Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ülkemizde zaten çoğu çift böyle bir sorun oluşturacağını sanmam![]()
yaş farkı soruyo gibi olmuş ilerde sorun oluyo mu derkenn
*
hayır hiçte sorun olmuyoo
aramızda 25 cm var üstelik o yapılı ben minyonn
böyle şeyleri kafana hiç takma
aşkını yaşamana bak senn![]()
bizim aramızdada 20 25 cm var![]()
ilk el ele tutuştuğumuzda sinir olmuştum. elimiz birleşmiyordu bileozaman topuklu falan giymezdim..
ben çok sorun ediyordum ama sevgilim hiç etmedi
doğum yapıncada 1 2 cm kısalcam onu düşünüyorum![]()
sorun derken tam da bunu kastediyordumm
anlaştıktan sonra gerisi boşş dmi :)
nasıl bir sorun olabilir ki? aşk kalplerarası değil midir?
kesinlikle boş.. kendinle barışık olmalısın.. sen sorun edersen ilerde başkaları daha çok yüzüne vurur![]()
etrafımdakiler sorunmuş gibi tepki veriyorr o yüzden sorun dedimm çok seviorummm boy yüzünden onu kaybedemem ama insanın aklına takılıyo yine de
herkes uzun boylu adam ararken, bulmuşum kaçırır mıyım de sen dehem erkeğe uzun boy, kıza da orta boy yakışıyor zaten
benim de eşimle 25 cm var aramızda ama bir sıkıntı yok, daha şefkatle sarabiliyor hem
![]()
Eşimle aramızda 25 cm kadar var iri yapılı kendisi bende minyonum :)
Hiç sorun olmadı bu durum. Hatta bazen şakalaşırız, bana senin minyon olmana aşık oldum ben der :)
hadi ya ne güzellllllbana da minikim diyorr
![]()
evet, mesela eşim de fındığım der, ben de ona fıstığım derim. gerçi kilolu olmasam da fındık gibi miniğim, o da fıstık gibi uzunçok güzel benzetmeler çıkıyor
![]()
mutluluklar
benım problemımde eşim 1,86 boyunda 85 kilo fiziği boyu posu iyi ve yakışıklı
gökhan tepenın yandan yemişi modern ve iyi giyinir
ben 1,62 gibi bişeyim 58 kilo.ama çirkin sayılmam ama yınede bi dogum yapsam bı kılo aslam poffff
bide eşimin yüzü yaşlanmıcak tipte yaşını göstermiyo sinir oluyorum sevgiliyken yakışıklı biriyle hava atması iyiydi ama evliyken işte ayy bende bu konuda muzdaribim