H
helenic
Ziyaretçi
- Konu Sahibi helenic
-
Yorumlarınız için sağolun,ama tamamen zıt yorumlar gelince iyice kafamız karıştı...
Yani şimdi bu kız boşansın mı,yoksa eşinin verdiği tüm söz ve gerekçelere inanıp ona göre mi hareket etmeli.
Hayır,birde o kadar tuhaf ki daha yeni evliler.
Ayrıca eşini tanıyorum,öyle şoke oldum ki anlatamam. Adamı tanısanız ihtimal vermezsiniz, o kadar iyi,o kadar sevilen biri ki... Ama işte,ummadık taşın altından ne güzellikler(!) çıkıyor.
Onun haricinde aralarındaki herşey iyi,hiç bir sorun yok.Birbirlerini seviyorlar,gayet saygı çerçevesi içinde ilişkileri var.
Valla ben işin içinden çıkamayınca fikirlerinizi alayım dedim arkadaşlar... ohaoldumsmile
Yorumlarınız için sağolun,ama tamamen zıt yorumlar gelince iyice kafamız karıştı...
Yani şimdi bu kız boşansın mı,yoksa eşinin verdiği tüm söz ve gerekçelere inanıp ona göre mi hareket etmeli.
Hayır,birde o kadar tuhaf ki daha yeni evliler.
Ayrıca eşini tanıyorum,öyle şoke oldum ki anlatamam. Adamı tanısanız ihtimal vermezsiniz, o kadar iyi,o kadar sevilen biri ki... Ama işte,ummadık taşın altından ne güzellikler(!) çıkıyor.
Onun haricinde aralarındaki herşey iyi,hiç bir sorun yok.Birbirlerini seviyorlar,gayet saygı çerçevesi içinde ilişkileri var.
Valla ben işin içinden çıkamayınca fikirlerinizi alayım dedim arkadaşlar... ohaoldumsmile
evli değilim bana söz düşer mi bilmiyorum ama eğer tekrar güvenebilecekse...akannehir
en son ne zaman yapmış bu çirkinlikleridelikafadulden
Bence yapılan en büyük hatalardan biri insanları geçmişleriyle yargılamaktır.
Arkadaşınızın yerinde olsam, ben bugünü değerlendirirdim.
Eşleriniz sizinle evlenene kadar hiç bir şekilde cinsel birliktelik yaşamıyor mu sanıyorsunuz?
Bunu sizi tanımadığı dönemlerde.... diye başlayan cümlenize istinaden söylüyorum
Bunun midesizlikle ne alakası var?
Yani bunları sonradan öğrenen arkadaşınızın eşi de olabilirdi...
Bence şuanki saygıya,sevgiye,sadakate bakmak lazım !!!Geçmişte ne olduysa olmuş.
Benim fikrim bu :1closedeyes:
Bence yapılan en büyük hatalardan biri insanları geçmişleriyle yargılamaktır.
Arkadaşınızın yerinde olsam, ben bugünü değerlendirirdim.
Eşleriniz sizinle evlenene kadar hiç bir şekilde cinsel birliktelik yaşamıyor mu sanıyorsunuz?
Bunu sizi tanımadığı dönemlerde.... diye başlayan cümlenize istinaden söylüyorum
Bunun midesizlikle ne alakası var?
Yani bunları sonradan öğrenen arkadaşınızın eşi de olabilirdi...
Bence şuanki saygıya,sevgiye,sadakate bakmak lazım !!!Geçmişte ne olduysa olmuş.
Benim fikrim bu :1closedeyes:
İşin içinden çıkılabilinecek gibi değil ki:sm_confused:
Sevip saydığım bir adamın geçmişte bu tip şeyler yaşadığını duymak beni mahvederdi. Evet, geçmiş geçmiştir ama arkadaşın eşine saygı duymaya devam edebilecek mi, ona sarılıp uyuyabilecek mi bilmiyorum. Hayırlısı olsun.
Herkesin affedip affedemeyeceği şeyler farklıdır. Ama benim başıma gelmişçesine konuşmam gerekirse -ki gelebilir elde değil- 10 yıl önce de olsa o tür şeyler yaşamış bir adamı benim midem kaldırmazdı, onunla yattığım için kendimden tiksinirdim ve derhal uzaklaşırdım:çok üzgünüm:
Bende senin gibi düşünüyorum tatlım...
Ama çocuğuda tanıyorum,ya ne bileyim gerçekte iyi biri...Sonuçta her insan sütten çıkma değil,ama işte o kadar sık yapması benimde kafamda soru işareti bıraktı.
