sizin ilişkinizde de boy sorunu var mıı?

bocu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2013
47
7
88
arkadaşlar 20 yaşındayız sevgilmle aramızda boy ve kilo farkı varr.
ben kısayım o uzun ve biraz da kilolu ama çok iyi anlaşıyoruzz aslnda bunu sorun da yapmıyoruz ama ilerde boy farkı sorun açabilir mi acabaa ?? :18:

Ülkemizde zaten çoğu çift böyle bir sorun oluşturacağını sanmam :40:

yaş farkı soruyo gibi olmuş ilerde sorun oluyo mu derkenn :1::1:
*
hayır hiçte sorun olmuyoo
aramızda 25 cm var üstelik o yapılı ben minyonn
böyle şeyleri kafana hiç takma
aşkını yaşamana bak senn :34::34:

benım problemımde eşim 1,86 boyunda 85 kilo fiziği boyu posu iyi ve yakışıklı :(
gökhan tepenın yandan yemişi modern ve iyi giyinir
ben 1,62 gibi bişeyim 58 kilo.ama çirkin sayılmam ama yınede bi dogum yapsam bı kılo aslam poffff
bide eşimin yüzü yaşlanmıcak tipte yaşını göstermiyo sinir oluyorum sevgiliyken yakışıklı biriyle hava atması iyiydi ama evliyken işte ayy bende bu konuda muzdaribim

boş ver nasılsa bir problem olmasa da bir kulp buluyorlar benimde kocam benden 6 yaş büyük bana göre çok değil kocamda yaşını göstermiyor ama herkez ilk evleneceğim zaman yaşlı falan demişlerdi . mesela ablamın koçasıda ondan kısa etrafındaki insanlara bir bak kusur bulmak isteniyorsa ooo çok bulursun

nasıl bir sorun olabilir ki? aşk kalplerarası değil midir?

bizim aramızdada 20 25 cm var :9::9::9::9:
ilk el ele tutuştuğumuzda sinir olmuştum. elimiz birleşmiyordu bile :27::27: ozaman topuklu falan giymezdim..
ben çok sorun ediyordum ama sevgilim hiç etmedi:31::31::31:
doğum yapıncada 1 2 cm kısalcam onu düşünüyorum :9::9::9:

yaş farkı soruyo gibi olmuş ilerde sorun oluyo mu derkenn :1::1:
*
hayır hiçte sorun olmuyoo
aramızda 25 cm var üstelik o yapılı ben minyonn
böyle şeyleri kafana hiç takma
aşkını yaşamana bak senn :34::34:

ehehh biraz öle olduu :1:
aynı durumdayız o zamann tsk ederm olumlu yorumun için :62:

bizim aramızdada 20 25 cm var :9::9::9::9:
ilk el ele tutuştuğumuzda sinir olmuştum. elimiz birleşmiyordu bile :27::27: ozaman topuklu falan giymezdim..
ben çok sorun ediyordum ama sevgilim hiç etmedi:31::31::31:
doğum yapıncada 1 2 cm kısalcam onu düşünüyorum :9::9::9:

sorun derken tam da bunu kastediyordumm :34:
anlaştıktan sonra gerisi boşş dmi :)

sorun derken tam da bunu kastediyordumm :34:
anlaştıktan sonra gerisi boşş dmi :)

kesinlikle boş.. kendinle barışık olmalısın.. sen sorun edersen ilerde başkaları daha çok yüzüne vurur :27:

nasıl bir sorun olabilir ki? aşk kalplerarası değil midir?

etrafımdakiler sorunmuş gibi tepki veriyorr o yüzden sorun dedimm çok seviorummm boy yüzünden onu kaybedemem ama insanın aklına takılıyo yine de

etrafımdakiler sorunmuş gibi tepki veriyorr o yüzden sorun dedimm çok seviorummm boy yüzünden onu kaybedemem ama insanın aklına takılıyo yine de

herkes uzun boylu adam ararken, bulmuşum kaçırır mıyım de sen de :9: hem erkeğe uzun boy, kıza da orta boy yakışıyor zaten :31: benim de eşimle 25 cm var aramızda ama bir sıkıntı yok, daha şefkatle sarabiliyor hem :33:

Eşimle aramızda 25 cm kadar var iri yapılı kendisi bende minyonum :)

Hiç sorun olmadı bu durum. Hatta bazen şakalaşırız, bana senin minyon olmana aşık oldum ben der :)

herkes uzun boylu adam ararken, bulmuşum kaçırır mıyım de sen de :9: hem erkeğe uzun boy, kıza da orta boy yakışıyor zaten :31: benim de eşimle 25 cm var aramızda ama bir sıkıntı yok, daha şefkatle sarabiliyor hem :33:

buu fark genelde herkeste varmışşş yalnız değilim ya o da bişey :46: artık sorun olarak görmüyorum ama :9::9:

hadi ya ne güzellllll :40: bana da minikim diyorr :33::33:

evet, mesela eşim de fındığım der, ben de ona fıstığım derim. gerçi kilolu olmasam da fındık gibi miniğim, o da fıstık gibi uzun :60: çok güzel benzetmeler çıkıyor :9:
mutluluklar

evet, mesela eşim de fındığım der, ben de ona fıstığım derim. gerçi kilolu olmasam da fındık gibi miniğim, o da fıstık gibi uzun :60: çok güzel benzetmeler çıkıyor :9:
mutluluklar

çok tsk ederim allah mutluluğunuzu artırsın inşallahh :40:

benım problemımde eşim 1,86 boyunda 85 kilo fiziği boyu posu iyi ve yakışıklı :(
gökhan tepenın yandan yemişi modern ve iyi giyinir
ben 1,62 gibi bişeyim 58 kilo.ama çirkin sayılmam ama yınede bi dogum yapsam bı kılo aslam poffff
bide eşimin yüzü yaşlanmıcak tipte yaşını göstermiyo sinir oluyorum sevgiliyken yakışıklı biriyle hava atması iyiydi ama evliyken işte ayy bende bu konuda muzdaribim

canm ne gzl işte nie üzülüyosun anlamadımmm? :34:

Back
X