Sizin için boşanma sebepleri nelerdir ?

Hangi durumda boşanırdınız ?
Asla affetmem dediginiz şeyler neler ?

Ekleme yapmak gerekiyor sanırım.
Şöyle ki..
İyiyken iyi kötü olunca kesip atan bir insandan,
1 yanlışla bütün dogrularınızı silen,
İşi düşünce sırnaşıp normalde sizi tersleyen bi insandan,
Hayatta hiç bişeye cabası olmayan bosvermis bi insandan,
Sizi sevdigini söylemeyen ama kavgalarda sövmekten çekinmeyen adamdan,
Sürekli sizi sindirmeye çalışan tartışmalarda sen görürsün gibi konuşup bi gün sonrada yada bi kaç saat sonra hiç bişey yokmuş gibi dengesiz davranan adamdan,
Her seyde sizi suclu gören adamdan,
Boşanmaya ne dersiniz ?
Sürekli sabrediyorum belki bi gün iyi olacak herşey diye..
Ama o gün gelmeyecek gibi pes ettim,
Sadece biraz destek arıyorum,
Verdigim karardan emin olmak için.
Seni cok iyi anliyorum bende de var aynisindan calismayi cok sever ama hic ilgi gostermez surekli telde oyun oynar yarim saat birakir oyunu ben ilgi goster derim zorla surat asarak birakir uyuklamaya baslar kalk yerine yat derim kalkar tuvalete girer 3 saat cikmaz suanda bile wc de saat 1.30 da girdi simdi saat 3.00 bende bilmiyorum biktim

Seni cok iyi anliyorum bende de var aynisindan calismayi cok sever ama hic ilgi gostermez surekli telde oyun oynar yarim saat birakir oyunu ben ilgi goster derim zorla surat asarak birakir uyuklamaya baslar kalk yerine yat derim kalkar tuvalete girer 3 saat cikmaz suanda bile wc de saat 1.30 da girdi simdi saat 3.00 bende bilmiyorum biktim
Daha 23 yasindayim ama sanki 10 senelik evliyoz gbo

Beni sevdigini dusunmuyorsam ve mutsuzsam buyuk sebep aramaya gerek yok. Saygı sevgi bitince kavga gürültü eksik olmaz. Huzurlu bir yuvam yoksa aldatma siddet olmasa da bosanirim. Mutsuz olmaya gerek yok hayat kısa sevgi bitmisse evlilik de biter

"Sürekli sizi sindirmeye çalışan tartışmalarda sen görürsün gibi konuşup bi gün sonrada yada bi kaç saat sonra hiç bişey yokmuş gibi dengesiz davranan adamdan, " bu durun varsa inanin bana duzelme falan olmuyor. Bende 1 ay oldu bosanali . Bosanmakta zor ama boyle biriyle yasamak iki misli daha zor.Allah yardimciniz olsun..

"Sürekli sizi sindirmeye çalışan tartışmalarda sen görürsün gibi konuşup bi gün sonrada yada bi kaç saat sonra hiç bişey yokmuş gibi dengesiz davranan adamdan, " bu durun varsa inanin bana duzelme falan olmuyor. Bende 1 ay oldu bosanali . Bosanmakta zor ama boyle biriyle yasamak iki misli daha zor.Allah yardimciniz olsun..

Tekrarlayan hatalar yani karakter bozuklugu. Pisman olup tekrarlamazsa ihaneti asla da kufru hakareti yutarsin. Ama yapma dedikce ayni seyleri yapiosa uzasın.

Ayrilik o kadar kolay mi jaa .. ben niye o kadar hafife almiyorum ... ayrilma noktasina geldimde oglumu dusundum ailemi dusundum. Esimin ailesini dusundum. Sanirim ben kendim icin yasamiyorum

Bunlar kesin nedenler,
Daha küçük sebepleri merak ediyorum

eğer ortada çocuk yoksa ve kimseye muhtaç olmayıp kendi ayakların üzerinde duralıbiyorsan ,
açmış oldugun konulardan da çok güzel boşanabilirsin ,
bence asıl konu ne biliyormusun bu evliliği sürdürmek istiyormusun , bu soruya kendın cevap ver
sevgiyle kal

Bazi seyler icin aninda karar verilmesi gerekiyorken bazi seyler icinde kotanin dolmasi gerekiyor sanirim. Herkesin tahammul suresine gore degisir ve yasadigi sartlara gore. Bence saydiginiz sebepler kota doldurmak uzere yogun çaba.

