda sende onunla konuşma biraz sabret tatlım..nasılsa mutlaka konuşacaktır ....

çok nadirde olsa küser ve barışana kadar anamdan emdiğim sütü burnumdan getirir:)
erkekler çocuk gibi bazen gereksiz kaprislerini çekiyoruz

iremsu,sen evli olduğunda küsen bi koca ne demektir biliyomusun hayatım?? tam bir işkenceeee!!

günlerce küsme potansiyeli vardır benim eşimin,allah düşürmesin onun küslüğüne..o kadar sinir bozucu oluyor ki,eyvallahsız beyfendi,kapri onda,küsmek onda herşey onda..aman allah başa küsen koca vermesin,tam bir ömür törpüsü
tatlicadiarzu:oklava::oklava:

gerçekten dayanılmazmı
lafımı geri alıyorum o zaman :smiley-cool:

küsmezmi hiç bak küstü dün bana ne ses var ne seda ama o konuşuncaya kadar konuşmam bende inadımı bilir nasıl küstüyse öyle barışsın dimi ama

evet ama şimdilerde azaldı küslüğü o da benden kaynaklandığından
ben küs duramadığımdan onuda alıştırdım

bir zamanlar kurufasülye için çok küserdi:roflol:
hemde 3 gün konuşmazdı:dilcikar:
niye anası gibi pişiremiyormuşum:roflol:

daha nasıl pişeçek bu kurufasülye yawwwwwwwwww

Back
X