- Konu Sahibi yxixldan74
Benim eşim hiç küsemez, suratı asılır bozulur söylenir ama küsemez.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ah ah bizimki 3 gün önce küstü başka odada yatıyo hiç karşılaşmamaya çalışıyo.. oysa önemsiz birşeye sinirlendi sonra kendisi küsmüştü..başım bir ağrıyo ki..kızım farketmesin diye evde neşeli durmaya çalışıyorum bakalım sonumuz ne olacak
bu duruma taktik geliştirenler lütfenbana bir yol gösterin her küstüğünde bir saat dil döküp barışmaktan bıktım.. 5 yıl böyle ya
benim esim hic küsmes küsen taraf hep ben olurum ve oda hep barisma capalamalari icinde olur ama eninde sonunda yine barisirim
o kadar uzuluyorum ki, benimki de bu son 1 yilda basladi kusmelere. Her seferinde de uzunlugu artiyor.ben de nefret ederim kusmekten, ne problem varsa hemen sicagi sicagina halledilsin isterim. O tam tersi.
Bu zamana kadar ne olursa olsun hic ayri yataklarda yatmamistik, ona da basladi bu son seferde. Ayin 7sinden beri kus bana, son 5 gundur de yukari bile cikmiyor yatak odasina ya salonda kanepede ya da misafir yatak odasinda yatiyor.yemek yapiyorum ikimiz icin, benimle yemek istemiyor diye kendi yemegimi ayirip onunkini onune koyuyorum, kedi gibi gizli gizli yiyor ben salonun disina ciktigimda.
Tek bir kelime etmiyor, yuzume bakmiyor.
Onemli birsey yuzunden kusse yine icim yanmayacak ama yaptigim birsey de yok. Annesi babasi yanimiza geldi birkac gunlugune, sacimi supurge ettim resmen, isten gelip hic oturmadan gece yarilarina kadar onlara hizmet ettim gunlerce. Son gun alisverise ciktik, babasinin yaninda tomar tomar para olmasina ragmen tum masraflarini, ona buna aldiklari pahali hediyeleri bile buna odettirdiler. Onun disinda tonla para harcadi, gelis gidis ucak biletlerine kadar bu aldi.
Benim de ne zamandir tatile ihtiyacim vardi, seycheller e veya maldivlere gitmek istedim 1 haftaligina pahali dedi, bakayim dedi, surundurdu gitti. Ama annesigillere onun kac katini harcadi. Ben de onlar gidince "ailene gelince paranin onemi yok, esine gelince mi pahali? Herseyi neden sana aldirdilar yanlarinda o kadar paralari varken" dedim. Kusus o kusus! Dusuncemi bile soyleyemiyorum.
Bu nasil evlilik?
Ben gunlerdir ruh gibi geziyorum, siz nasil yurutuyorsunuz aylarca kuslugu?? Ciddi ciddi bosanmayi bile dusunuyorum esime cok asik oldugum halde. Gece uyku uyuyamiyorum.
kusen erkekler konusuyla dalga gecen, laf eden arkadaslar: Eger esiniz kusmuyorsa cok sanslisiniz, opun basiniza koyun. Kusen kocanin nasil cozumsuz bir dert oldugunu basina gelmeyen bilemez. Allah kolaylik versin bizlere.![]()
benim eşimde küser, küsmek mi denir bilmiyorum ama konuşmaz suratına aptal suçlu bir ifade yerleştirir oturur bi köşeye, ben konuşmam o konuşmaz 3 gün konuşmayayım 3 gün konuşmaz oda. hatalı ben olsamda küser kendi olsada küser. şakalaşıp konuşursam konuşur. bu huyundan nefffrettt ediyorum bazen canı cehenneme diyip ilgilenmiyorum ama bu seferde ben sıkılıyorum iyice.. bir erkeğin küsmesi naz yapması susup oturması berbat birşey. ondan soğuyorum böyle yaptığı zamanlarda. ilk sayfada biri yazmış ya 'karı gibi' diye, aynen öyle geliyor işte. ben bunu kendisine de söyledim kadınlar küser dedim naz yapar erkekler değil dedim. ama o bu sözlerime kırılacağına durup bi düşüneceğine ben küsmüyorumki dedi döndü önüne.. sen bana ne demek istiyorsun hööööyt bile demedi.. bu onu benim gözümde daha da 'karı gibi' durumuna soktu.
aynen bizi tarif ettin her küsmede bu seferbarışan ben olmayacam diyorum ama yine dayanamıyorum :26:bu ne biçim adam ya bi kerede sen barışmak iste bikerede sen beni nazla offf offff
![]()
arkadasım eger oyle alıstırırsan hep senden beklıcek artık al ıste benımkı ama bende ınat ettım 2 ay kus kaldık sonra kendı geldı hıc bısı olmamıs gıbı 4 gun sonra yıne kustu :) yıne konusmuyoruz 2 haftadır