Yıllarca neler neler çekersin de bir bakmişsin bir bardak su yüzünden ayrilivermişsin.. yaşadıklarim icimde birike birike beden ve ruh sagliğımı idare edemez hale geldiysem,evli olduğum kisi maddi ve manevi olarak sürekli dibe çekiyorsa bitirirdim.tamamen dipteyken sağlikli karar almak zor.o raddeye gelmeden 40kere düşünüp net kararlar alip
noktayı koyabilmek lazım.
ne kadar güzel anlattınız, insan yuvam diyor ayrılmak istemiyor ama bakıyorsun o öyle görmüyor, en kötüsü sevmiyor ya evlenmeden önce de evlendikten sonra da değişmedim tek fark ailesinin ve kendisinin gerçek yüzünü gördüm. Zaten zamanla sevgim bitti ama hep dua ettim ben kulum göremem rabbim sen göster dedim o hayırlı değilse içimi ona karşı soğut dedim. İçimde bitti mahkeme var sadece boşanamıyorum onun yüzünden ama yine dualarım dilimde en doğru zamanda bitecek bu is de.
Yıllar önce benim isi gücü olmayan akrabam çocuğu varken ailesinin tüm karşı çıkmasına rağmen boşandı. Ailesi arkasinda değildi çok çekti ama simdi çocuğu var yeni eşinden ve seviliyor hissediyorsun sen bile...
İlk evliliği öyle değildi, inanın hayat kısa hep diyorum o başardı ise isteyen her kadın başarır bu arada olan aradaki çocuğa oluyor çocuğunuz yoksa ve umut yoksa devam etmeyin.
Yazık onlara en çok onlara kıyamıyorum çünkü ben.
Dua hep dua edin rabbim en güzelini nasip etsin size.

Allah yardimcin olsun. Evliligim bu yuzden zehir oldu. herkes bana aldatmadi dovmedi neden bosaniyorsun diyor. Dil yarasini yasayan bilir. Cocugumun ona benzemesini istemiyorum.
Evet bana da herkes öyle diyor ama gidiyor bakalım hep ümit ediyorum duzelcek diye borçtan gına geldi doğru düzgün bişey almıyoruz bi yere gitmiyoruz ama evlendim evleneli borc

Evet bana da herkes öyle diyor ama gidiyor bakalım hep ümit ediyorum duzelcek diye borçtan gına geldi doğru düzgün bişey almıyoruz bi yere gitmiyoruz ama evlendim evleneli borc
Seni o kadar iyi anliyorum ki. Bizde hic bir yere gitmezdik cunku para harcamayi pek sevmezdi. Ama bizim paramiz olsa bile harcamazdik ;) balayina bile gitmedik.

Aldatmak ve dayak bu ikisinde basar giderim..

Ha son sansini oynuor kv esim yine uzerime gelirlerse bu sefer harbi bitiriorm...

Basa donup tekrar okudum kavga esnasinda herseyi saydirip 1 saat sonra askimli olur benim dengesizde ayni ozellikler benim esimdede var ayni hayati yasioruz arti bide benimki anneci cok kv cok cektirdi zamaninda dedim ya son hakkini oynuor bunu sende bildir belki aklini basina alir

Seni o kadar iyi anliyorum ki. Bizde hic bir yere gitmezdik cunku para harcamayi pek sevmezdi. Ama bizim paramiz olsa bile harcamazdik :KK66: balayina bile gitmedik.
Param olsun bunu yap caz şunu yapcas diyo ama olsa da biseyler çıkar keesin daha anasına babasına ev al caz kardeşlerini evlendircez=)

saydığınız şeyler kesinlikle boşanma sebebi bana göre..
anlaşmaya adamın niyeti yok ki niye siz devamlı sabır gösteresiniz??
saygısız bir insan..

Back
X