Sizin fikriniz nedir?

sakinkiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2014
172
38
38
İstanbul
Mutlu bir evlilik için o erkekten başka bir erkekle kendini düşünmeyecek kadar aşık olduğun bir adam la mı evlenmek lazım..Körü körüne aşık olmadan ama tamamen bomboş duygular değilde daha mantıkla çıkılmış bir yol,saygı,değer vermek onu sevmek yüreğini sevmek yeter mi?

Yoksa aşkın verdiği o kıpırtı heyecan yoksa bu yolun sonu pişmanlık mı olur

Ikisini de yapan var. ikinci soylediginle direk ayni yataga girmek kolay degil. Saygi duydugum, iyi anlasabildigim, ve iyi bir aile babasi olacaklarina cok inandigim tanidiklarim var. ama onlarin hangisiyle ayni yataga girmeye cekinmezsin diye sor.. Hic biriyle. Mutlaka bir cekim olmali.

Eger cekim olduktan sonra, saygi, anlayiz, uzlasma varsa, o zaman sevgi de zamanla mutlaka olusur. Sevip, arzulayabilecegimiz kisilerle evlenmemiz gerektigini dusunuyorum

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Bu tarz şeyler sadece düşünmekle olmuyor.Çok seversin şartlar uymaz,kafa yapın uymaz.Mantık dersen,huyu hoşuna gitmez.Yani sınıflandırmak değil,görürsün tanırsın seversin kafan da uyarsa evlenirsin.Bir de Allah nasip ederse kısmı var tabii.

aşık oldugun... aynı zamanda evet bu adamla evlilik iyi gider aynı evi paylaşmak güzel olur...
düşündürtmeli...

ama... bu adamı seviyorum aşkından ölüyorum. evlenimde sırf aynı evde olalımda bana ne yaparsa yapsın razıyım...
olmaz bu...2-3 ay sonra boşanılır...

Kısaca aşk mı mantık mı diye soruluyor sanırım
Bence saygı çok önemli, deli gibi aşık olmama gerek yok ama bir elektrik de illa ki olmalı yani bu kişiyle evlendiğimde mutlu olabilirim hissiyatı olmalı insanın içinde

Ben 3 yılı aşkın ilişki yaşıyorum sevgilimle.Dün çok şiddetli tartıştık zaten bu sıralar tartışmalar artmaya başladı...Gözleri doldu neredeyse ağlıyacaktı seni deliler gibi seviyorum senden başka asla biriyle olamıyacak kadar seviyorum ama sen benim gibi değilsin..yıllardır bekledim ama benim gibi olamadın benden ayrılmak istiyorsan ayrıl şimdi dedi ama o kadar üzüldüm ki ben onu mutsuz etmek istemesem de ediyorum

Ben 3 yılı aşkın ilişki yaşıyorum sevgilimle.Dün çok şiddetli tartıştık zaten bu sıralar tartışmalar artmaya başladı...Gözleri doldu neredeyse ağlıyacaktı seni deliler gibi seviyorum senden başka asla biriyle olamıyacak kadar seviyorum ama sen benim gibi değilsin..yıllardır bekledim ama benim gibi olamadın benden ayrılmak istiyorsan ayrıl şimdi dedi ama o kadar üzüldüm ki ben onu mutsuz etmek istemesem de ediyorum

ben evlenmeden once mantık derdım hanı hafıf kıpırtı yeter dıye dusunuyordum sonra askıtomu buldum.. onla bıle bazen kopuyorsak falan mantık hoslantı bos .. bence dıbıne kadar ask servgı saygı lazım

Son düzenleme:
Aşk bir gün biter. O perde gözünden kalktığında da yanında mutlu olacağın bir adamla evlenmelisin bence. Bu işin siyahı beyazı olmaz. Gri tonlarında dolaşmak lazım.

