Sizin evliliklerinizde mi böyle

cnm benimde eşim beni çok eleştiriyor. Mesela bu aralar hamilelik yüzünden iyice tembel oldum bi de eşim öğretmen eve hemen geliyor öğlen.. Bende sabahları uyukluyorum. Akşamdan sahur bulaşıkları kalmış oluyor inan onları makineye koyacak mecalim olmuyor hamilelik çok bulantılı geçti benim. işte beni çok eleştiriyor bekar evinde bile böyle değdik biz.. sen pissin hep pis diyor halbu ki hamilelilkten önce her hafta eşyaları çeker büyük temizlik yapardım heryer düzgün temiz oluyordu şimdi o günleri unuttu sürekli pismişim sanki hamile değilim keyfimden böyle üşengeç oluyorum gibi davranıp bana hakaretler ediyor geri zekalı kafan çalışmıyor gibi laflar bile çıkıyor ağzından... Hamile halimle öyle zoruma gidiyor ki anlatamam.. Eve erken gelmese ben öğlen 1 den sonra kendime gelip işleri yapıyorum zaten ama eve 12 de gelince o manzara oluyor bazen her zaman değil ama çoğu günler böyleyim halsizim çok.. Ne eşler var eve akşam 7-8 de geldiği halde evde eşine yardım ediyor hamile diye ama benim ki eve erken geldiği gibi bi de beni çok kırıp üzüyor hamile halimle. zaten öğlen kendime geliyorum bütün işleri yapıyorum zaten evi dağıtan o... akşamları çorbadan pilava salataya mezeye herşeyi yapıyorum ama iyiliklerimi çabuk unutuyor iş yapmayınca çok kallbimi kırarcasına eleştiriyor beni çok saygısızca... Ama sonra ben ağlayınca biraz zaman geçiyor gelip kendisi özür dilyor benden sürekli aynı şeyi yapıyor ve soğuyor insan....

Canım çok uzun hepsini okuyamadım ama çocuk varmı?yoksa çocuk yapın,bütün kavgalar bitiyor herşey çocuk muhabbeti oluyor :)

her tartışmada hakaretlerin havada uçuştuğu. sokak ortasında bağırmalar,laftan sözden anlamayan ,sürekli eleştiri moduna geçmiş

sesin çıkmadığı zaman sana söz söylemeyen biri= seviyorum

böyle seveceğime ,sevileceğime ,bu dünyadan odun gibi geçmeyi tercih ederim ...

kusura bakma ama eşin terbiyesizin birii..

moralini bozmayayım ama bu karakterde değişmez ,,,

adam edeceğim dersen 5 yılını göz önünde bulundur ..
ne kadar degiştiğini sana fikir verir

sana kolay gelsin

Ben soğanı bütün koyuyorum sonra çıkartıp atıyorum.erkeklerin beklentileri var temizlik düzen güzel yemek gibi.ve güçlü kadın istiyorlar.üstüne düşeni yaptıktan sonra ince laflarla altta kalmıycaksın.zor yani insan çok yıpranıyor.yıpratır seni kendine güvenini sarsar,yorar.tertemiz bir evin olsa,tadına doyulmayan yemekler,jilet gibi ütüler eşin daha ılımlı olur.senin beklentilerine cevap vermeye başlar.

Başlığa bakıp aynı b.kun farlı bir kahvesi bizimki de diyecektim ki bu tarz şeyler yok bizde daha farklı sorunlar var.

Eşin gerçekten çok zor bir adam. Terbiyesizlik ediyor.
Bence fazla yüz vermemelisin.

cok konusan dırdırcı erkek kadından daha itici bide trip yaptılarmı zıvanadan cıkar insan gelemem boyle seylere ya adamın huyu bu degismez aynı boyle devam eder gercekten isiniz zor

bi insanın huyu değişikse
ne yaparsan yap aynı kalacaktır. bugun mesela sogan, yarın patates, sonraki gün havuç.. bu böyle gıder. huylu çünkü

Eski esim geldi aklima yasadiklarini okuyunca.
sizin esinizde takintili,sogan konusunu bitsede,Bu defa patatese takar.Takarda takar.huyu boyle sorun cikarmaya bayiliyorlar.

