sizin öneriniz ne olur?

sevvall1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2024
97
18
3
23
merhaba benim şuan az da olsa bir miktar param var gerek dolap uygulaması gerek gardrops uygulamasından bişeyler yükleyerek satış yapmaya çalışıyorum ama pek talep olmuyor etsyda dijital sticker satmak istedim ama belli bir ücret talep ediyor bir dahaki ay şehir dışına gideceğim şuan okuyorum okul başlayacak fizikş bir işte çalışamam ama bir dahaki aya kadar en azından böyle sitelerde bir kaç bişi satabilirim diye düşündüm ailemden de istemek istemiyorum şuan sizin öneriniz ne olur?

Etsy'nin talep ettiği ücret görece düşük aslında. Arttırdılarsa bilemeyeceğim.
Etsy'de dijital hesap açın ürünlerinizi yükleyin. Yani mağazanızda bol ürün olsun. Bir hafta asılın ürünlerinizi çoğaltın. Sonrasında kendi kendini tekrarlayacak zaten mağazanız.

Mesela fontları farklı menü kartları, tebrik kartları, yine sticker, tarif defteri baskıları, tişört baskıları, davetiyeler gibi milyon tane seçenek var çeşitlendirebileceģiniz. Stickerla kalmayın.
Dijital ürün fiziksel üründen her zaman daha mantıklı çünkü maliyeti, vergisi ve iadesi yok. Bir kere hesaba bırakın sürümden kazanırsınız.

Fiziki üründe kargosu, iadesi, reklamı, kesintisi osu busu size birşey kalmaz.

Son düzenleme:
Etsy'nin talep ettiği ücret görece düşük aslında. Arttırdılarsa bilemeyeceğim.
Etsy'de dijital hesap açın ürünlerinizi yükleyin. Yani mağazanızda bol ürün olsun. Bir hafta asılın ürünlerinizi çoğaltın. Sonrasında kendi kendini tekrarlayacak zaten mağazanız.

Mesela fontları farklı menü kartları, tebrik kartları, yine sticker, tarif defteri baskıları, tişört baskıları, davetiyeler gibi milyon tane seçenek var çeşitlendirebileceģiniz. Stickerla kalmayın.
Dijital ürün fiziksel üründen her zaman daha mantıklı çünkü maliyeti, vergisi ve iadesi yok. Bir kere hesaba bırakın sürümden kazanırsınız.

Fiziki üründe kargosu, iadesi, reklamı, kesintisi osu busu size birşey kalmaz.
etsyda mağaza açmak icin 720tl talep ediyor🤷‍♀️

merhaba benim şuan az da olsa bir miktar param var gerek dolap uygulaması gerek gardrops uygulamasından bişeyler yükleyerek satış yapmaya çalışıyorum ama pek talep olmuyor etsyda dijital sticker satmak istedim ama belli bir ücret talep ediyor bir dahaki ay şehir dışına gideceğim şuan okuyorum okul başlayacak fizikş bir işte çalışamam ama bir dahaki aya kadar en azından böyle sitelerde bir kaç bişi satabilirim diye düşündüm ailemden de istemek istemiyorum şuan sizin öneriniz ne olur?
Azminiz ve birşeyler yapma çabanızı takdir ediyorum, dilerim burada iyi fikirler sayesinde istediğiniz şekilde başarılı olursunuz....Zamanında çok sağlam gardrop ve dolap alıcısıydım hem güzel hem uygun fiyatlar benim için vazgeçilmez bir yerdi.Daha sonra yüksek kargo fiyatları , ürünün değerinden fazla istenen paralar ,iki kere dolandırılmam sonucunda uygulamaları sildim,pek çok arkadaşımda aynı deneyimi yaşadı.Eskisi kadar rağbet görmüyor benim fikrimce ,alternatif çözümlere bakabilirsiniz.....

Benim anladığım pasif gelire ihtiyacınız var. 1 ayda para kazanabileceğiniz bir yöntem lazım. Dijital tasarımınız varsa bu pazara girmek mantıklı. En azından ben sizin şartlarınıza daha uygun bir yol bilmiyorum.

Sizi mutsuz edecek bir hedefede yönlendirmek istemem. Başka seçenekler varsa mutlaka değerlendirin.
Her işte sermaye miktarı ve giderlerin önemli bir yer tuttuğunu göreceksiniz.

Etsy yapın demiyorum karar sizin.
Ancak yapacaksanız bana özelden yazabilirsiniz başlangıçta önemli birkaç detay için. Mağaza hesabınız askıya alınırsa paranızı geri alamazsınız çünkü.

Son düzenleme:
teşekkür ederim şuan yaparım.com diye bir site gördüm kişiye özel kartvizit logo vs tasarlanıyor eğer böyle bildiğiniz siteler varsa paylaşırsanız sevinirim

Rica ederim. İngilizceniz varsa yurtdışı logo tasarım sitelerini de araştırın.
Kazancı dolar üzerinden olur.

Evet bu doğru. Bugün olmaz yarın olur, hepsi size bir tecrübe kapısı.

Back
X