Sizin kocalarınızın da canları çok kıymetli mi?

ayyy allah sabır versin sana
erkeğe de kapris naz hiç yakışmıyor yaaa
ben çekemem walla

benimki de kaprissiz, ama babamdan biliorum erkeğin nazlısı hiç hoş olmuyo, bence erkek belli etmemeli bu kadar acısı varsa da

kaydirigubbakcemile3

Benim eşiminde canı pek kıymetlidir.Nezle olsa ölümcül virüs kapmış hasta moduna

girer :delphin: Hastayken cok huysuz olur ve sürekli mızmızlanır :1closedeyes: Alıştım

artık :kahve:

senin kocayla benim koca akraba mı nedir seninki nasılsa benimkide aynı
bunlar türlerinin son örnekleri olsa gerekler herhalde

Allah bizlere sabır versin bende sadece bende var bu turden sanıyordum ,yanlız değilmişim benimkide aynı.İlaç verirsin istemez vermessin benimle ilgilenmiyorsun olur corba yaparsın baska zaman begendigi corba berbat olmustur o sinirle gider dökersin sen beni sevmiyosun der allahım sabır verrrr

benimki
hasta olur hastalandığını bile belli etmez
ben anlarsam üstüne titrerim oda bana kızar
sanki ölecekmişim son günlerimi yaşıyomuşum gibi muamele yapıyon der:bbo:

o hiç naz yapmaz ama çok durgun olur sesini çıkarmaz yatağından kalkmaz mirmirmirmir
hep hasta olsa derim çenesi düşünce kaydirigubbakcemile3 sustan anlamıyor çünkü :dilcikar:
ben hasta oldum mu senin ağrın bana geçsin der :asigim:

arkadaşlar sizin eşlerinizinde canları çok kıymetlimi? benimki hasta olduğunda sanki yoğun bakımda gibi.hep naz hep naz.dun ayağı ağrıyordu ilaç veriyorum içmiyor masaj yapıyorum istemiyor.istediklerini yapıyorum ama bebek gibi ona bakmamı istiyor.ben hasta oluncada geçer birşey olmaz diyor.bende içimden hep 'ALLAH'IM ona vereceğin hastalığı bana ver'diyorum.bir insanın canı anca bu kadar kıymetli olur

sormaaa benimkide aynen öyle,birde benimki artı olarak ''ıh''lıyor. :)) eşimin hastalanmasından nefret ediyorum,çünkü beni de hasta ediyor.:kızgın: 5 yaşındaki oğlum bile onun gibi sızlanmaz.

benimki hiç nazlı değildir hastalanınca. sadece çok sessiz olur öyle yatar kafamçokkarıştı tam tersine bizim ewin nazlısı benimdir hihoyyyt ama naz yapmayan insan da başkasının nazını çekmeyi bilmiyor yaafisfisfis ben nazlanırım eşim ilgilenir sağolsun ama istediğim gibi değilşakkıdı

benim eşimin canı kıymetli değildir valla ben onun sağlığını ondan daha da çok önemsiyorum.az öksürse peşinde ilaçlarla,çaylarla gezerim.ama ben nazlıyımdır hele eşim de evdeyse yandı.zaten nazlı çiçeğim der hep bana.canım kıymetli değildir ama eşime karşı kıymetlenir canım :)

ay ay ay
bizimki her grip olduğunda saçı bile ağrır -o nasıl oluyorsa artık-:bbo:
ateşi 38,5 olsa havale geçirme üzeredir
biraz beli ağrısa felç geçirir
burnu tıkansa nefessiz kalıp ölmediği kalır :1rolleyes:

baktı artık karısı yemiyor bu numaraları, o da arayıp abisine dert yanar ölüyorum ben diye:smiley-cool:

ay ayaklarını yıkayıpda suyunu içmenin farz olduğu kocam....
ne naz ne niyaz...yavrum ayakta sallanırda yok bişeyim der...:1closedeyes:

yalnız,bir defasında çok hastalanmıştı garibim,sıtma oldu yazık,her yerim çok ağrıyo ben yatayım dedi ama zangır zangır gidiyo adam...:1no2:

eskiden babam yapardı anneme ,annemde tık ayakta olurdu sabahına,aldım çaybardaklarını kupa tutayım sana dedim...sen kalk adamı çatır çatır yak...bi o zaman inlediydi sabaha kadar ağrıdanmı,yanık acısından mı bilmiyorum ben tepesinde ağlamakla meşkul idim çünkü...senağlama

her üstsüz olduğunda gördüğüm kupa izlerine dilediğim özrümü burdanda yineliyorum beni affet canım yaa, bilemeden kıydığım çatır çutur yaktığım için seni....:Saruboceq:

