- Konu Sahibi zafergamze
kızlar benim fazla ünlülerden sevdiğim yok yanlız candan ercetini seviyorum tip olarak bide güzel şarkı sölüyo sizin sevdiğiniz ünlü şarkıcı film oyuncusu kim..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hatta öğretmenim in yakın akrabası ebrunun abisini tanıyormuş yazlıkları karşılıklıymış beni görüştüreceklerdi telde bişeler oldu ama ben cesaret edemedim ya sanki insan yani bizim gibi biri ama çok heyecanlanmıştım az daha uğraşsam görüşecektik telde aman uzun hikaye şimdi
hah mesela şimdi geldi aklıma,ajda pekkan,nilüfer ve sezen aksununda seslerini severim çok....efsaneler nasıl unuttum.....
vouw gzll mişş keşke eline fırsat gecmişken degerlendirsedin bideha ya nasipp :)))
evet canım süper bir fırsattı çok yaklaşmıştım ona..hatta öğretmenim akrabasına benden bahsetti ebrunun abisine söleyin falan bu kızı görüştürleim diye..sonra ebrunun abisinin ya ya kızı yada yeğeni tam hatırlamıorum öğretmenimin yeğeniyle çok yakınmış ..öğretmenim kendi yiğenine demiş kızda nomu istemiş..öğretmenim koşa koşa geldiydi bizde beden dersindeydik hatta nonu ver kız arayıp vericem şimdi yeğenine demişti öğretmen bile heyecan yapmıştı...sonra nomu ebrunun abisinin kızının en yakın olan arkadaşına verdik ...kız demiş ebrunun yiğenine o da almış nomu tamam aratıcam ebru ablama onu demiş beklesin demiş büyük ihtimal gizli nodan arar açsın demiş...sora bekledim bikaç gün aramadı ama elim tetikteydi tel çalınca ateş basıodu bana ...sonra ben bu kızla konuştum kızın annesi aldı teli "canım onlar sanatçı çok yoğunlar inşallah arar ama kaç kişi vardır arayacağı senin gibi kim bilir dedi.." ama tel non ona ulaşmış ama yoğunmuş dedi.....bu bile bana yetmişti yani tabi benim o günlerdeki halimi düşünün hergün titriodumama gelgelelimki aramadı bende daha yeğenini falan aramadım çünkü gerçekten cesaret edemedim çünkü çok fena oluyordum öle kaldı
hatta öğretmenim in yakın akrabası ebrunun abisini tanıyormuş yazlıkları karşılıklıymış beni görüştüreceklerdi telde bişeler oldu ama ben cesaret edemedim ya sanki insan yani bizim gibi biri ama çok heyecanlanmıştım az daha uğraşsam görüşecektik telde aman uzun hikaye şimdi
bende murat bozu çok seviyorum canım konserine gittim fazlada uzak deildim önlerde sayılırdım murata doğru koştum güvenlik tuttu benii sinirden ağlıcaktım neredeyse tek isteğim bikere sarılmaktı yaa çok gördüler :umursamaz:
çok görürler canım:roflol: nolcekse sanki bikerecik sarılıverseydin:Saruboceq: