Sizin için ne ifade ediyor bu durum?

• Konu Sahibi Konu Sahibi helenic
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yorumlarınız için sağolun,ama tamamen zıt yorumlar gelince iyice kafamız karıştı...
Yani şimdi bu kız boşansın mı,yoksa eşinin verdiği tüm söz ve gerekçelere inanıp ona göre mi hareket etmeli.
Hayır,birde o kadar tuhaf ki daha yeni evliler.
Ayrıca eşini tanıyorum,öyle şoke oldum ki anlatamam. Adamı tanısanız ihtimal vermezsiniz, o kadar iyi,o kadar sevilen biri ki... Ama işte,ummadık taşın altından ne güzellikler(!) çıkıyor.
Onun haricinde aralarındaki herşey iyi,hiç bir sorun yok.Birbirlerini seviyorlar,gayet saygı çerçevesi içinde ilişkileri var.
Valla ben işin içinden çıkamayınca fikirlerinizi alayım dedim arkadaşlar... ohaoldumsmile

evli değilim bana söz düşer mi bilmiyorum ama eğer tekrar güvenebilecekse...akannehir

en son ne zaman yapmış bu çirkinlikleri
delikafadulden

İşin içinden çıkılabilinecek gibi değil ki:sm_confused:

Sevip saydığım bir adamın geçmişte bu tip şeyler yaşadığını duymak beni mahvederdi. Evet, geçmiş geçmiştir ama arkadaşın eşine saygı duymaya devam edebilecek mi, ona sarılıp uyuyabilecek mi bilmiyorum. Hayırlısı olsun.

Herkesin affedip affedemeyeceği şeyler farklıdır. Ama benim başıma gelmişçesine konuşmam gerekirse -ki gelebilir elde değil- 10 yıl önce de olsa o tür şeyler yaşamış bir adamı benim midem kaldırmazdı, onunla yattığım için kendimden tiksinirdim ve derhal uzaklaşırdım:çok üzgünüm:

canım valla ben de evli değilim henüz . ama bu tarz bir şeyde güvenim tamamen giderdi .boşanmazdım belki ama bilgisayar başına geçmiş olması yada geçecek olması artık beni rahatsız ederdi.sonuçta güven sarsıcı bir durum.onu denetlerdim sürekli e bu da hoş bi durum değil.
zor bir durum...yani bir de arkadaşın da evli bir bayan sonuçta o da bekar bir erkekle böyle yazışsa eşi eminim hiç hoş karşılamazdı;peki o zman kendi neden bekarken böyle iğrenç şeylere yönelmiş.erkekler hiç düşünmüyorlar mı acaba bunları ya.sonuçta o kadınlar da herhengi birinin karısı yaaa....iyyyğğğğ...offf neyse umarım bundan sonrası güzel olur arkadaşın için.en azından evlendikten sonra akıllanmıştır inşallah diyelim...

Bence yapılan en büyük hatalardan biri insanları geçmişleriyle yargılamaktır.
Arkadaşınızın yerinde olsam, ben bugünü değerlendirirdim.
Eşleriniz sizinle evlenene kadar hiç bir şekilde cinsel birliktelik yaşamıyor mu sanıyorsunuz?
Bunu sizi tanımadığı dönemlerde.... diye başlayan cümlenize istinaden söylüyorum
Bunun midesizlikle ne alakası var?
Yani bunları sonradan öğrenen arkadaşınızın eşi de olabilirdi...
Bence şuanki saygıya,sevgiye,sadakate bakmak lazım !!!Geçmişte ne olduysa olmuş.
Benim fikrim bu
:1closedeyes:

evli değilim bana söz düşer mi bilmiyorum ama eğer tekrar güvenebilecekse...akannehir

en son ne zaman yapmış bu çirkinlikleri
delikafadulden

İlk çıkmaya başlarlarken en son...
Birde bunlar aynı şehirlerde değildi.
Sanıyorum ilişkileri ciddiye binince bırakmış.

geçmişte olmuş bitmiş...

tanışma döneminde yaşanmış.. ve şuan evliler.. adam birşey yapmıyorsaki, sanırım yapmıyordur,, bence takılmanın anlamı yok boş yere..

adamın dediği sözleşmeyi yapsın arkadaşınız..

bakalım adam bol keseden mi atıyor yoksa ciddimi?.