Son düzenleme:

eğer aşık olduğun insanın devamlı bir işi,sana bakacak gücü varsa huyu suyu iyiyse düşünecek bir şey yok.ama deli gibi aşıksın adamın işi yok üstelik huysuzun tekiyse sadece aşk kurtarmaz seni.

aşık değilsin ama saygı duyulacak bir insan seviyorsunda.mantığına da tamamen uygun, buda yeterlidir ki zaten bu şekilde devam ederse zamanla aşık bile olabilir insan.diye düşünüyorum ben

İkiniz de farklı kişiliklersiniz ve sevgiyi ifade etme şekliniz de doğal olarak birbirinden farklı. Ama bu demek değil ki sen onu daha az seviyorsun. Bence sevgilinin duygusallığı sana göre daha fazla ve o senden kendi sevgisi gibi bir sevgi ve ilgiyle karşılık bekliyor. Bence sorun ondaki yüksek beklentiyle ilgili ve senin bu beklentiyi karşılaman için üzerinde baskı kurmuş. Ona onu çok sevdiğini, ayrılmak istemediğini (yani istiyor musun bilmiyorum da) ama sevgiyi ifade ediş tarzının onunki kadar yoğun olamayabileceğini çünkü kişiliğinin bu olduğunu söyleyebilirsin. Sana sen olduğun için saygı duymasını beklediğini, onun yüksek beklentilerini de sırf o istedi diye karşılayamacağını ama sevgisine olan hayranlığını da belirterek konuşabilirsin.
Önce konuşun ortak paydada buluşmaya çalışın, iletişim kurun ondan sonra baktınız yürümüyor ona göre ayrılırsınız.
Sevgiler...

Son düzenleme:
ask oldumu bence enınde sonunda anlasmazlıklar cıkıyor bence en basta saygı sevgı ve ruh ıkızlılıgı onemlı ask gercekten gecıcı ılıskı korelıyor resmen esımı cok sevıyorum asık degılım her konuda hem fıkırız hıc bır gun saygısızlık yapmadık bırbırımıze 2 senedır bır kere bıle kavga etmedık tensel cekımımız hat safhada mutluyum huzurluyum ıyıkı zamanında asık oldugum kısıyle evlenmemısım geldıııı gectı bıle bakıyorumda gozlerım kormus meger o gercek kısı degılmıs

bir arkadaşım var evli eşini çok seviyor.Bana sen bu duygular ne bilmeden evleniceksin çok büyük şansszlık bu. Aşk varya bu hayatta aşk dedi..... Allah hakkımızda hayırlısını versin

Bir gün o heyecanımı, kıpırtımı kaybedersem bile beni bağlayacak kadar mantığıma uymalı, hareketleri hoşuma gitmeli.

Bence büyüklerimizin dediği çok doğru. ''Sevdiğinle değil seni sevenle evleneceksin.'' Vallahi de Billahi de insan kocası kimse ona aşık oluyor :)) Gözlerimle defalarca kes şahit oldum! :) Sevmek tamamen bizim bakış açımıza bağlı bence. Güzel bakarsak severiz, kötü bakarsak sevmeyiz :)

bir arkadaşım var evli eşini çok seviyor.Bana sen bu duygular ne bilmeden evleniceksin çok büyük şansszlık bu. Aşk varya bu hayatta aşk dedi..... Allah hakkımızda hayırlısını versin

Bir derdim var'da 3 gün takıl o aşk dediklerinin insana neler yaptırduğunu görürsün. Aşkla sevgi arasındaki ayrımı yapamadım ben hiç bir zaman. Mesela gözüm kör olmadı hiç. Hayatıma giren hiç kimse mükemmel görünmedi gözüme. Kusurlarıyla sevdim, çok batmaya başlayınca bitirdim. Ya da benim üzerimde baskı kurmalarına izin vermedim. Kimsenin üzerinde baskı kurmaya da çalışmadım. Belki de ben hiç aşık olmadım, bilmiyorum. Ama çok mutlu, huzurlu bir evliliğim var.

görüyorum benim anne babamda kaçarak evlenmiş tam bir aşk evliliğiymiş. Ama ne oldu ayrıldılar artk birbirlerinin yüzünü görmeye tahamülleri yok

İlişkide hep bir taraf daha duygusal davranır. Yapı itibariyle soğuk mu duruyorsun? Böyle söylemelerinin bir anlamı olmalı.

Soruna gelince kesinlikle aşk olmalı. Körkütük saygıdan uzak bir aşktan bahsetmiyorum tabi ki. Mantıktan yana bir insanım ama çekim olmadan birlik olmaz bana göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…