Sizin methodunuz ne ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok güzel çok bakımlı kadınlar var vücutları güzel yüzleri ve çok fazla eğlence sektörü var
Kızlar biz nasıl kocalarımızı sevgililerimizi nasıl elimizde tutucaz ???
Hayata nasıl böyle bakıyorsunuz anlamıyorum. Kocanız sizi nasıl elinde tutucak mesela??? Niye ille de erkegimize mükemmel gozukmeliyiz??? Yapacak olan her türlü yapar zaten. Hülya Avşar Feraye ile aldatıldı mesela kıyasla ikisinin güzelliğini ...bilmem anlatabildim mi ..Adriana Lima aldatılmış sen ne yapsan boş yani...karşındaki adam değilse nafile

Yani en azından hemcinlerimden geri kalmamak adına bişeyler yapılabilir
evde devamlı siyah kırmızı tangalarla dolan.kırmızı ruju ve ojeleri de ihmal etme.dudakların devamlı büzük şekilde olsun çekici görünür.arada saçlarını savur .yakın arkadaşlarını mutlaka senden daha az güzellerden seç.edit:bunları ciddiye alıp uygularsın sen ama.o potansiyeli gördüm.tee allahımmm bu kadar özgüvensiz bir hemcinsim olmamalı ol-ma-ma-lıııı

Benim kocamın özel okulda okuyan 2 çocuğu bir de yüksek zam isteyen ev sahibi var..kocamı elimden alıp çocuklarımın okul taksitlerini ve ev kirasını ödemek isteyen kadınlar hiç çekinmeyin..ben referansım 4×4 lük adamdır 🤣edit: evi kendine ait olan adaylara öncelik verilecektir🤷‍♀️
pu ha ha ha.kahvemi püskürttüm okurken.sen çok yaşaa . :rolleyes:

O taş vücutlu kadınların da terk edilip aldatıldığı hatta değer görmediği bir dünya da yaşıyoruz ya hani o yüzden bam bam bam ne taktiği 🥴

Çok güzel çok bakımlı kadınlar var vücutları güzel yüzleri ve çok fazla eğlence sektörü var
Kızlar biz nasıl kocalarımızı sevgililerimizi nasıl elimizde tutucaz ???
O beni elinde tutsun.Gerçek sevgi ne güzelliğe ne vücuda olur.Benim eşim başkasına bakacak,aklı başka kızlara kayacaksa eşim olmasın.

evde devamlı siyah kırmızı tangalarla dolan.kırmızı ruju ve ojeleri de ihmal etme.dudakların devamlı büzük şekilde olsun çekici görünür.arada saçlarını savur .yakın arkadaşlarını mutlaka senden daha az güzellerden seç.edit:bunları ciddiye alıp uygularsın sen ama.o potansiyeli gördüm.tee allahımmm bu kadar özgüvensiz bir hemcinsim olmamalı ol-ma-ma-lıııı

Evde dolanmaya başlamadan önce tüm camların ve kalın perdelerin kapalı olması gerektiğini söylemeyi unutmuşsun. Uygulamaya kalkan olursa , ana haberde "adam, eli böğründe evini izleyen karşı komşusu adamı darp etti " başlığıyla izlemeyelim uygulayacak olanların eşlerini/sevgililerini. 😂😂

Benden iyisi, guzeli, uzunu vsvsvs var bu dunyada elbette (herkes için bu böyle) ama eşim benden iyisini bulamaz. Çitayi daha yukari taşiyabilecegini sanmiyorum. (Ortalama bir tip olsam belki boyle dusunmezdim ama Turkiye icin ortalama ustu ) 😂 Kendi de boyle dusunuyor.

Çok daha güzel hatunlar siraya girmiş evdeki kocanizin peşinde değiller. Daha yakisikli, daha parali çok erkek var. 😬

Kendinizi övmek isterken tam tersini yapmışsınız. Sizin deyiminizle ortalama bir tip olsanız , eşiniz size dönüp bakmaz mıydı ? Övündüğünüz mevcut özelliklerinizden birini veya bir kaçını kaybederseniz; eşiniz bu durumda sizden ayrılacak potansiyelde bir insan mı ?

Eşiniz açısından bakarsak da ; 8 sene önce sizi tavlayabildiğine göre, istese çıtayı daha yükseğe de taşıyabilir. Neticede sizin gibi "Türkiye için ortalama üstü" bir kadınla 8 yıldır evli ve artık daha tecrübeli.

Elektrikli tasma alın ama boynuna degil :KK53: bi tehlike sezdiginizde basarsınız kumandanın dügmesine, verirsiniz coşkuyu sorun kökten çözülür:rapci:

Hayır konuya böyle bakarsak sadece bi tık uzağınızda yunan heykeli misali adamlar da var. Hele eglence sektöründe her bir baklavasına ayrı şiirler yazılacak, sakalsız da bakmalara doyamayacagınız yüzlere sahip adamlar var. Sizinki de kırmızı gecelikle tüylü terlik giysin o zaman sizi elinde tutmak için:p

Lokasyon sormak gibi olmasın , tam olarak kaç tık uzakta bu yunan heykeli misali adamlar ? Güzel sanatlara merakımdan soruyorum. 😂😂

Kendinizi övmek isterken tam tersini yapmışsınız. Sizin deyiminizle ortalama bir tip olsanız , eşiniz size dönüp bakmaz mıydı ? Övündüğünüz mevcut özelliklerinizden birini veya bir kaçını kaybederseniz; eşiniz bu durumda sizden ayrılacak potansiyelde bir insan mı ?

Eşiniz açısından bakarsak da ; 8 sene önce sizi tavlayabildiğine göre, istese çıtayı daha yükseğe de taşıyabilir. Neticede sizin gibi "Türkiye için ortalama üstü" bir kadınla 8 yıldır evli ve artık daha tecrübeli.

Konuya göre cevap verdim bu kadar ciddiye almayin. 😂 Eşimle aramizda bazen bunun dalgasini geciyoruz, kimse sadece birini cok begendi diye evlenmez. (8 sene sürmez bu sekilde evlenilse. 😬)

Turkiyeden birini bulmak zorunda degil şöyle bir balkan, slav ulkelerine gidip benim gibi 62526 tane bulabilir. 😂

Evet keşke sıyrılmak çok zor bu düşüncelerden inanın bende öyle yapmaya çalışıyorum kendine odaklan diyorum sonra bi bakıyorum etrafa insanı cezbeden ne çok şey var e diyorum ben geride mi kaldım yanında ki ne kadar yanımda durur

Kompleks yapmayi biraksaniz mi acaba? Beraber oldugunuz insanin karakterinden süphe mi ediyorsunuz? Esim doktor ve yakisikli. Her gün kac tane kadin görüyor is yerinde. Kimisi benden güzeldir. Simdi her gün bunu düsünüp kendimi yiyip bitirsem ne fayda. Gün gelir beni artik sevmese, zaten arka bahceye gömerim. Yapacak birsey yok :KK53:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X