Sizin kız kardeşiniz böyle yapsa siz naparsiniz bilmiyorum

Rockavril

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2021
1.922
497
53
34
Arkadaşlar benim kız kardeşimin yakında geçen hafta öbür haftada gittik evini yerleştirdik.cumartesi günude ben kız arkadaşımla biseyler yapmak istedim.cunku aylardır dışarı çıkmadim bunaldım.ogun işi vardı tek başına değil.annem var günlerdir tavır aldı bana bn de insanım sıkılabilirim düşünen yok hiç bugünde bride partisi var.sabah kalktığından beri laf sokuyor.hic bir işe yaramiyomusum.nisanlilik sürecinde hic mi bişey yapmadım dedim.hicbir zaman lafını yapmadım ama mesela internette begendiyse ne ihtiyacı olursa aldim parayla alinan emek sayilmazmis nasil sayılmaz oturduğumuz yerden verilmiyor emek saymıyor akşama kadar canımız cikiyor cakismaktan

Bn yüzüne vurmadım kendi bişey almadin dedi diye söyledim

Kardeşime canım feda, her işine koştururum ama böyle derse de bana güvenip mi evleniyorsun derdim. Sizin çalışırken verdiğiniz emekle konunun alakasını çözemedim yalnız.b

Bazıları kıymet vermez ömrünü dahi versen

Adini düğün telaşı koyar yine hakli olur fakat annenin bu düzeni ayarlaması lazım o evlenecek diye sende hapis hayatı yasamiyacaksin tabiki seninde hayatin var...

Ona aldıklarını onun yüzüne demedin umarım yoksa haklıyken haksız olursun

Ya böyle zamanlarda stresten en yakınlarına sarıyor insan.
Olayı buyutmeden sakince açıklayın evet bu cumartesi böyle yapmaya karar verdim diye.
Sitem ederse de bunu bunu yaptım demek yerine bu aralar stresli olman normal diyebilirsiniz.

Gelin moduna almıs kendini.
Düğünden sonra pistten inince gecer:)
Ama yine de konustugunu bilmesi lazım.
Hic bi ise yaramıyorsun ne demek?

Benim kız kardeşim de atarlıdır, yapı olarak böyle. Ben öyle sevdim, kabul ettim.

Bir sınavdan çıktıktan sonra ağlarak beni istemisti. O günde benim de final sınavım vardı. Sonrasına arkadaşlar ile çay icecektik. Annem x durmuyor eve gelebilir misin? Diye aradı, eve erken gitmediğim için üzülmüştüm. Bence ablası olan kızlar ablalarına naz yapmayı seviyor. Benimki öyle en azından. Ama bizim aramızda çok şükür sıkıntı yok. Canımdır kendisi. Bence alınacak çok büyük bir durum yok.

Dünya onun etrafında dönüyor sanki ne tuhaf

Düğün günü herkes evlere dağılana kadar huzur bırakmıyor bazı gelin adayları ve gelinler. Gerginlikten çatmıştır size. Çok da önemsemeyin. Siz 5 dk daha çok uyusanız gözüne batacaktır, emin olun. Yeni gelinlerin tatlı (!) telaşı

Gelin depresyonu diyelim, biraz sabredin, herşeyin mükemmel olmasını istediği için herkesi yetersiz buluyor, evlenince geçecek

Olay şöyle kendisi çalışmıyor hemen hemen tüm istediklerini aldım gözü biseyde kalmasın dedim asla lafını yapmadım sadece emek verilip kazanılıyor bana göre emek değil diyi
evde totonu yayıp şunu beğendim bunu beğendim dediğinde alan olunca emek olmaz tabi. emek verip çalışmıyor çünkü haspam. çok sinir bozucu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…