• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizin kocaniz nasil davraniyo

Ya kizlar ben bu adamla anlasmayi nasil basaracam. Sizin kocalariniz nasil. Misal ben isinde yukseldigi icin ona cicek gonderdim aradi cok mutlu old.soyledi falan evdede oyleydi. Daha sonra bi iki degisecek esya vardi onun icin magazaya gittik. Orda sikildi bagirdi yorgunum hadi dedi bir saat olmamisti. Bende tamam gidelim o zaman diye bagirdim ona ama esyalari degistimsora biraz atistik. Eve geldik konusmuyoruz! Kolundan tutmaya calistim niye boyle yapiyon diye ama nafile! Iki gundur odada uyuyo. Benden yuz bekledi sanki ama bende konusmayinca oda sustu.

Böyle saçma ve basit bir sebepten yatak mı ayrılır?
Eşinizin yatak ayırası varmış da tartışma bahanesi olmuş sanki.
Kaç zamandır evlisiniz? Yeni misiniz?
Baştan konuşup anlaşın, öyle kafaya estikçe yatak ayırmak olmaz, aradaki muhabbet iyice yaralanır.
Bi de erkeğin trip atanı çekilmez ya, Allah kolaylık versin diyorum.

Cok cabuk kusuyo . Aliniyo. Ona terslenince alttan alma huyu pek yok .usluba takiliyo.yumusakca red tmm ama serte sert

Bunun için yatak mi ayrılır yahu. Bahane mi aramış .Hayır eşim o şekilde davranmak evin bişeyi degisecekse benden önce o halleder

Bizde küslükler öyle uzamaz 1 saat trip atarsak atarız kim kırgınsa. sonra birimiz gider öper barışırız uzatmayız. ortada 2 gün yatak ayıracak birşey kesinlikle yok.

Eşinizin ya yapısı böyle kindar yada bilmediğiniz bir sıkıntısı var herhalde..

Avm'ye beraber gideriz. Mağazada sıkılır. Ben kızımı gezdireyim sen bakın canım der. Gözü bende olsa gerek,her çıktığımda kapıda olur :) bazen beraberde bakarız,duruma göre yani. Öyle bağırma falan heleki dışarda olmaz bizde..

Sürekli böyle degilse belki bir sıkıntısı vardır.
Çünkü benim sozlumde bazen sıkıntısı oldugunda cok bunaldiginda ağzından off hadi gibi şeyler çıkabiliyor. Binde bir olan zamanlarda anlayis göstermek lazım tabi.
Boyle durumlaarda ben tamam hayatım sıkma canını hadi diyorum oda hatasini anliyor kusura bakma sana özel değil diyor.
Yani seninde hemen bagirman kavgaya sebep olur.
Ama diyorsan ki hep böyle o zaman konuşmak gerek ciddi ciedi.

Tutun kolundan çeke çeke götürün:kahve:
Yahu bazen bu adamların tripleri çok yoruyor.

Olur olmaz yerlerde biriktirdiklerini döküveriyorlar.

Siz yine de alttan alın belki sorumlulugu artınca stres yaptı ve patladı :KK67:

Eşimle olan durumum da ben her şeyi onun is saatine göre düzenliyorum o konuda rahat olunca sıkıntı yapacağı pel bişeyi olmuyor genelinde de rahat bir insan zaten..

Herhangi bir tartışmada da eğer haksizsam saati dolmadan gidip gönlünü alırım. Tam tersi ise durum o biraz daha çekingendir ama anlarim ve yakınlik gösterir.:KK200::KK200:

Back
X