Sizin kocalarınızın da canları çok kıymetli mi?

adaylaarda

iyi düşün:iyi olsun :))
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2007
1.583
5
641
44
İstanbul
arkadaşlar sizin eşlerinizinde canları çok kıymetlimi? benimki hasta olduğunda sanki yoğun bakımda gibi.hep naz hep naz.dun ayağı ağrıyordu ilaç veriyorum içmiyor masaj yapıyorum istemiyor.istediklerini yapıyorum ama bebek gibi ona bakmamı istiyor.ben hasta oluncada geçer birşey olmaz diyor.bende içimden hep 'ALLAH'IM ona vereceğin hastalığı bana ver'diyorum.bir insanın canı anca bu kadar kıymetli olur

bızdede tam tersıdır esım hıc naz yapmaz hatta ben derım askım usutmussun dınlen bıraz ılac verıyımmı dıye.bızım evde nazlı olan benım :))

benimkinin de canı çok tatlıdır. ben ölücem mi acaba, niye oldum ben böyle , ay ölüyorum galiba...
bozuk plak gibi aynı laflar.
dün akşam dişini çektirdi. tam 1 saat sayıkladı. bırak benim de o sayıkladıkça güleceğim çıkıyor. ama ne yapayım.

benim de babam öyle.anam anam anaaaaaaamm her tarafım ağrıyor.yok yawww ben ölecem valla.nuriye, hilal ( kardeşim) gelin kızım yanıma ben ölüyom bak.offf offfff allahım.ıhılaması meşhur.ya benimde gülesim geliyor o öyle yaptıkça.bak hiç takıyomu beni diyor.yok canım yoookk bu adama bakmaz diyor.yaşlanınca.canım babam sağolsun pek nazlııdır peekkkkk.

arkadaşlar sizin eşlerinizinde canları çok kıymetlimi? benimki hasta olduğunda sanki yoğun bakımda gibi.hep naz hep naz.dun ayağı ağrıyordu ilaç veriyorum içmiyor masaj yapıyorum istemiyor.istediklerini yapıyorum ama bebek gibi ona bakmamı istiyor.ben hasta oluncada geçer birşey olmaz diyor.bende içimden hep 'ALLAH'IM ona vereceğin hastalığı bana ver'diyorum.bir insanın canı anca bu kadar kıymetli olur

Erkeklerin geneli böyledir..yapacak birsey yok masaja devammtatlicadiarzu

Benim eşimin de hergün bir yeri ağrır,grip olup inler adeta can çekişir aslında mühim bir şeyi yoktur,aynı gün diş dolgusu yaptırdık iki gün çenesi ağrıdı benimki hemen geçti (nasıl olduysa) başımız ağrır aynı anda benimki daha çok ağrıyor der (ölçtü mü acaba) birde çocuk doğursalar yanlarına yaklaşılmaz herhalde.......

üff benimki hastalanmaya görsün... Çenesine vurur resmen. Sürekli neresi ağrıyorsa orasıyla ilgili konuşur da konuşur. İnler resmen ya. Üşütse göğsü ağrısa ıghhh kalbim, ben kesin kalpten gidicem. ığhh sırtıma bi ağrı saplanıyo aghhh... of çok yemek yedim sağ omzuma ağrı girdi (hâlâ ne alaka çözemedim) unutma bi daha burda lahmacun yemeyelim, midemi ağrıttı. (özel kalem müdürüyüm sanki, not tutacam:dance:)

aman bi de demiyim ki abartma diye. o zaman hayatımı cehenneme çevirir tripleriyle...

kaydirigubbakcemile3

Benim eşiminde canı pek kıymetlidir.Nezle olsa ölümcül virüs kapmış hasta moduna

girer :delphin: Hastayken cok huysuz olur ve sürekli mızmızlanır :1closedeyes: Alıştım

artık :kahve:

Allahıma çok şükür benim eşimde böyle değil hastalanıpta hiç yattığını görmedim şöyle 2-3 gün en fazla 1 gün yatar onuda zorla saolsun hiç sıkıntı vermez bana bu yönden..:asigim::asigim:

benimki çok sağlam galiba yaw. evlendiğimizden beri ben hep hastayım. O ise 2 bilemedin 3 kez hastalanmıştır. o da nezle.sadece birinde ateşi çok çıkmıştı korkutmuştu beni ama canı hiç az değildir. Gayet sakindi.

eşim,babam ,kardeşim de aynı,canları çok tatlı,erkeklerin geneli böyle galiba,çocuk gibiler,bizim kadar güçlü ve dayanıklı değiller tabi ,en büyük kadınlar :)

bu konuda kesinlikle benimkinin üstüne tanımam :1rolleyes: hastayken bizim evde hayat duruyoo :) konuşturmaz,tv açtırmaz sürekli onunla ilgilenmem için istekleri bitmez.sınırsız bi nazı vardır tarif edemem :) canı pek kıymetlidir pek... -tatlicadiarzu-

ben aşkıma yalvarırım artık kalk doktora gidelim diye,
kesinlikle nazlanmaz,sanki hasta değilmiş gibi davranır,
zarla zorla ilaç içer bişeyim yok der canım benimŞeniz

Valla benimkinin nazlanması için sanırım ciddi ciddi yatalak filan olması lazım ama sanmıyorum o zamanda nazlanmaz tek gözüne kesen bir şey varki herşey beyinde biter ben istemezsem canım acımaz üstesinden gelirim edalarında ama bazen imrenmiyor değilim hani başarılı olduğunu da söyleyebilirim.

Ya aslında şu da var adama nazlanma konusunda benden fırsat kalmıyor ki ne yapsın garibim bak üzüldüm şimdi :)))

benim kocişte fazla hastalanmaz ama ben onu hep şımartırım sati :dilcikar: en ufak biyeri acıdıgında üstüne çok düşerim kıyamam
hem hoşuma gider onla ilgilenmek.
en son ameliyat olmustu kulagından hastanede basında bekledim her dakika yanındaydım.sonra çıktıgımızda dediki sen çok mu seviyosun beni çok güzel ilgilendin bebek gibi baktın bana dedi :asigim:
(o da aynı bana bakar ve ilgilenir hastalandıgımda)

Back
X