Mutlu bir evlilik için o erkekten başka bir erkekle kendini düşünmeyecek kadar aşık olduğun bir adam la mı evlenmek lazım..Körü körüne aşık olmadan ama tamamen bomboş duygular değilde daha mantıkla çıkılmış bir yol,saygı,değer vermek onu sevmek yüreğini sevmek yeter mi?
Yoksa aşkın verdiği o kıpırtı heyecan yoksa bu yolun sonu pişmanlık mı olur
Aşk bir gün biter. O perde gözünden kalktığında da yanında kutlu olacağın bir adamla evlenmelisin bence. Bu işin siyahı beyazı olmaz. Gri tonlarında dolaşmak lazım.
Mutlu bir evlilik için o erkekten başka bir erkekle kendini düşünmeyecek kadar aşık olduğun bir adam la mı evlenmek lazım..Körü körüne aşık olmadan ama tamamen bomboş duygular değilde daha mantıkla çıkılmış bir yol,saygı,değer vermek onu sevmek yüreğini sevmek yeter mi?
İkiniz de farklı kişiliklersiniz ve sevgiyi ifade etme şekliniz de doğal olarak birbirinden farklı. Ama bu demek değil ki sen onu daha az seviyorsun. Bence sevgilinin duygusallığı sana göre daha fazla ve o senden kendi sevgisi gibi bir sevgi ve ilgiyle karşılık bekliyor. Bence sorun ondaki yüksek beklentiyle ilgili ve senin bu beklentiyi karşılaman için üzerinde baskı kurmuş. Ona onu çok sevdiğini, ayrılmak istemediğini (yani istiyor musun bilmiyorum da) ama sevgiyi ifade ediş tarzının onunki kadar yoğun olamayabileceğini çünkü kişiliğinin bu olduğunu söyleyebilirsin. Sana sen olduğun için saygı duymasını beklediğini, onun yüksek beklentilerini de sırf o istedi diye karşılayamacağını ama sevgisine olan hayranlığını da belirterek konuşabilirsin.Ben 3 yılı aşkın ilişki yaşıyorum sevgilimle.Dün çok şiddetli tartıştık zaten bu sıralar tartışmalar artmaya başladı...Gözleri doldu neredeyse ağlıyacaktı seni deliler gibi seviyorum senden başka asla biriyle olamıyacak kadar seviyorum ama sen benim gibi değilsin..yıllardır bekledim ama benim gibi olamadın benden ayrılmak istiyorsan ayrıl şimdi dedi ama o kadar üzüldüm ki ben onu mutsuz etmek istemesem de ediyorum
bir arkadaşım var evli eşini çok seviyor.Bana sen bu duygular ne bilmeden evleniceksin çok büyük şansszlık bu. Aşk varya bu hayatta aşk dedi..... Allah hakkımızda hayırlısını versin
Bir derdim var'da 3 gün takıl o aşk dediklerinin insana neler yaptırduğunu görürsün. Aşkla sevgi arasındaki ayrımı yapamadım ben hiç bir zaman. Mesela gözüm kör olmadı hiç. Hayatıma giren hiç kimse mükemmel görünmedi gözüme. Kusurlarıyla sevdim, çok batmaya başlayınca bitirdim. Ya da benim üzerimde baskı kurmalarına izin vermedim. Kimsenin üzerinde baskı kurmaya da çalışmadım. Belki de ben hiç aşık olmadım, bilmiyorum. Ama çok mutlu, huzurlu bir evliliğim var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?