Boyle bencil ve saygisiz bir adamla baris zamaninda ruya gibi anlar yasiyorsunuz, oyle mi? :işsiz:

cnm benimde eşim beni çok eleştiriyor. Mesela bu aralar hamilelik yüzünden iyice tembel oldum bi de eşim öğretmen eve hemen geliyor öğlen.. Bende sabahları uyukluyorum. Akşamdan sahur bulaşıkları kalmış oluyor inan onları makineye koyacak mecalim olmuyor hamilelik çok bulantılı geçti benim. işte beni çok eleştiriyor bekar evinde bile böyle değdik biz.. sen pissin hep pis diyor halbu ki hamilelilkten önce her hafta eşyaları çeker büyük temizlik yapardım heryer düzgün temiz oluyordu şimdi o günleri unuttu sürekli pismişim sanki hamile değilim keyfimden böyle üşengeç oluyorum gibi davranıp bana hakaretler ediyor geri zekalı kafan çalışmıyor gibi laflar bile çıkıyor ağzından... Hamile halimle öyle zoruma gidiyor ki anlatamam.. Eve erken gelmese ben öğlen 1 den sonra kendime gelip işleri yapıyorum zaten ama eve 12 de gelince o manzara oluyor bazen her zaman değil ama çoğu günler böyleyim halsizim çok.. Ne eşler var eve akşam 7-8 de geldiği halde evde eşine yardım ediyor hamile diye ama benim ki eve erken geldiği gibi bi de beni çok kırıp üzüyor hamile halimle. zaten öğlen kendime geliyorum bütün işleri yapıyorum zaten evi dağıtan o... akşamları çorbadan pilava salataya mezeye herşeyi yapıyorum ama iyiliklerimi çabuk unutuyor iş yapmayınca çok kallbimi kırarcasına eleştiriyor beni çok saygısızca... Ama sonra ben ağlayınca biraz zaman geçiyor gelip kendisi özür dilyor benden sürekli aynı şeyi yapıyor ve soğuyor insan....
sahuru kim hazırlıyor?

