Kardeşime canım feda, her işine koştururum ama böyle derse de bana güvenip mi evleniyorsun derdim. Sizin çalışırken verdiğiniz emekle konunun alakasını çözemedim yalnız.b
Gelin moduna almıs kendini.Arkadaşlar benim kız kardeşimin yakında geçen hafta öbür haftada gittik evini yerleştirdik.cumartesi günude ben kız arkadaşımla biseyler yapmak istedim.cunku aylardır dışarı çıkmadim bunaldım.ogun işi vardı tek başına değil.annem var günlerdir tavır aldı bana bn de insanım sıkılabilirim düşünen yok hiç bugünde bride partisi var.sabah kalktığından beri laf sokuyor.hic bir işe yaramiyomusum.nisanlilik sürecinde hic mi bişey yapmadım dedim.hicbir zaman lafını yapmadım ama mesela internette begendiyse ne ihtiyacı olursa aldim parayla alinan emek sayilmazmis nasil sayılmaz oturduğumuz yerden verilmiyor emek saymıyor akşama kadar canımız cikiyor cakismaktan
Dünya onun etrafında dönüyor sanki ne tuhafArkadaşlar benim kız kardeşimin yakında geçen hafta öbür haftada gittik evini yerleştirdik.cumartesi günude ben kız arkadaşımla biseyler yapmak istedim.cunku aylardır dışarı çıkmadim bunaldım.ogun işi vardı tek başına değil.annem var günlerdir tavır aldı bana bn de insanım sıkılabilirim düşünen yok hiç bugünde bride partisi var.sabah kalktığından beri laf sokuyor.hic bir işe yaramiyomusum.nisanlilik sürecinde hic mi bişey yapmadım dedim.hicbir zaman lafını yapmadım ama mesela internette begendiyse ne ihtiyacı olursa aldim parayla alinan emek sayilmazmis nasil sayılmaz oturduğumuz yerden verilmiyor emek saymıyor akşama kadar canımız cikiyor cakismaktan
Gelin depresyonu diyelim, biraz sabredin, herşeyin mükemmel olmasını istediği için herkesi yetersiz buluyor, evlenince geçecekArkadaşlar benim kız kardeşimin yakında geçen hafta öbür haftada gittik evini yerleştirdik.cumartesi günude ben kız arkadaşımla biseyler yapmak istedim.cunku aylardır dışarı çıkmadim bunaldım.ogun işi vardı tek başına değil.annem var günlerdir tavır aldı bana bn de insanım sıkılabilirim düşünen yok hiç bugünde bride partisi var.sabah kalktığından beri laf sokuyor.hic bir işe yaramiyomusum.nisanlilik sürecinde hic mi bişey yapmadım dedim.hicbir zaman lafını yapmadım ama mesela internette begendiyse ne ihtiyacı olursa aldim parayla alinan emek sayilmazmis nasil sayılmaz oturduğumuz yerden verilmiyor emek saymıyor akşama kadar canımız cikiyor cakismaktan
evde totonu yayıp şunu beğendim bunu beğendim dediğinde alan olunca emek olmaz tabi. emek verip çalışmıyor çünkü haspam. çok sinir bozucuOlay şöyle kendisi çalışmıyor hemen hemen tüm istediklerini aldım gözü biseyde kalmasın dedim asla lafını yapmadım sadece emek verilip kazanılıyor bana göre emek değil diyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?