Valla canım şu ana bakarsak,sevgide var saygıda var görünüre göre sadakatte var.
Hatta allah bozmasın çok güzel anlaşıyorlar normalde,güzel evlilikleri var.
Ama doğal olarak güven biraz yitik; ya yaparsa-ya yapıyorsa korkusu hakim. bilmiyorumkismile
Eh,durup durup arıza çıkartıyor kız haklı olarak...

Bestecim,adam ciddi ciddi o anlaşmayı yapmak istiyor...
Maddi manevi herşeye hazırlıklıyım diyor. Eşimi aldatcak kadar aşağılık biri değilim diyormuş arkadaşıma,önceki yaptıklarından pişman olduğunu söylüyormuş.
Sorumluluklarımın bilincindeyim falan filan naraları atıyor; ama işte bizim kız unutamıyor olanları.

Elbette, ben sevdiğim birini geçmişiyle severim, yaşadıkları onu "o" yapmıştır. Benim sevgilimin de eski kız arkadaşları var, elbette onlarla da iyi kötü birçok şey yaşamış, hepsine de saygı duyuyorum.

Ama ben bu adamın yaptıklarını çok çirkin buldum. Bir arkadaşım çıkıp adresini şurdan burdan bulduğu kızlarla sanal seks yaptığını, bekâr/evli fark etmeden bir sürü kadınla internet aracılığıyla yaşadıkları yetmezmiş gibi bir de buluşup yattığını söylese ben onunla ilişkimi keserim, öyle bir adama saygı duyamam. Bir insanın geçmişinde ilişkisi olması ile böyle sefil bir hayat yaşaması bence çok farklı. Bu hayatı seçen adam ne kendine, ne kadınlara saygı duyuyordur. Zannımca saygıyı da hak etmez.

Konu sahibi fikirlerimizi sormuş, benimki böyle. Bazı şeyler o kadar da geçmişte kalamıyor ne yazık ki. Adamın karakteri gibi...

Bende senin gibi düşünüyorum tatlım...
Ama çocuğuda tanıyorum,ya ne bileyim gerçekte iyi biri...Sonuçta her insan sütten çıkma değil,ama işte o kadar sık yapması benimde kafamda soru işareti bıraktı.
Sonuçta aldatma olayı yok,olanlar eskide olmuş.
Zaten işin ironik tarafıda bu ya...Normalde herşey OK,ama işte illa herkesin bir kusuru olcak ya;bu da bunları yaşamış.

Birde herşeyin üzerinde yeminler etmeler falan...Bu laflarda edilmez diyorum adam kendinden emin olmasa. Bu kadar güzel bir ilişkileri varken,madem adamda bu kadar kendinden emin;bu güven olayı aşılmalı diye düşünüyorum...Bir yandan öbür türlü düşünüyorum...ay bayılcam akannehir

Peki evlenince mi değiştiğini söylüyor, yoksa daha önceden yaşadığı bir şey mi u dönüşü yapmasına vesile olmuş. Hani olur ya, belki cidden bir gün "ulan napıyorum ben?" demiş ve silkinip kendine gelmiştir, ne bileyim...

Ama isterse Kuran'a el bassın, güven gitti mi geri gelmez. Paranoyalarla da yaşanmaz :a015:

İnşallah canım,zaten bunlar ortaya çıkınca çocuk çok utanmış...Kalkıp savunmamış kendini pişkin pişkin.Genelde savunma olayları olur ya,eh bunu yapmaması artı bişey tabi...Sanıyorum akıllanmıştır,ama işte sürekli kızın aklına gelince bu yüzden tartışmalar çıkıyormuş bilmiyorumkismile

bekara kadın boşamak kolay gelir derler bizim oralarda.bence boşanma sebebi değildir geçmişte yaşananlar.kim dört dörtlük bu hayatta şuan için bi problem yoksa ayrılmasın bence ama peşini de bırakamasın azcık geriye dönük bişiler yaparsa o zaman düşünsün ayrılmayı.allahım bi ömür mutluluk versin inşallah.şuan güven meselesi olması çok normal ama zamanla eski halini alacak diye düşünüyorum.

senden önce olan şeyler bunlar.eşinden bi sıkıntın yoksa gündeme getirip sorun çıkarmaya gerek yok bence.
herkesin cinsel anlayışı farklı olabilir.kimisi chatta kimisi gerçekte seks yapmaktan zevk alabilir.
chatta deilde gerçek anlamda başkaları ile birlikte olsaydı ne deişecekti.evli bayanlarla sanal ortam yazışmaları var diyorsun eşin o zaman bekar olduğu için evli yada bekar ayrımı yapacak durumda deildir.
şunuda ekleyeyim hemen ,chat nasıl yapılır onu bile bilmem evli çiftlerin bu tarz odalarda gezinmesine de son derece karşıyımdır.
bekar olan birisi için ise yorum yapamam sorumlu olduğu birisi yoksa kendi tercihidir diyorum.

