- 30 Mart 2013
- 2.542
- 1.631
ben bu kadına akıl sır erdiremedim ve sanırım onu hiç bir zaman anlayamayacağım...
bir iyi bir kötü
pembe diziler deki gibi acaba bir ikizimi var diye zaman zaman düşünüyorum
cidden merak ediyorum kişili bozukulğu mu var bu kadının?
çift kişilikli mi?
yoksa standart kv tripleri mi?
yok hayır görümcem de yapıyor aynısını
zaman zaman benden mi kaynaklanıyor acaba diyorum
yani kimi zaman hoşlarına giden bir hareketim yahut gözlerine batan bir durumum oluyor da ona göre mi böyle değişiyorlar diye !
ama en son tartışmamızdan sonra neredeyse 4 hafta geçti durduk yere bir neşelenmiş benle bayağı iyi konuştu
laf ta sokmadı ve öyle kızım hı hı ne yapcan yavrum vs diye konuştu sabah beri güzümde bir gülümseme Allah Allah diye geziniyorum...
ama şu an yine vicdanım rahat demek ki bana iyi davransa bende ona iyi olucam demek ki sorun gerçekten onda..
cidden bunlar neden bir iyi bir kötü????
bir iyi bir kötü
pembe diziler deki gibi acaba bir ikizimi var diye zaman zaman düşünüyorum
cidden merak ediyorum kişili bozukulğu mu var bu kadının?
çift kişilikli mi?
yoksa standart kv tripleri mi?
yok hayır görümcem de yapıyor aynısını
zaman zaman benden mi kaynaklanıyor acaba diyorum
yani kimi zaman hoşlarına giden bir hareketim yahut gözlerine batan bir durumum oluyor da ona göre mi böyle değişiyorlar diye !
ama en son tartışmamızdan sonra neredeyse 4 hafta geçti durduk yere bir neşelenmiş benle bayağı iyi konuştu
laf ta sokmadı ve öyle kızım hı hı ne yapcan yavrum vs diye konuştu sabah beri güzümde bir gülümseme Allah Allah diye geziniyorum...
ama şu an yine vicdanım rahat demek ki bana iyi davransa bende ona iyi olucam demek ki sorun gerçekten onda..
cidden bunlar neden bir iyi bir kötü????