- 3 Ağustos 2016
- 55
- 29
- 3
Kizlar evlilik oncesi donemdeyim, nisanlim daire aldi babasi 100 bin nakit odedi 112 bin nisanlim her at taksit taksit oduyor. ikimizde calisiyoruz nisanlimin maasi neredeyse oldugu gibi daireye gidiyor her ay ve bu biz evlendikten 2-3 ay sonraa bitecek. Su an'a dek eve ne aldiysak beyaz esya yatak odasi tv unitesi hepsini ben aldim, cok sukur calisiyorum ama agir geliyor bana yani nebileyim erkek yapmasi gerekmez mi diyorum, e daire sahibi olduk sanki cocuk varda mi almiyor diyorum sonraa e babasi ailesi diyorum e onlarda eldekini daireye verdiler dahada durumlarida yok ne yapsinlar diyorum, benim aileminde durumu cok parlak degil ama kizlarini everebilecek parayida kenarda biriktirdiler hepsi bu. Yani daha perde kilim avize bissuru var cogunlugu bana bakacak belli ki yani benden baska kimsenin durumu yok. Ailem benim herseyi almama bozulmuyorlar al kizim cocuk tek basina ne yapsin hak veriyoruz diyorlar sonucta daire aldi bu zamanda kolay degil vs anlayislilar cok saholsunlar ama benim zoruma gidiyor biraz hem kendime kiziyorum boyle hissettigim icin hem evin herseyini ben aldikca nebileyim durumdan hoslanmiyorum.
Siz ne dusunuyorsunuz bu konuda?
Siz ne dusunuyorsunuz bu konuda?