selam kızlar.öncelikle kendi evliligimden bahsediyim.sadece ben mi böyleyim bilmiyorum ama eşimle iyi geçindigimiz zamanlarda öyle değer veriyorum ki ona.sürekli mucuk mucuk aşk sözcükleri havalarda uçuşuyor, sevgim taşıyor resmen, ben mi sevgi mi böyle yaşıyorum bilmiyorum ama onun o masum zamanlarında, bana deger verdigi zamanlarda, sürekli "seni cok seviyorum" ları dilimden düşürmüyorum.o zamanlarda öyle fedakarım ki her dedigini yapıyorum, sen yorulma aşkımlar, herşeyi ben yaparımlar, falanlar filanlar.Tabi ki bu aşk böcegi durumumuz uzun süreli olmuyor bir gün böyleysek ertesi gün, hatta ertesi 2 gün 3 gün kötüyüz.Aramızda sürekli bir inatlaşma var.beni sürekli eleştiriyor.ve ben de artık sinir bozmaya başladı bu durum.eşimin sürekli beni eleştirmesi normal mi sizce? Hatta eleştirilerinden sonra kavgaya basladıgımızda da "yalan mı, anlmıyorsun laftan, becereksiz..." Diye uzayıp gidiyor bu kvgalar.hatta gerizekalılar, salaklarda işin icine giriyor artık.beni sevme saygı duy diyor sürekli.ancak bu inatlasıp, kavga ettigimiz zamanlarda agzına gelen herşeyi söylüyor.mesela bu hafta yaşadıgımız kavgalardan örnek veriyim.iftar icin kıymalı nohut yaptım ve bir çatal aldı sonra bıraktı gitti sen bu işi beceremiyorsun diyip ekmek arası yaptı kendine.beceremedigim konuda soganlar.soganları büyük kesiyormuşum.kimse böyle yapmıyormus midesi bulanıyormuş.inanın defalarca sogan muhabbeti oldugu icin soganları mümkün oldugunca kücük keserim ama adam takıntılı taktı ya bir kere hicbirşeyi begenmiyor.sürekli bir eleştiri neden bunu böyle yapıyormusum neden sunu söyle yapıyormusum.artık psikolojimi bozcak diye korkmaya basladım.her yaptıgım kontrol altında ve eleştiriliyor.son yaşadıgımız kavgada da annemlere iftara gitcektik son 15 dk kalmıs.dizi izliyorduk bitti ben hemen sacımı toplamaya indim neymis cok geç kalmısız hemen cık dıyor bir dk sacımı topluyorum diyorum apartmandan bagırıyor hadi ama bir sürü laflar sonra geldi beni çekti çıkardı sürükler gibi benim gözüm doldu neyse biz yolda basladık atışmaya.10dkdır beni bekliyormus geç kalmısız bende on dk mı sacımı toplamama izin bile vermedin, kolumu anneme göstercem (kolumda hafif bir kızarıklık oldu,gerçi şiddetli bir dokunuş degildi, alerjik bir tenim var, hemen kızarıyor) dedim.Allah basladık biz yolda bana sayıyor, geri dönmeye kalktı,geri gittti. sonra arkasına baktı, ben gel gel yaptım.rezil olcaktık cünkü annemler bekliyordu.oda bagırıyor ne gelicem falan diye sokakta rezil oldum.sen git annenlere göster bagırıyor asagıdan yukarıya.bende gel isareti yaptım.annemlere tatlı alcaktık."parayı ver ben tatlıyı alim" dedim."benim sana vercek bir param yok" diye bagırmalar, kapı geç acıldı diye "bilmiyorlar mı gelcegimizi"demeler, bana hakaretler.ben onun sokakta bagırma cesaretinden sindim ve hiç sesimi çıkaramadım.annemlerde de hiç konusmadı telefonuyla oynadı.hatta yanında "babacım babalar günün kutlu olsun bisey alamadık" dedim.bir kafasını kaldırıpta babalar günün kutlu olsun baba demedi.hic konusmadı kımseyle.eve geldik ve konusmuyorum sizce ne yapmalıyım kızlar inanın cok bunaldım beni sürekli saygısız ve becereksiz görüp, elestiren biri var.ama asıl saygısız kendisi ve ben bunu kabullendiremiyorum ve hep özür dileyip arayı düzelten de ben oluyorum.tipik bir koc burcu.bu arada çok ta seviyorum iyi oldugumuz zamanlar onunla geçirdigim zamanlar rüya gibi.sizlerde böyle sorunlar yasıyormusunuz, sizce artık bazı seyleri degistirmeli miyim? 5 yıl olcak eylül de evleneli.ama biz de bu inatlaşmalar, birbirini yemeler bitmedi.aksine daha yüz göz olduk sanki...

Adam seni sevmiyor, deger vermiyor saygi duymuyor yontulmamis kalasin teki nesin sevipte kiyamiyorsun bu oduna anlamis degilim. ayrica kiymali nohutuda ilk defa duydum, hani benim bildigim etli olur yada etsiz neyse o isin detayi..

Adam cidden sana gram saygu duymadigi gibi ailenede saygisi yok
Adam kizip kirildiysan 2 gun surmesin ertesi gun askim canim cicimlere baslama ki hatasini anlasin seni istedigin gibi oynatmasin..

Kızlar bıgün geldi işten selamın aleykum dedim ama duymadın dedi aleykum selam dedim biraz telefonuyla ilgilendi sonra yabancı dizi açtı ben de izledim.mutfaga yemek hazırlamaya bir gittim tatlı almış bir de dondurma. Ben kaç gündür sayıklıyordum tatlı ve dondurmayı.şimdi benle konusmaya calısıyor tatlı yemicek misin falan hiç konusmuyorum kısa cevaplar veriyorum belli ki pişman olmuş bizimki ama bu sefer yelkenleri suya indirmicem.
Bir arkadaş barış oldugunuzda rüya gibi anlar mı yasıyorsunız demiş evet aynen öyle her dedigimi yapıyor, sürekli o da sarılmalar, öpmeler, gezdirmeler, sevdigini sonuna kdar hissettiren konusmalar, bana sormadan hiçbirşey yapmamalar ama eleştirmeye basladıgında ben de şalterler atıyor işte böyle bir hikaye bizimkisi umarım herşeyi düzeltebiliriz...