Son düzenleme:
Valla benim eşimin de canı çok kıymetlidir.Bir hapşursun dünyanın sonu gelmiş gibi ilaç içer, limon içer, terleyimmi der, ömrümü yer yani. beni bayıltır.
Ama ben hasta olunca ne olur, deli danalar gibi koştururum evde, çocuğun peşinden.Bugüne kadar bir kere yattım hasta oldum diye. O da o kadar kötü olmuşum ki ateşim 39,5 çıkmıştı, doğum yaptıktan sonra.
Düşün yani 6 senelik evliliğimde belki yüzlerce kere hasta oldum, bir kere yatabildim. O zaman çok korkmuştu bana bişey olacak diye.
Yani senin anlıyacağın ÇOĞU ERKEĞİN CANI KIYMETLİDİR.
ÇOĞU KADININ CANININ KIYMETSİZ OLDUĞU GİBİ....

:roflol::roflol::roflol:
erkeğin nazlisini düşüneöiyorum cok zor olur benim eşim maşallh onu tanım tanıyalı 4 sene oldu bi kere yediğini çççkıkardııığını bir kerede başın ağrıdığını gördüm okadar hiç hasta olmaz:nazar: koç gibi grip olsa bu gün olur akşam biter bu sebepten burnunu silmeyi tam beceremez eli yakışmaz cok gülüşürüz eşimle bu duruma sırnaşık şeysırnaşık şey

ama ben feci yim ya naz diil benimki hastalık hastasıym burcumdan heral başak burcum
ay elim kesilir hastalık kaparmıyım
grip olurum 1 hafta sürer mahvoluurum
başım ağrır ay acaba neden beynimde sorunmu var bişimi var
-tatlicadiarzu-

hemde nasil kiymetlidir cani :) hasta oldumu cok nazlanir :) ama benim bi sikayetim yok bu konuda cünkü benim hastaligimdada o üstüme cok titrer istesemde istemesem allah razi olsun saolsun

benim gocicimde hergun biyerleri agirir iartik suram agriyor desen beni tutuyor gulmek neden guluyon diyor hergun biyerim agriyon diyon diyorum oda bir daha sikayet etmem sana diyor ikigun sonra dalga geccen biliyom ama suram agriyor buram agriyor diyor tabi brni gene gulmek tutuyor hergun biyermi agirirya allahtan dogum yapmiyorlar

a.sBenimkininde canı çok kıymetlidir naz yapar ama hakkını yemiyeyim hastalan dığım zamanda bana bakar yalnız geçenlerde çocuklar hastalandıÇok üzgünüm çoook aman siz hasta olmayın ben hasta olayım dedim nitekimde öyle oldu 5 gündür hastayım sanki iyimi oldu.delikafaduldenşimdi allahtan başka bir şey dileseymişsim kabul olurmuş herhalde rabbim herkese sağlık versin aminnnn.

Valla ben daha tam anlayamadım 7 aylık olunca kaydirigubbakcemile3
Ama eşim hastalandı mı tam hastalanır ben de bunu naz olarak görmedim o yüzden...
Ben asıl kendim için grip, nezle olmıyım diye dua ediyom ,
Yoksa;
Aç kalıcaz,
Ev darmadağın kalıcak,
Bulaşıklar tezgahta dağ olacak..
Vs.
Vs.
diye...

Yani kendimi düşünüyosam namerdim :roflol:

nazlı hemde çok nazlı
istemiyorum hiç hasta olmasını
ben hastayken herişimide yapıyorum