H
helenic
Ziyaretçi
- Konu Sahibi helenic
-
kabul ettiyseniz düşüncelerinizi değiştireceksiniz...yada hiç kabul etmeyeceksiniz
Sevgili Kuzum,haklısın ama ortada evli kadımlarla görüşülmüş kişiler bile var, bu noktada yinede eşine güvenirmiydin?
Ben de hep şüpheli yaklaşırdım sanırım.
Ama ciddi bir ilişki yoktu ortada diyorsunuz.Tamam ciddi bir ilişki olmayabilir ama çapkınmış beyefendi de.
Bekarken yaşamış bitmiş diye düşünmeye çalışın.Çünkü evlendikten sonra öğrendiniz.Geçmişle ilgili onu yargılamak ve bu konuda boşanmak da saçma olur tabi.
Evlenmede önce öğrenseydiniz vazgeçerdiniz belki...
Evet canım,evlenmeden önce olsaydı kesin vazgeçerdi...
Bu olay bana değil,çok yakın bir arkadaşıma ait. Bende burda paylaşmak istedim.
Aynı şeyleri bende dedim,şimdide güvensizlik sorunu var tabi ortada haklı olarak.
Ama bu kadar yeminler,sözleşmeler falan; herhalde yapmazmış gibi geliyor,beyfendi kendinden çok emin gözüküyor değil mi CADIARZU
Kabul etti kelimesi yanlış oldu sanırım orda, yani bir süreliğine onun dediklerine inandı diyelim. Evlendikten sonra 1-2 ay içinde öğreniyor bunları kafamçokkarıştı
tamam.her ne olduysada evlenmeden önce olmuş.evlendikten sonra yaptımı?eğer cevap hayırsa sorun yok demektir..
Allah arkadaşının yardımcısı olsun, zor bir durum..
Şöyle anlatayım, benim erkek arkadaşımın da elbette benden önce ilişkileri olmuş. Yeri geldiği zaman onlardan saygıyla bahsetti her zaman, ben de ona ve yaşadıklarına her zaman saygı duyarım.
Buraya kadar normal, bu konuda hemfikiriz sanırım. Ama o adamın evlenmeden önceki mazisi kirli bence. Sanal seksler, evli kadınlarla bile yılışık muhabbetler, tanışıp kaynaşmalar....
Bunlar normal değil. Bu saydıklarınızı yapabilecek tıynette bir adamdan ben her şeyi beklerim, sağlıklı bir ilişki yaşamak yerine bunları yapmayı seçmiş bir adamın ruhu çöplük gibidir.
Ben, bunları yapmış birine "adam" bile demem, benim için ciğeri beş para etmez abazanın tekidir. Arkadaşınızın yerinde olsam emin olun dünyam başıma yıkılırdı, Allah kimseye böyle bir şey vermesin. Ama ben bu adamla daha fazla beraber olup kendimi kirletmezdim. Üzgünüm ama böyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?