Sonuçta aldatma olayı yok,olanlar eskide olmuş.
Zaten işin ironik tarafıda bu ya...Normalde herşey OK,ama işte illa herkesin bir kusuru olcak ya;bu da bunları yaşamış.
Birde herşeyin üzerinde yeminler etmeler falan...Bu laflarda edilmez diyorum adam kendinden emin olmasa. Bu kadar güzel bir ilişkileri varken,madem adamda bu kadar kendinden emin;bu güven olayı aşılmalı diye düşünüyorum...Bir yandan öbür türlü düşünüyorum...ay bayılcam akannehir
canım valla ben de evli değilim henüz . ama bu tarz bir şeyde güvenim tamamen giderdi .boşanmazdım belki ama bilgisayar başına geçmiş olması yada geçecek olması artık beni rahatsız ederdi.sonuçta güven sarsıcı bir durum.onu denetlerdim sürekli e bu da hoş bi durum değil.
zor bir durum...yani bir de arkadaşın da evli bir bayan sonuçta o da bekar bir erkekle böyle yazışsa eşi eminim hiç hoş karşılamazdı;peki o zman kendi neden bekarken böyle iğrenç şeylere yönelmiş.erkekler hiç düşünmüyorlar mı acaba bunları ya.sonuçta o kadınlar da herhengi birinin karısı yaaa....iyyyğğğğ...offf neyse umarım bundan sonrası güzel olur arkadaşın için.en azından evlendikten sonra akıllanmıştır inşallah diyelim...
Peki evlenince mi değiştiğini söylüyor, yoksa daha önceden yaşadığı bir şey mi u dönüşü yapmasına vesile olmuş. Hani olur ya, belki cidden bir gün "ulan napıyorum ben?" demiş ve silkinip kendine gelmiştir, ne bileyim...
Ama isterse Kuran'a el bassın, güven gitti mi geri gelmez. Paranoyalarla da yaşanmaz :a015:
İlk çıkmaya başlarlarken en son...
Birde bunlar aynı şehirlerde değildi.
Sanıyorum ilişkileri ciddiye binince bırakmış.
Valla canım şu ana bakarsak,sevgide var saygıda var görünüre göre sadakatte var.
Hatta allah bozmasın çok güzel anlaşıyorlar normalde,güzel evlilikleri var.
Ama doğal olarak güven biraz yitik; ya yaparsa-ya yapıyorsa korkusu hakim. bilmiyorumkismile
Eh,durup durup arıza çıkartıyor kız haklı olarak...
ama o kayıtlar niye hala o bilgisayardaydıkafamçokkarıştı
e şimdi aralarında bir sorun yok, adam kendinden bu kadar emin konuşuyorsa , yaptıklarından pişmansa... kız haklı olarak şüphe duyacaktır,güvenini tekrar kazanana kadar.
burdan ahkam kesmek zor. kalbinin sesini dinlesenizakannehir
Valla canım şu ana bakarsak,sevgide var saygıda var görünüre göre sadakatte var.
Hatta allah bozmasın çok güzel anlaşıyorlar normalde,güzel evlilikleri var.
Ama doğal olarak güven biraz yitik; ya yaparsa-ya yapıyorsa korkusu hakim. bilmiyorumkismile
Eh,durup durup arıza çıkartıyor kız haklı olarak...
Elbette, ben sevdiğim birini geçmişiyle severim, yaşadıkları onu "o" yapmıştır. Benim sevgilimin de eski kız arkadaşları var, elbette onlarla da iyi kötü birçok şey yaşamış, hepsine de saygı duyuyorum.
Ama ben bu adamın yaptıklarını çok çirkin buldum. Bir arkadaşım çıkıp adresini şurdan burdan bulduğu kızlarla sanal seks yaptığını, bekâr/evli fark etmeden bir sürü kadınla internet aracılığıyla yaşadıkları yetmezmiş gibi bir de buluşup yattığını söylese ben onunla ilişkimi keserim, öyle bir adama saygı duyamam. Bir insanın geçmişinde ilişkisi olması ile böyle sefil bir hayat yaşaması bence çok farklı. Bu hayatı seçen adam ne kendine, ne kadınlara saygı duyuyordur. Zannımca saygıyı da hak etmez.
Konu sahibi fikirlerimizi sormuş, benimki böyle. Bazı şeyler o kadar da geçmişte kalamıyor ne yazık ki. Adamın karakteri gibi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?