Sizin fikirlerinize güveniyorum o yüzden soruyorum

Ne alaka soyleme sevgiline, askerde bide onlami ugrasicak. Sevgilin senin icin konusmayi kesmis daha napsin. Konuyu acma artik bogma

Ayyy sorma ya gel ağzımı yüzümü dağıt diyo ama böyle yaparsam sevgilim yok şimdi bence sevgilimin gözünde baya düşerim onların da bunu istedigini düşünüyorum

huzurunuzu kaçırmaya çalışıyor..ciddiye alırsan dahada büyür.Benim sosyal anlamda arkadaş olduğum birinin sevgilisi..görüşmemi istemese bi daha asla görüşmem.kim olursa olsun

Böyle mantıklı bi cevap için teşekkür ederim bazen insanların söyledikleri çok iyi geliyor

Aynı şekilde bende öyle ve sevgilim de benim arkadaşlarım için görüşmemi istemedi ama benim arkadaşlarım anlayışla karsiladilar bu kızın amacı ne anlayamıyorum

Hanımlar benim sevgilim şuan askerde ve sevgilimin kız kardeşim dediği baya senedir tanıdığı kızlar vardı ben bunlarla görüşmesini istemedim oda senin için her şeyi silerim dedi ve kızlara söyledi mi bilmiyorum ama mesela kız sürekli faceden mesaj atiyodu bende de şifre vardı görüyodum sevgilim hep görüldü koyuyordu sonra bunları arkadasliktan çıkarmıştı bende dedim hadi o kadar sene var eğlenceye kadar böyle gitsin sonra sevgilim askere gitti kız ınstagrama fotoğraf atiyo yine sevgilimle eski fotoğraflardan bende dayanamadım kıza güzelce kaldırır misin dedim oda bana baya baya atar yapmaya çalıştı bende öyle karşılığını verdim hatta sevgilimin beni değil de onları sececegini ima etti sonra sevgilimin bu olaydan haber oldu oda ben onların hepsine yol verdim dedi şimdi de kız yinr sevgilimle fotoğraf atmış uzun bi aradan sonra beni gıcık etmeye çalıştığını düşünüyorum sevgilime suan söyliyim mi yoksa geldiğinde mi söyliyim 1 ay sonra geliyor soruyorum bi arkadaşıma anlattım şimdi konuş sevgilinle dedi de bende artık bu işin çocuk oyuncağına döndüğünü düşünüyorum
sevgilisi için kaç yıllık arkadaşlarını silen erkek arkadaşını hiç gözüm tutmadı

Aynı şekilde bende öyle ve sevgilim de benim arkadaşlarım için görüşmemi istemedi ama benim arkadaşlarım anlayışla karsiladilar bu kızın amacı ne anlayamıyorum
İnsanların kendi kaprisleri için sevgililerini kaç senelik arkadaşlarından koparmalarına sinir olduğum için kızın trollüklerini eğlenceli buldum ben. Bulmuş zayıf noktanızı, üzerinize geliyor :) Resmen trollüyor.

Sevgili yapınca hemen karşı cins arkadaşlıkları bitirmek şart tabi. Diğer türlüsü düşünülemez bile. Hatta bu is çift tarafliysa tadından yenmez. Yarın öbür gün ayrılınca da vay benim herşeyim oydu, vay arkadaşlarımı bile silmistim onun için diye karalar bağlarsiniz...

Siz istediğiniz için arkadaşlarını sildi demek..himmm.siz gururlusunuz tabii ohh olsun beni seçti havalarında. Bir de yarışa girmişsiniz kızlarla.. sevgilinizin de size sen de o zaman erkek arkadaşlarınla görüşme deme hakkı doğmuş. . Çok saygı dolu bir ilişki, tebrikler.

Amann sen sevgilinin sağsalim döneceği günü düşün boşver ne sıkacaksın canını bu konularla . Paçozluk parayla değilya uğraşsın dursun yaptıklarıyla kalsın . Ama sevgilinin o kızlarla işinin bittiğine tam anlamıyla emin ol dönünce inceden yokla:KK66:

Hahahah çok komik dimi gerizekalı bugüne kadar kimse benimle baş edemedi hak ettiğini verdim ve bir insan seviyorsa kıskanır bu kapris değildir senim çok kuyruk acın var belli heee ben de takmiyorum zaten sadece şuan ne yapmam gerektiğini sordum

Sevgili yapınca hemen karşı cins arkadaşlıkları bitirmek şart tabi. Diğer türlüsü düşünülemez bile. Hatta bu is çift tarafliysa tadından yenmez. Yarın öbür gün ayrılınca da vay benim herşeyim oydu, vay arkadaşlarımı bile silmistim onun için diye karalar bağlarsiniz...
İnsan seviyorsa her şeyi göze almalı

Back
X