Sizin kız kardeşiniz böyle yapsa siz naparsiniz bilmiyorum

ben bırakın evlenirken kapris yapmayı, gidip kardeşime şunu bunu al diyemem.onun görevi değil ki.

Ama diyoki sen hiçbir şey yapmadin almadın diyor

Evde yayip emek vermedigi icin oyle geliyor olabilir ona para kazanmak nasil oluyormus bi ogrenmeli bence kardesin. Asla cekilecek tip degil.
Bnde tam olarak bunu demek istedim aldığıma laf yapmadim emekle olduğunu söyledim diyor düğünden sonra aldiklarinin parasını veririm

Evde yayip emek vermedigi icin oyle geliyor olabilir ona para kazanmak nasil oluyormus bi ogrenmeli bence kardesin. Asla cekilecek tip degil.
Ne desem anlamiyor çalışmak zor bize oturduğumuz yerden para verilmiyor alınan herşeyde emek var yani

ben bırakın evlenirken kapris yapmayı, gidip kardeşime şunu bunu al diyemem.onun görevi değil ki.
Değil bn ne isterse aldım gözü kalmasin ddim parayla alinan şeyler emek degilmis

Tamamda bn elimdn geleni yaptım bana gelmiş parayla aldiklarin emek değil diyo

Yüzüne demedim bana diyi sen hicbisey yapmadın almadın bnde aldım bunlarda emek dedim

Bn haftalarca geldim öğünde arkadaşimka oturmak istedim ne var bunda bana gelmiş hicbisey yapmadın diyor nankörlük yapiyor

Tamamda bn elimdn geleni yaptım bana gelmiş parayla aldiklarin emek değil diyo

Yani saçmalamış orada. Bilmiyorum benim ki benden on yaş küçük olunca,pek bir kıymetli. Ben onun bu lafına alınmam, ama sizin ilişkinizi bilemiyorum. Kırıldığınız yerde kırıldım demeniz lazım sadece. Konuşarak çözülür, evden gidince ozlersiniz.

Bana ne aldın dediği için öyle dedim

Her istediğini yapıyorum bide para ile alınan emek değil diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…