Valla ne geri dönmesine vesile olmuş açıkcası bir fikrimiz yok...Evlenince değil,taaa bunların flörtleri ciddileşince bırakmış.
Eğlencesine de yapmış olabilir valla tuhaf durum...Ama evet,kurana el bastırmak iyi fikir CADIARZU
Böyle paranoyalarla yaşanmaz dediğin gibi,çocuğunda burnundan getiriyor. Yani ya güvencek,ya ayrılcak kafamçokkarıştı
Zaten yaparsa bir daha alnını karışlar Çok üzgünüm çoook

İlk çıkmaya başlarlarken en son...
Birde bunlar aynı şehirlerde değildi.
Sanıyorum ilişkileri ciddiye binince bırakmış.

ama o kayıtlar niye hala o bilgisayardaydıkafamçokkarıştı

e şimdi aralarında bir sorun yok, adam kendinden bu kadar emin konuşuyorsa , yaptıklarından pişmansa... kız haklı olarak şüphe duyacaktır,güvenini tekrar kazanana kadar.

burdan ahkam kesmek zor. kalbinin sesini dinlesenizakannehir

Canım,bilgisayarındaki herşeyi silmiş...Ama yedek klasörlerde unutmuş ne varsa çıkmış sempatiksalakcinni

yaa şu evli insanlarla bişiyler yaşamış olması asıl çok iğrençççlmaz:
diğer türlüde gene can sıkıcı ama bu evli insanlarla olan olaylar....yani gayet doğal karşılanıyor,sonra nedne evliliğine de böyle bir renk katmasın diye düşünmeden edemiyor insan...ama tabii herş şeyi yaşayan arkadaşın bu noktada nihayi kararı vericek,inşallah hayırlısı olur..iyice düşünmek lazım,evlilikte kolay kolay bitmemeli..

Bence aşılmaz bir durum değil.
Güvensizliğini anlayışla karşılıyorum ama anlattıklarınıza göre şuanki düşüncelerini de gereksiz buluyorum.Bence geçmişi bırakıp evliliklerinin tadını çıkarsınlar.Siz eşini tanıyorsanız ve bu durumu bildiğinizden haberdar ise onunla bu konu hakkında konuşabilir bazı süprizler,birlikte vakit geçirecekleri planlar ve jestler yapmasını önererek arkadaşınızın bu durumu kafasından atmasına yardımcı olabillirsiniz.
Geçmişte yaşanan böyle bir nedenden dolayı evlilik falan da bitmez yani..

Çirkin olan ne ?Reel de değil de sanalda sex yapmış olması mı?
Diyorsunuz benim sevgilimde iyi kötü bişeyler yaşamıştır kız arkadaşlarıyla... Ona saygı duyuyorsunuz da sanal sex yaptığı söylenen bu adamın mı geçmişte yaptıklarından dolayı şimdi saygıyı haketmeyeceğini düşünüyorsunuz?
Sizin erkek arkadaşınızın sevgilileriyle mesaj yoluyla cinsel fantaziler kurmadığının garantisini verebilir misiniz?
Bu adam bekarken yaşadıklarıyla sefil bir hayat sürmüş oluyor da sizin erkek arkadaşınız asil mi oluyor?
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu lmaz:
Mev*Can 'ın da dediği gibi herkesin cinsel anlayışı farklı olabilir.
Burada anıra anıra sex yapanları da okuduk
Kocasını aldatan kadınları da
Aldatmayı düşünen hamileleri de
Evli adamlarla birlikte olduğunu söyleyen kadınları da.
Bunlar çok saygılı şeyler yapıyorlar ama adamcağız bekarken (o zamanki yaşını bile bilmiyoruz) sanal ya da gerçek bişeyler yaşamış hata etmiş haklısın başka bir şey demiyorum. Kadın bence de boşansın hemen kurtulsun sefil adamdan.Belki karşısına el değmemiş hata yapmamış,geçmişi olmayan biri çıkar !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…