Ben böyle bir durumda hiç yemek yapmamak da bulurdum çareyi. Bunlar nasıl nasihat böyle.

Kızlar bıgün geldi işten selamın aleykum dedim ama duymadın dedi aleykum selam dedim biraz telefonuyla ilgilendi sonra yabancı dizi açtı ben de izledim.mutfaga yemek hazırlamaya bir gittim tatlı almış bir de dondurma. Ben kaç gündür sayıklıyordum tatlı ve dondurmayı.şimdi benle konusmaya calısıyor tatlı yemicek misin falan hiç konusmuyorum kısa cevaplar veriyorum belli ki pişman olmuş bizimki ama bu sefer yelkenleri suya indirmicem.
Bir arkadaş barış oldugunuzda rüya gibi anlar mı yasıyorsunız demiş evet aynen öyle her dedigimi yapıyor, sürekli o da sarılmalar, öpmeler, gezdirmeler, sevdigini sonuna kdar hissettiren konusmalar, bana sormadan hiçbirşey yapmamalar ama eleştirmeye basladıgında ben de şalterler atıyor işte böyle bir hikaye bizimkisi umarım herşeyi düzeltebiliriz...

Ruya gibi gunleriniz varsa ve de bu ruyavari gunleriniz esinizin saygisizliklarini ve terbiyesizliklerini ortuyorsa sorun nedir?

Adam seni sevmiyor, deger vermiyor saygi duymuyor yontulmamis kalasin teki nesin sevipte kiyamiyorsun bu oduna anlamis degilim. ayrica kiymali nohutuda ilk defa duydum, hani benim bildigim etli olur yada etsiz neyse o isin detayi..

Adam kizip kirildiysan 2 gun surmesin ertesi gun askim canim cicimlere baslama ki hatasini anlasin seni istedigin gibi oynatmasin..
Burda ilişkimizi a sından z sine anlatmadıgım için sevmiyor gibi gözükmüş olabilir ama ben öyle oldugunu düsünmüyorum.dürüst bir insandır sevmedigi birine seni seviyorum demez.
Bu arada kıymalı nohut çok lezzetli oluyor tavsiye ederim.kıymalı makarna gibi lezzetli ancak çok daha sağlıklı oluyor.gerçi eşim soğan kısmını begenmedi ama siz soganını daha küçük kesersiniz ;)

Ruya gibi gunleriniz varsa ve de bu ruyavari gunleriniz esinizin saygisizliklarini ve terbiyesizliklerini ortuyorsa sorun nedir?
Kavga etmediğimiz zamanlardan bahsettim, örtmediği için de sizinle paylaşıp, yorumunuzu öğrenmek istedim.evlilikte bu gibi davranışlar, belki de dengesizlikler normal mi diye?

Bekledigim tepki geldi konu sahibinden. Ozunde cok iyi vakasi...

Ne kadar iyi olursa olsun hiç kimse bir başkasına böyle davranamaz.
Ayrılmayı düşünmediğinizi varsayıyorum.
Blöf yapacaksınız, bu şekilde yaşamaya devam edemeyeceğinizi söyleyeceksiniz.
Tahminimce bir süre idare eder.
Kalıcı bir çözümüm yok ne yazık ki.
Eşinizin öfke kontrol problemi de olabilir ama. İkna edebilirseniz profesyonel destek alın.

Yemek beğenmeyen koca kalkar mıtfakta beğendiğini hazırlar! Bende 3-5 gün üstüste yemek yapınca şımarıyor başlıyor pilav tane tane olmamış, çorbanın tuzu az vs anlıyorum ki mutfağı terketme zamanım gelmiş. 3-5 gün mutfağa adım bile atmıyorum ya o yapıyor ya geçiştiriyoruz kahvaltı vs, tekrar yemek yaptığımda ellerine sağlık harika olmuş diyor :dondurma:

Sen de çok laf ettiği dönemler bırak yemek yapmayı geçsin beyin küçük küçük dığrasın soğanlarını istediği yemeği pişirsin! Sen eleştir bu defa oturduğun yerden!

Back
X