• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizin eşlerinizde balıf hafızalı mı?

DatluCadu

5 dakkaya hazırım
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
22.576
769
413
45
arkadaşlar benim eşim balık hafızalı ya. tartışırıız ederiz akşam gelir aynı samimi şekilde muhabete devam eder. ben tavır yapıncada ne oldu , neyin var neden böyle davranıyosun der bana . :1shok:, gıcık oluyom yaaaaaaaaa. ben haksız olunca unutması iyi tamam da -tatlicadiarzu- haklı olduğum zaman hemen unutuvermesinden nefret ediyorm. o kadar efor sarfedip tartışıyoruz insan biraz saygı duyar demi yaaaakötükedihüso

eşim yokta ben öyleyim :roflol: bu birazda küs kalmayı sevmediğimden kaynaklanıyor -tatlicadiarzu-

hakılysam günlerce küs kalmaya razıyım ama bırakmıyorki kalıyım. o öyle yapınca bende neden tartıştığımızı unutuyom kafamçokkarıştı

Eşim diildee ben balık hafızalıyımm konusurken bıle unutuyorum

kavgaları zaten hatırlamamm :CüvCüv:

ne guzel iste.. tersi olsaydi ya? gunlerce haftalarca konusmayan bir koca dusunsenize evde.. ayy Allah kimseye vermesin øle, sukredin sikayet degil, Allah mutlu etsin =)

arkadaşlar benim eşim balık hafızalı ya. tartışırıız ederiz akşam gelir aynı samimi şekilde muhabete devam eder. ben tavır yapıncada ne oldu , neyin var neden böyle davranıyosun der bana . :1shok:, gıcık oluyom yaaaaaaaaa. ben haksız olunca unutması iyi tamam da -tatlicadiarzu- haklı olduğum zaman hemen unutuvermesinden nefret ediyorm. o kadar efor sarfedip tartışıyoruz insan biraz saygı duyar demi yaaaakötükedihüso

daha ne istiyorsun ula ne güzel işte uzatsa da uzatıyor derdin:4:
boşver haklı olduğun zamanları hatırlatır haksızken de unutrsun işte :1:
ama eşinin kin tutmaması güzel bişey bence ,ben de gereksiz yere uzatanlardan hiç hoşlanmam ,sonuçta başka zaman tekrar aynı konu konuşulabilir ,iice uzatıp da kavgayı kakaya çevirmenin manası yok :6:

Back
X